reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Obudziłam się koło 3 w nocy i do rana mi było niedobrze przetłukłam się do 5 i poszłam zrobić test ...no dziewczyny są 2 kreseczki !!! :) druga widoczna i pojawiła się od razu blada ale jest :D pokazałabym Wam ale mój telefon coś nie łapie ostrości i pewnie nie będzie widać tak jak ja widzę :) w duchu sie ciesze że się udało bo @ nie ma tylko biały śluz . Jutro rano powtórze test i idę robic bete jeśli się potwierdzi we wtorek do mojego lekarza bo pewnie duphaston trzeba bedzie brac ...
Nie moge w to uwierzyć !!!!

Obudziłam się koło 3 w nocy i do rana mi było niedobrze przetłukłam się do 5 i poszłam zrobić test ...no dziewczyny są 2 kreseczki !!! :) druga widoczna i pojawiła się od razu blada ale jest :D pokazałabym Wam ale mój telefon coś nie łapie ostrości i pewnie nie będzie widać tak jak ja widzę :) w duchu sie ciesze że się udało bo @ nie ma tylko biały śluz . Jutro rano powtórze test i idę robic bete jeśli się potwierdzi we wtorek do mojego lekarza bo pewnie duphaston trzeba bedzie brac ...
Nie moge w to uwierzyć !!!!
Gratuluję [emoji4] Ale brzuszków dużo będzie[emoji4]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane, dawno mnie nie było, ale urlop uważam za udany☺ właśnie wracamy jeszcze 5H drogi trochę się ponudze niestety cały pobyt miałam@ to nie mogliśmy działać mąż niezadowolony hehe śmieje się ze zawsze jak wracamy to dopiero czynne haha mam cykle 40D także długie czekanie ale jestem nawet pozytywnie nastawiona także zobaczymy☺ gratuluję wszystkim laseczkom fasolek ❤ i zarazem cieszę się ze się udaje po kolei mam nadzieję że i mi się kiedyś uda zastanawiam się jak z luteina bo przy cyklach 28D brałam od 16 do 25 a teraz jak ja brac? Też mniej więcej 12 dni przed @

Roxie super :) Gratuluję :*

Gloria nas też ksiądz namawiał na kolędzie na ślub....zresztą słyszymy to od 6 lat :p
No i w koncu chyba "doroslismy" do ślubu kościelnego ;) Chcemy wszystko przeliczyć, całe koszta i zastanowimy się czy weźmiemy ślub w przyszłym roku czy za 2 lata.
Wesele zrobimy skromne na 60 osób. Ja mam małą rodzinę, a mąż chce zaprosić tylko najbliższych. Więc super:)

Dzięki dziewczyny :* mam nadzieje ze jutro się potwierdzi juz na 100 % chociaż kusi mnie zrobic test po południu czy cos pokaże :)
My we wrzesniu będzie 5 lat po ślubie :) oby tym razem wszystko było dobrze i rosło zdrowo o to się tylko boję żeby nie było jak ostatnio

Roxie wszystko bedzie dobrze- musi byc :)))

Misia wlasnie u nas byl ten problem ze nigdy nie mielismy kasy na wesele, nawet na skromne bo tez by kolo 60 osob wyszlo i przez to tylko ten cywilny wzielismy bo zaprosilismy rodzicow i rodzenstwo na obiad i bylo po sprawie.
Teraz ksiadz powiedzial ze mozemy zrobic tak ze na mszy sie ochrzci Marcyske (na wielkanoc) a jak ludzie wyjda z kosciola to zostana tylko nasi goscie i zlozymy przysiege i tyle. I ksiadz nie bedzie chcial kasy. Bardzo mnie to zaskoczylo...gosci uprzedzimy ze to bedzie tak wygladac ale zeby sie nie czuli zobowiazani, ze to tylko chrzciny a nie wesele.

MisiaMonisia,MashaFre,Asia669 ,witch,hajmal,Mum nie czuje sie samotna z moim plamieniem[emoji4]
Ja mam codziennie z rozna intensywnoscia od 24dc ,ale uwaga od pt biore ten cyclonamine i wczoraj zerooo plamienia [emoji3]
Mumtobe gratulacje [emoji5]
Roxie gratulacje [emoji5]
Widze ,ze na prawde duza czesc dziewczyn ma problem z plamieniami ,ale ja tez narazie nie ciesze sie na zapas[emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie kochana gratuluję i trzymam mocno kciuki; )
Kochane u nas leniwa niedziela mąż dziś gotuje uwielbiam jak pichci a ja właśnie zaserwowalam młodemu naleśniki bo sobie życzył.
Co do plamienia to ja też z Wikim plamilam tak bardziej na bezowo niż różowo czy czerwono dostałam luteine i to ustalo.

reklama
Dzięki dziewczyny :* mam nadzieje ze jutro się potwierdzi juz na 100 % chociaż kusi mnie zrobic test po południu czy cos pokaże :)
My we wrzesniu będzie 5 lat po ślubie :) oby tym razem wszystko było dobrze i rosło zdrowo o to się tylko boję żeby nie było jak ostatnio
Roxie a nie mówiłam ;) super!!!

No to co zrobimy w końcu ta listę kropkowych brzuszków? :D

Do góry