reklama
MumToBe ;)
Fanka BB :)
Asiu a dlugo plamilas? Wiesz co bylo przyczyna?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Roxie trzymam kciuki &&&&
Ktory masz dpo?
Ja plamiłam we wszystkich ciążach.
W pierwszej poronionej - miałam w opisie USG, że jest krwiak - ale to też dopiero niedawno się zorientowałam, że tak mam wpisane, bo gin nic o tym wówczas nie wspominał.
W drugiej plamiłam do 14tc, a w trzeciej do 16tc - niestety przyczyny nie znam,
Wszystkie ciąże na duphastonie + nospa forte.
W pierwszej poronionej - miałam w opisie USG, że jest krwiak - ale to też dopiero niedawno się zorientowałam, że tak mam wpisane, bo gin nic o tym wówczas nie wspominał.
MumToBe ;)
A byly to sporadyczne plamienia?Ja plamiłam we wszystkich ciążach.
Bo ja poki co plamie codziennie [emoji17]na wkladce nie jest duzo, zazwyczaj na papierze i zaraz po aplikacji luteiny.
Na usg nie mam niestety jak isc... moze uda mi sie wyprosci kolo 6 tyg. o ile nic sie wczesniej nie stanie.
MumToBe ;)
Dzieki witch.
Mam nadzieje, ze niedlugo ustapia bo nie potrafie sie ta ciaza cieszyc. Stresem tez malenstwu nie pomagam, ale coz zrobic...
Mam nadzieje, ze niedlugo ustapia bo nie potrafie sie ta ciaza cieszyc. Stresem tez malenstwu nie pomagam, ale coz zrobic...
MumToBe ja w poronionej ciąży to raczej plamila, natominst w ciąży donoszonej najpierw plamilam a do szpitala pojechałam w 7tygodniu jak w majtkach było czerwono z myślą że już po wszystkim, miałam tak jakbym okresu dostała - a Marysia siedzi teraz w łóżeczku i szykuje się do spania
roxie123
Asiu a dlugo plamilas? Wiesz co bylo przyczyna?
Roxie trzymam kciuki &&&&
Ktory masz dpo?
Jutro 29dc ostatnie cykle 27/8 albo się spóźni albo nie wiem ...
MumToBe ;)
Oby nie przyszla [emoji110][emoji110][emoji110] daj rano znac [emoji11]
reklama
gloria6
Madzia - dzieki ze pytasz i pamietasz
Moj maz znowu chory i boje sie zeby znowu malej kataru nie sprzedal- zabije!
Dzis byl u nas ksiadz po koledzie i namawial nas zeby wziac slub razem ze chrzcinami i w sumie to jest niezly pomysl i by bylo z glowy.
Potem bylismy chwile u mojego brata a potem trafilo mi sie zlecenie na tlumaczenie wiec zagnalam mala do lozka o 22 i do tej pory pracowalam.
Jutro mamy gosci bo meza rodzina przyjezdza- srednio sie ciesze bo zamieszanie bedzie a mala nie bardzo lubi obcych, jak goscie wychodza to zawsze marudzi.
W czwartek dalam jej kaszke po raz pierwszy to dostala biegunki, ulewala non stop i ryk byl do polnocy. Na razie cos nam to rozszerzanie diety nie idzie. W przyszlym tyg mamy trzecia szczepionke to pogadam z lekarzem.
Mala nauczyla sie wydawac nowe dzwieki i teraz buzia jej sie nie zamyka, spiewa, krzyczy, buczy albo robi takie banki ze sliny...komedia. pokochala tez naszego psa i piszczy z uciechy jak go widzi a on biedny caly w stresie bo jak za blisko podejdzie to ma garsc wyrwanej siersci...
Podczytuje was co jakis czas ale ciezko nadazyc! Niemniej trzymam kciuki za wszystkie fasolki, brzuszki i staraczki
Moj maz znowu chory i boje sie zeby znowu malej kataru nie sprzedal- zabije!
Dzis byl u nas ksiadz po koledzie i namawial nas zeby wziac slub razem ze chrzcinami i w sumie to jest niezly pomysl i by bylo z glowy.
Potem bylismy chwile u mojego brata a potem trafilo mi sie zlecenie na tlumaczenie wiec zagnalam mala do lozka o 22 i do tej pory pracowalam.
Jutro mamy gosci bo meza rodzina przyjezdza- srednio sie ciesze bo zamieszanie bedzie a mala nie bardzo lubi obcych, jak goscie wychodza to zawsze marudzi.
W czwartek dalam jej kaszke po raz pierwszy to dostala biegunki, ulewala non stop i ryk byl do polnocy. Na razie cos nam to rozszerzanie diety nie idzie. W przyszlym tyg mamy trzecia szczepionke to pogadam z lekarzem.
Mala nauczyla sie wydawac nowe dzwieki i teraz buzia jej sie nie zamyka, spiewa, krzyczy, buczy albo robi takie banki ze sliny...komedia. pokochala tez naszego psa i piszczy z uciechy jak go widzi a on biedny caly w stresie bo jak za blisko podejdzie to ma garsc wyrwanej siersci...
Podczytuje was co jakis czas ale ciezko nadazyc! Niemniej trzymam kciuki za wszystkie fasolki, brzuszki i staraczki