reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pytalam bo juz sie normalnie pogubilam w twoich wizytach[emoji4]07.02 w koncu bedziesz miala spotkanie z malenstwem.
Mam nadzieje,ze dostaniesz zwolnienie
Ja w poprzedniej pracy nie mogalabym pracowac,a wczesniej uwazalam ,ze ciaza to nie choroba

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha nie mam ich aż tak dużo :-) ja w swojej pracy też już mam problem.... Często całymi dniami jeżdżę autem albo szkole, a przy moich mdłościach jest to kłopotliwe :-/ w najlepszej sytuacji siedzę 8 godzin przy komputerze ale nie zdarza się to często. Ja i tak jak pójdę na zwolnienie to zdalnie będę pracowała trochę w domu, Ale to zawsze co innego, w każdej chwili mogę się położyć i odpocząć....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
funia To może coś doradzisz z Twojego poprzedniego zawodu? W piątek idę do fryzjera i kompletnie nie wiem czego chcę :p Może jakieś strony z fryzurami do wyboru?

Hahaha nie mam ich aż tak dużo :-) ja w swojej pracy też już mam problem.... Często całymi dniami jeżdżę autem albo szkole, a przy moich mdłościach jest to kłopotliwe :-/ w najlepszej sytuacji siedzę 8 godzin przy komputerze ale nie zdarza się to często. Ja i tak jak pójdę na zwolnienie to zdalnie będę pracowała trochę w domu, Ale to zawsze co innego, w każdej chwili mogę się położyć i odpocząć....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Agatush na pewno zwolnienie wyjdzie Ci na dobre,tym bardziej ,ze masz 2 straty za soba,a skoro mozesz z domku pracowac,to przynajmniej tez nudzic sie nie bedziesz[emoji4]

funia To może coś doradzisz z Twojego poprzedniego zawodu? W piątek idę do fryzjera i kompletnie nie wiem czego chcę :p Może jakieś strony z fryzurami do wyboru?

Witch chetnie bym cos doradzila ale ciezko jest to zrobic nie widzac Cie na zywo[emoji5]fryzure trzeba dopasowac do twarzy ,struktury wlosa ,stylu bycia i ilosci poswiecanego na nia czasu,bo nie sposob wyjsc z ekstra fryzura z salonu,jezeli potem nie mamy czasu lub umiejetnosci do ukladania i wygladamy gorzej
Ja nie korzystalam za bardzo z jakis specjalnych stron,jak juz czegos szukalam to zwyczajnie przez wujka google[emoji4]fryzjer/ka mam nadzieje podpowie Ci co bedzie najlepsze w twojej sytuacji[emoji5]

Mam dwoje dzieci, więc czasu niewiele. Musi być łatwa do ułożenia, bo inaczej kończy się na tym, że wiążę włosy w koński ogon. Ogólnie włosy mam dość słabe, nie dość że cienkie, to i ciężkie do ułożenia. No i muszę mieć jakąś fryzurę, która optycznie zwiększa ich objętość.
Jak znajdę jakąś fotkę, to wrzucę - może coś wówczas Ci do głowy przyjdzie.

Mam dwoje dzieci, więc czasu niewiele. Musi być łatwa do ułożenia, bo inaczej kończy się na tym, że wiążę włosy w koński ogon. Ogólnie włosy mam dość słabe, nie dość że cienkie, to i ciężkie do ułożenia. No i muszę mieć jakąś fryzurę, która optycznie zwiększa ich objętość.
Jak znajdę jakąś fotkę, to wrzucę - może coś wówczas Ci do głowy przyjdzie.

Mi sie podoba np long bob i sprawdza sie przy malej ilosci czasu [emoji4]
Jak ktoras lubi krecone wlosy to polecam sposob na loki na gumce , zawija sie wlosy na noc na okolo takiej elastycznej opaski i rano jezeli mamy podatne wlosy to wychodza super fale,bez niszczenia ich i w 5 minut,chociaz moj maz nie lubi tej wersji w trakcie ,twierdzi ,ze wygladam jak ninja haha [emoji23]

Jasne ponizej podaje linka,oczywiscie na kazdej dlugosci jest inny efekt i trzeba dojsc do wprawy w zawijaniu zeby nie poplatac wlosow[emoji4]no i oczywiscie zawijac w odpowiednia strone(obie strony tak samo,zeby jedna nie byla wywinieta a druga podkrecona)
Ps filmik pierwszy lepszy,moze ta pani troszke denerwujaca ale da sie obejrzec
A i ja robilam na zwyklej szerszej gumce z sinsaya

Jasne ponizej podaje linka,oczywiscie na kazdej dlugosci jest inny efekt i trzeba dojsc do wprawy w zawijaniu zeby nie poplatac wlosow[emoji4]no i oczywiscie zawijac w odpowiednia strone(obie strony tak samo,zeby jedna nie byla wywinieta a druga podkrecona)
Ps filmik pierwszy lepszy,moze ta pani troszke denerwujaca ale da sie obejrzec
A i ja robilam na zwyklej szerszej gumce z sinsaya

Funia niezły patent :) ja mam długie włosy i teraz jak mam Alę to po myciu robię koczka na czubku i rano też mam loki ale każdy w inną stronę, teraz po myciu spróbuję na opaskę :)

reklama
Funia niezły patent :) ja mam długie włosy i teraz jak mam Alę to po myciu robię koczka na czubku i rano też mam loki ale każdy w inną stronę, teraz po myciu spróbuję na opaskę :)

Magdalena wersje z koczkiem tez lubie[emoji4]
Jak bedziesz probowala,to uwazaj nie zaplacz sie w tej gumce i zwroc uwage zeby nie byla zbyt mocno zsunieta na czolo,bo ja tak kiedys zrobilam i caly dzien chodzilam w pracy z odciskiem,ale to tez gumka byla waska i ciasna,teraz mam szersza i mieciutka[emoji4]

Do góry