reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mumtobe hmm nie wiem czy duzy ale widzialam go nad pecherzykiem wiec to chyba nie za dobrze
Od wczoraj biore cyclanomine i narazie odpukac nic... a kolor od jasnego do ciemnego brazu na szczescie nie krew
A Ty jestes staraczka czy juz masz dzidziolka?[emoji4]

Nafoczka moze po zabiegu tak jest czesciej ,nie wiem,ale mam tez kolezanke w identycznwj sytuacji jak ja ,dzis druga polowa ciazy leci i jest oki a plamila przez 3 miesiace [emoji15]
Ps slodziutki bobasek[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Funia ja też miałam krwiaczka.....był dużo większy od dzidzi. Plamilam do 12 tc. Krwiaczek się wchlonal ;)
Brałam tylko Dupka i musialam caly czas lezec.

Ostatnia edycja:
Funia ja również miałam kriwaczka - brałam dupka i nospe i się wchłonął.. ale ile przy tym stresu było i zmartwień, to tylko my wiemy :)

Dziś nie podarowałam Mani i najnormalniej w swiecie ja przytrzymalam i na sile jej włożyłam szczoteczkę do buzi, wredna matka ale co zrobisz.. :/ mycie bylo króciutkie ale było.

Mumtobe hmm nie wiem czy duzy ale widzialam go nad pecherzykiem wiec to chyba nie za dobrze
Od wczoraj biore cyclanomine i narazie odpukac nic... a kolor od jasnego do ciemnego brazu na szczescie nie krew
A Ty jestes staraczka czy juz masz dzidziolka?[emoji4]

Nafoczka moze po zabiegu tak jest czesciej ,nie wiem,ale mam tez kolezanke w identycznwj sytuacji jak ja ,dzis druga polowa ciazy leci i jest oki a plamila przez 3 miesiace [emoji15]
Ps slodziutki bobasek[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Funia mam juz 7 letnia panne i 2 Aniolki.
Test wyszedl mi pozytywny 10 dpo ale ciagle plamie [emoji17] dzis mam termin @, 13 dpo. Biore luteine i wiecej nic nie moge zrobic.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Od wieczora nie plamilam az przed chwila miala takie dwa male gludki koloru herbaty. Dobrze ze to poczatek. Mam nadzieje ze z szyjka jest ok.

Pamieta ktoras w ktorym tygodniu szyjka sie czopuje?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Funia mam juz 7 letnia panne i 2 Aniolki.
Test wyszedl mi pozytywny 10 dpo ale ciagle plamie [emoji17] dzis mam termin @, 13 dpo. Biore luteine i wiecej nic nie moge zrobic.

Mum nie chwaliłaś się![emoji5] Po cichutku gratuluję i zaciskam kciuki, żeby plamienie ustało.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mum nie chwaliłaś się![emoji5] Po cichutku gratuluję i zaciskam kciuki, żeby plamienie ustało.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo boje sie chwalic [emoji6] nie wiem jak to sie skonczy...
Nie jest tego strasznie duzo, ale jest.
Zobaczymy [emoji8]

reklama
Do góry