reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Olek też jest z OM z lutego ;-) urodzony w listopadzie. Staś z OM ze stycznia, urodzony w październiku :-) To dobre terminy na ciążę i poród :-) polecam :-)

Roxie gratuluję :*
180 osób i tylko 45 tyś?
Mój brat robił wesele na 80 osób (6 lat remu) i wszystko wyniosło ich 40 tyś.
Fakt ze robił w lokalu.

Mój mąż nie może spać .... tak stresuje się weselem....a przecież mamy tylko wstępnie wybrana datę.....nawet nic nie jest załatwione :D ....bo najpierw musimy udać się do banku po kredyt.
Chcielibyśmy się pobrać 18.08.2018 r :)

OneMoreTime Ty Kochana niedawno slubowalas.....mogłabyś mi pokazać jaką miałaś wiązankę ślubną? ;)

@nafoczka 21.03.2011 Dorotka, 15.05.2013 Marcin

Misia To strasznie dużo mu wyszło za to wesele. Coś mi po głowie chodzi, że u mnie 7 lat temu za całość wyszło ok 19t-20tys. za 60 osób (w tym sala, opłaty u księdza, autokar z kościoła na salę, suknia, garnitur, obrączki, prezent dla rodziców itp.). Może jeszcze gdzieś mam wyliczenia, to dam Ci znać (albo tylko mi się zdaje, że tyle wyszło :p). No a potem z tego jedzenia i alkoholu, co został była druga impreza - w firmie męża na ok 20-30 osób.

reklama
Roxie gratuluję :*
180 osób i tylko 45 tyś?
Mój brat robił wesele na 80 osób (6 lat remu) i wszystko wyniosło ich 40 tyś.
Fakt ze robił w lokalu.

Mój mąż nie może spać .... tak stresuje się weselem....a przecież mamy tylko wstępnie wybrana datę.....nawet nic nie jest załatwione :D ....bo najpierw musimy udać się do banku po kredyt.
Chcielibyśmy się pobrać 18.08.2018 r :)

OneMoreTime Ty Kochana niedawno slubowalas.....mogłabyś mi pokazać jaką miałaś wiązankę ślubną? ;)

Aga wszystko będzie dobrze <3 jesteśmy z Tobą ... daj znać

Misia dziękuję :* tak około nie więcej ale , to dlatego że dużo kupowalismy na hurtowniach i co nam zostało to szło do zwrotu :) mięso i wędliny stół wiejski w większości od teściowej czy na rosół czy warzywa tak samo bo miała dość duże gospodarstwo więc ile miała to dała reszte dokupiliśmy :) roboty było przez 2 dni ale ile zabawy tylko wspominać jak wesoło było :) dziś już się takich wesel nie robi :D

Do góry