reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ale jak robiłam sobie testy z owulki to wychodziło że mam w 16dc później zrobiłam jeszcze dwa i mi się skończyły ale ostatni był już bledszy, myślicie że mógł mnie oklamac test i mogłam mieć faktycznie później owulacje?

Teraz to już nie ogarne testu z krwi dziś za późno a w pon O 4 rano już wyjeżdżamy na urlop, zabiorę ze sobą jeszcze jeden test i zrobię go za tydzień, będę brała luteine do pojawienia się@ także jakoś się zabezpiecze w razie co... już nie wiem sama o godz 11 zmierzyła temp i miałam 37.6 a jestem zdrowa...dziwne a może zadzwonię dziś do giną i z nim pogadam

Dziewczyny dziekuje za kciuki ,pamietajcie ,ze ja za Was tez trzymam ,w kazdej kwestii[emoji4]

Agatush nastpena wizyte mam za tydzien w piatek ,raz zeby zobaczyc czy jest serduszko,a dwa ta wizyta juz byla wczesniej ustalona,bo ta wczorajsza to byla taka nagla,wiem,wiem mowilam ,ze nie bede latac co chwile i wierzcie mi ,ze nie chce tak ciagle chodzic,tym bardziej ,ze kazda wizyta to 100 ,ale moj gin idzie na caly miesiac na urlop ,takze w pt jest ostatni dzien[emoji4]

Zaneta to plamienie mogloby tez byc implantacyjnym,kiedy ono bylo?
Jezeli to nie ciaza to luteina Ci nie zaszkodzi,odstwisz za kilka dni i powinna sie pojawic @
Wiem co czujesz,jezeli to nie ciaza to chcialabys jak najszybciej dostalac ta malpe ,bo nowy cykl to nowe szanse [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Funia od samego patrzenia odechciało mi się ćwiczyć ;-) Oglądałam bez dzwieku, ale tej dziewczynie się jadaczka nie zamykała !

reklama
received_1410603108973140.jpeg
A oto mały Kwiatuszek który ma najsliczniesze usta jakie widziałam ♡♡♡ (chyba po mamie) :)
PS mama miała małe problemy ze zdjęciem :)

Załączniki

• received_1410603108973140.jpeg
    received_1410603108973140.jpeg
    53,8 KB · Wyświetleń: 85
Do góry