reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wracając do tych cen to za podstawowe produkty z wyjątkiem mięsa zapłaciłam 1500zł w hurtowni. Mięliśmy 1,5 świniaka i tego kucharka zrobiła dania i cześć wędlin, za druga cześć sklepowych zapłaciłam 300zł. Warzywa po części mieliśmy domowe, jajka, ser i kuczaki też bo u mnie jest zwyczaj ze każdy z rodziny jak coś ma to przynosi wiec fakt ich nie liczyłam. Kucharkę mieliśmy super babkę wiekową ale gospodarna, kucharzyła potem na każdym weselu z mojej rodziny. Na obiad był rosół z makaronem, ziemniaczki, 3x surówki i mięso do wyboru nikomu nie brakło a jeszcze zostało. Do tego były 4 dania ciepłe gulasz, kulki miesne z surówkami, paszteciki z barszczem i forszmak. Ja wiem ze to dziwnie brzmi ale przecież pisze tylko jak było, nie było dzika, barszczu w chlebie, czy może na dziś dzień wykwintnych rarytasów, jedzenie było smaczne i urozmaicone.
Prawda jest taka ze na inne nas nie było stać a na to trzeba było chwile pracować. Nie zapożyczyliśmy się na początku nowej drogi życia a to było najważniejsze.

reklama
roxi nadal sie takie wesela robi, pisałam wam ze u nas lokal ma zamówienia na 2 lata do przodu, we wrześniu kuzyn męża sie żeni, zanim sie dowiedziałam zę jestem w ciąży to mu obiecałam ze pomogę, taki zwyczaj - a zabawy co niemiara.

@nafoczka 21.03.2011 Dorotka, 15.05.2013 Marcin

Misia To strasznie dużo mu wyszło za to wesele. Coś mi po głowie chodzi, że u mnie 7 lat temu za całość wyszło ok 19t-20tys. za 60 osób (w tym sala, opłaty u księdza, autokar z kościoła na salę, suknia, garnitur, obrączki, prezent dla rodziców itp.). Może jeszcze gdzieś mam wyliczenia, to dam Ci znać (albo tylko mi się zdaje, że tyle wyszło :p). No a potem z tego jedzenia i alkoholu, co został była druga impreza - w firmie męża na ok 20-30 osób.
Ooo @witch84 nie wiedziałam że jak się pisze z @ to pojawia się powiadomienie dla osoby. Super funkcja bo przy dużej ilości postów można przegapić :) a czy też tu trochę moderujesz?
Dziewczyny, jadę na Usg.... Trzymajcie proszę za nas kciuki.... Modlitwa też mile widziana - bardzo się boimy....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Agatush trzymam i nie puszczam &&&

Dziewczyny ja jestem w szoku bo mi na chrzciny Pani przysłała ofertę z menu za 140 i za 160zł. Wydaje mi się, że to dużo. Ile płaciłyście od talerzyka?

Dziewczyny ja jestem w szoku bo mi na chrzciny Pani przysłała ofertę z menu za 140 i za 160zł. Wydaje mi się, że to dużo. Ile płaciłyście od talerzyka?
Madzia nam w lokalu wycenił 110 zł ale wzięliśmy obsługę cateringowa do domu i było po 80

PS dziewczyny uzywacie nowej funkcji @ przed nikiem wtedy żadna z was nie ominie kierowanego do niej postu :*
Ale super, pisałam kiedys o to do Anislu i ta dam..jest ;)

reklama
Do góry