reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Obudziłam się koło 3 w nocy i do rana mi było niedobrze przetłukłam się do 5 i poszłam zrobić test ...no dziewczyny są 2 kreseczki !!! :) druga widoczna i pojawiła się od razu blada ale jest :D pokazałabym Wam ale mój telefon coś nie łapie ostrości i pewnie nie będzie widać tak jak ja widzę :) w duchu sie ciesze że się udało bo @ nie ma tylko biały śluz . Jutro rano powtórze test i idę robic bete jeśli się potwierdzi we wtorek do mojego lekarza bo pewnie duphaston trzeba bedzie brac ...
Nie moge w to uwierzyć !!!!

Obudziłam się koło 3 w nocy i do rana mi było niedobrze przetłukłam się do 5 i poszłam zrobić test ...no dziewczyny są 2 kreseczki !!! :) druga widoczna i pojawiła się od razu blada ale jest :D pokazałabym Wam ale mój telefon coś nie łapie ostrości i pewnie nie będzie widać tak jak ja widzę :) w duchu sie ciesze że się udało bo @ nie ma tylko biały śluz . Jutro rano powtórze test i idę robic bete jeśli się potwierdzi we wtorek do mojego lekarza bo pewnie duphaston trzeba bedzie brac ...
Nie moge w to uwierzyć !!!!
Gratuluję [emoji4] Ale brzuszków dużo będzie[emoji4]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane, dawno mnie nie było, ale urlop uważam za udany☺ właśnie wracamy jeszcze 5H drogi trochę się ponudze niestety cały pobyt miałam@ to nie mogliśmy działać mąż niezadowolony hehe śmieje się ze zawsze jak wracamy to dopiero czynne haha mam cykle 40D także długie czekanie ale jestem nawet pozytywnie nastawiona także zobaczymy☺ gratuluję wszystkim laseczkom fasolek ❤ i zarazem cieszę się ze się udaje po kolei mam nadzieję że i mi się kiedyś uda zastanawiam się jak z luteina bo przy cyklach 28D brałam od 16 do 25 a teraz jak ja brac? Też mniej więcej 12 dni przed @

Roxie super :) Gratuluję :*

Gloria nas też ksiądz namawiał na kolędzie na ślub....zresztą słyszymy to od 6 lat :p
No i w koncu chyba "doroslismy" do ślubu kościelnego ;) Chcemy wszystko przeliczyć, całe koszta i zastanowimy się czy weźmiemy ślub w przyszłym roku czy za 2 lata.
Wesele zrobimy skromne na 60 osób. Ja mam małą rodzinę, a mąż chce zaprosić tylko najbliższych. Więc super:)

Dzięki dziewczyny :* mam nadzieje ze jutro się potwierdzi juz na 100 % chociaż kusi mnie zrobic test po południu czy cos pokaże :)
My we wrzesniu będzie 5 lat po ślubie :) oby tym razem wszystko było dobrze i rosło zdrowo o to się tylko boję żeby nie było jak ostatnio

Roxie wszystko bedzie dobrze- musi byc :)))

Misia wlasnie u nas byl ten problem ze nigdy nie mielismy kasy na wesele, nawet na skromne bo tez by kolo 60 osob wyszlo i przez to tylko ten cywilny wzielismy bo zaprosilismy rodzicow i rodzenstwo na obiad i bylo po sprawie.
Teraz ksiadz powiedzial ze mozemy zrobic tak ze na mszy sie ochrzci Marcyske (na wielkanoc) a jak ludzie wyjda z kosciola to zostana tylko nasi goscie i zlozymy przysiege i tyle. I ksiadz nie bedzie chcial kasy. Bardzo mnie to zaskoczylo...gosci uprzedzimy ze to bedzie tak wygladac ale zeby sie nie czuli zobowiazani, ze to tylko chrzciny a nie wesele.

MisiaMonisia,MashaFre,Asia669 ,witch,hajmal,Mum nie czuje sie samotna z moim plamieniem[emoji4]
Ja mam codziennie z rozna intensywnoscia od 24dc ,ale uwaga od pt biore ten cyclonamine i wczoraj zerooo plamienia [emoji3]
Mumtobe gratulacje [emoji5]
Roxie gratulacje [emoji5]
Widze ,ze na prawde duza czesc dziewczyn ma problem z plamieniami ,ale ja tez narazie nie ciesze sie na zapas[emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie kochana gratuluję i trzymam mocno kciuki; )
Kochane u nas leniwa niedziela mąż dziś gotuje uwielbiam jak pichci a ja właśnie zaserwowalam młodemu naleśniki bo sobie życzył.
Co do plamienia to ja też z Wikim plamilam tak bardziej na bezowo niż różowo czy czerwono dostałam luteine i to ustalo.

reklama
Dzięki dziewczyny :* mam nadzieje ze jutro się potwierdzi juz na 100 % chociaż kusi mnie zrobic test po południu czy cos pokaże :)
My we wrzesniu będzie 5 lat po ślubie :) oby tym razem wszystko było dobrze i rosło zdrowo o to się tylko boję żeby nie było jak ostatnio
Roxie a nie mówiłam ;) super!!!

No to co zrobimy w końcu ta listę kropkowych brzuszków? :D

Do góry