reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jestem w szoku ,ze mozna tak tanio zoorganizowac impreze
Ja niecale trzy lata temu placilam 230 od osoby za jednodniowe wesele plus do tego alkohol,ciata,tort ,pieczony swiniak osobno,drink bar tez osobno
Hehe wszystko osobno,ale nie narzekam bo bylo pysznie,duzo jedzenia i goscie bardzo zadowoleni
Wiadomo wesele sie nie zwrocilo,sporo bylismy do tylu ale nawet na to nie liczylam
U nas w sredniej jakosci knajpce za jakies chrzcinh itp biora ok 100,takze ceny sa wygurowane
Na szczescie juz zapomnialam jakie to byly wydatki[emoji4]
Zostaly wspomnienia i zdjecia[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dopiero doczytałam ze zrozumieniem wypowiedź hajmal -
sala weselna u nas kosztuje 1350zł + media czyli plus ok 1000zł do tego kucharka około 2500 i po 200-250 zł za kelnerkę ( na 200 osób ) do tego jedzenie ciasta+miesa+cała reszta + napoje - koło 3- 4 tyś ale mozna i 5 tyś bo to zależy od tego co masz, co możesz i przede wszystkim co chcesz. Czyli łącznie koło 10 tyś na 200 osób. To ci daje około 50zł od osoby. .

to nie wiem co by można było zaproponować dla 200 osób za 3-4 tyś złotych jak piszesz łącznie z mięsem :o Nas same wędliny i mięsa wyniosły ok. 14 tyś. :o

Witajcie dziewczynki :) widzę że tematy ślubno - weselne ostatnio :) wstepnie było proszonych 240os bo mój maż ma bardzo duuża rodzinę a wszystkich gosci wraz z orkiestra było ok 180 i całość kosztowała nas ok45tys przy czym mieliśmy kucharkę i obsługę nie catering i i oczywiście wchodzą w to moje widzi mi się czyli kamerzysta za 3,5tys oraz suknia za 4tys ale tak sobie wymarzyłam i niczego nie żałuję oczywiście to było 5 lat temu i mieszkam koło małego miasteczka :)

no a teraz nowości ! :D
Moja fasolka [ od ostatniej @ licząc] zaczęła dzisiaj 5 tydzień :) wczoraj na tescie już krechy wyraźne byłam w szoku i zachwycona :) który to faktycznie tydzień maluszka wyjdzie jak coś będzie widać ale tak jak myślałam owulacja się przesunela :)
Dzisiaj robiłam badania i byłam u lekarza :) beta 12,5 progesteron 16,5 :)
Wszystko jak z obrazka na swoim miejscu lekarz stwierdził że progesteron podwyższony więc rokowania jak na razie bardzo dobre dostałam tylko duphaston 2x dziennie i ma sobie rosnąć :)
Czułam w sercu że może się udało ale do tej pory nie mogę w to uwierzyć ! :)
Módlcie się albo 3majcie kciuki [co która woli ] za moją kropeczke :*

Witajcie dziewczynki :) widzę że tematy ślubno - weselne ostatnio :) wstepnie było proszonych 240os bo mój maż ma bardzo duuża rodzinę a wszystkich gosci wraz z orkiestra było ok 180 i całość kosztowała nas ok45tys przy czym mieliśmy kucharkę i obsługę nie catering i i oczywiście wchodzą w to moje widzi mi się czyli kamerzysta za 3,5tys oraz suknia za 4tys ale tak sobie wymarzyłam i niczego nie żałuję oczywiście to było 5 lat temu i mieszkam koło małego miasteczka :)

no a teraz nowości ! :D
Moja fasolka [ od ostatniej @ licząc] zaczęła dzisiaj 5 tydzień :) wczoraj na tescie już krechy wyraźne byłam w szoku i zachwycona :) który to faktycznie tydzień maluszka wyjdzie jak coś będzie widać ale tak jak myślałam owulacja się przesunela :)
Dzisiaj robiłam badania i byłam u lekarza :) beta 12,5 progesteron 16,5 :)
Wszystko jak z obrazka na swoim miejscu lekarz stwierdził że progesteron podwyższony więc rokowania jak na razie bardzo dobre dostałam tylko duphaston 2x dziennie i ma sobie rosnąć :)
Czułam w sercu że może się udało ale do tej pory nie mogę w to uwierzyć ! :)
Módlcie się albo 3majcie kciuki [co która woli ] za moją kropeczke :*

Roxie bardzo się cieszę !!!! Teraz bedzie na pewno już wszysko dobrze !!! Brawo ty .
Nie stresuj się myśl pozytywnie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję <3 Myślę pozytywnie bo jakby nie było już kocham moją kropeczke :* mam tylko nadzieje że będę mogła usłyszeć serduszko a później przytulić śliczną i zdrowiutką :)

reklama
Jeszcze nie dziekuje [emoji6]
Jestem juz po terminie @ i plamienia poki co ustaly. Mam nadzieje, ze na dobre.

Roxie super wiadomosci!! Na kiedy masz termin?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Mum u mnie było tak samo 3 dni zabarwiony śluz i teraz czyściutko :) więc myślę że u Ciebie ta sama sytuacja ! :) jeszcze nie wiem ale ok połowy października :)

Do góry