reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ale jak robiłam sobie testy z owulki to wychodziło że mam w 16dc później zrobiłam jeszcze dwa i mi się skończyły ale ostatni był już bledszy, myślicie że mógł mnie oklamac test i mogłam mieć faktycznie później owulacje?

Teraz to już nie ogarne testu z krwi dziś za późno a w pon O 4 rano już wyjeżdżamy na urlop, zabiorę ze sobą jeszcze jeden test i zrobię go za tydzień, będę brała luteine do pojawienia się@ także jakoś się zabezpiecze w razie co... już nie wiem sama o godz 11 zmierzyła temp i miałam 37.6 a jestem zdrowa...dziwne a może zadzwonię dziś do giną i z nim pogadam

Dziewczyny dziekuje za kciuki ,pamietajcie ,ze ja za Was tez trzymam ,w kazdej kwestii[emoji4]

Agatush nastpena wizyte mam za tydzien w piatek ,raz zeby zobaczyc czy jest serduszko,a dwa ta wizyta juz byla wczesniej ustalona,bo ta wczorajsza to byla taka nagla,wiem,wiem mowilam ,ze nie bede latac co chwile i wierzcie mi ,ze nie chce tak ciagle chodzic,tym bardziej ,ze kazda wizyta to 100 ,ale moj gin idzie na caly miesiac na urlop ,takze w pt jest ostatni dzien[emoji4]

Zaneta to plamienie mogloby tez byc implantacyjnym,kiedy ono bylo?
Jezeli to nie ciaza to luteina Ci nie zaszkodzi,odstwisz za kilka dni i powinna sie pojawic @
Wiem co czujesz,jezeli to nie ciaza to chcialabys jak najszybciej dostalac ta malpe ,bo nowy cykl to nowe szanse [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Funia od samego patrzenia odechciało mi się ćwiczyć ;-) Oglądałam bez dzwieku, ale tej dziewczynie się jadaczka nie zamykała !

reklama
received_1410603108973140.jpeg
A oto mały Kwiatuszek który ma najsliczniesze usta jakie widziałam ♡♡♡ (chyba po mamie) :)
PS mama miała małe problemy ze zdjęciem :)

Załączniki

• received_1410603108973140.jpeg
    received_1410603108973140.jpeg
    53,8 KB · Wyświetleń: 80
Do góry