reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mumtobe hmm nie wiem czy duzy ale widzialam go nad pecherzykiem wiec to chyba nie za dobrze
Od wczoraj biore cyclanomine i narazie odpukac nic... a kolor od jasnego do ciemnego brazu na szczescie nie krew
A Ty jestes staraczka czy juz masz dzidziolka?[emoji4]

Nafoczka moze po zabiegu tak jest czesciej ,nie wiem,ale mam tez kolezanke w identycznwj sytuacji jak ja ,dzis druga polowa ciazy leci i jest oki a plamila przez 3 miesiace [emoji15]
Ps slodziutki bobasek[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Funia ja też miałam krwiaczka.....był dużo większy od dzidzi. Plamilam do 12 tc. Krwiaczek się wchlonal ;)
Brałam tylko Dupka i musialam caly czas lezec.

Ostatnia edycja:
Funia ja również miałam kriwaczka - brałam dupka i nospe i się wchłonął.. ale ile przy tym stresu było i zmartwień, to tylko my wiemy :)

Dziś nie podarowałam Mani i najnormalniej w swiecie ja przytrzymalam i na sile jej włożyłam szczoteczkę do buzi, wredna matka ale co zrobisz.. :/ mycie bylo króciutkie ale było.

Mumtobe hmm nie wiem czy duzy ale widzialam go nad pecherzykiem wiec to chyba nie za dobrze
Od wczoraj biore cyclanomine i narazie odpukac nic... a kolor od jasnego do ciemnego brazu na szczescie nie krew
A Ty jestes staraczka czy juz masz dzidziolka?[emoji4]

Nafoczka moze po zabiegu tak jest czesciej ,nie wiem,ale mam tez kolezanke w identycznwj sytuacji jak ja ,dzis druga polowa ciazy leci i jest oki a plamila przez 3 miesiace [emoji15]
Ps slodziutki bobasek[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Funia mam juz 7 letnia panne i 2 Aniolki.
Test wyszedl mi pozytywny 10 dpo ale ciagle plamie [emoji17] dzis mam termin @, 13 dpo. Biore luteine i wiecej nic nie moge zrobic.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Od wieczora nie plamilam az przed chwila miala takie dwa male gludki koloru herbaty. Dobrze ze to poczatek. Mam nadzieje ze z szyjka jest ok.

Pamieta ktoras w ktorym tygodniu szyjka sie czopuje?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Funia mam juz 7 letnia panne i 2 Aniolki.
Test wyszedl mi pozytywny 10 dpo ale ciagle plamie [emoji17] dzis mam termin @, 13 dpo. Biore luteine i wiecej nic nie moge zrobic.

Mum nie chwaliłaś się![emoji5] Po cichutku gratuluję i zaciskam kciuki, żeby plamienie ustało.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mum nie chwaliłaś się![emoji5] Po cichutku gratuluję i zaciskam kciuki, żeby plamienie ustało.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo boje sie chwalic [emoji6] nie wiem jak to sie skonczy...
Nie jest tego strasznie duzo, ale jest.
Zobaczymy [emoji8]

reklama
Do góry