reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agatush niby fajnie,ale jutro dopiero 5t2d wiec na wiele nie moge tez liczyc,a chcialam uniknac biegania co 5 minut
No ,ale coz jak lekarz kazal[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Funia lepiej iść skoro lekarz tak mówi :-* no tak u Ciebie jeszcze może nie być serduszka ale przynajmniej upewnisz się ze jest ok :-) rozumiem Cię z tym uniknieciem biegania, chyba właśnie dlatego że mam podobne podejście nie spieralam się z moją lekarka co do terminu wizyty :-* wiem że robię wszystko co mogę na tym etapie.... Czas pokaże jak będzie :-* narazie 1.02 idę po zlecenie na badania ;-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia staram sie lezec i dbac o siebie ,ale wiadomo zycie toczy sie jak codzien i chociazby domowe sprawy same sie nie zalatwia
Za to sprzatanie olalalam i czuje ,ze zaczyna byc coraz gorzej ,grr bede musiala meza zagonic w weekend do jakiegos porzadku,do czego niestety nie jest przyzwyczajony[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Funia a Ty pracujesz?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny coś jest chyba nie tak wczoraj miałam plamienia dziś już narazie ich nie ma mierzylam sobie temp i mam 37.3 znowu się@ zawisila

Madziu dziekuje ze pytasz :) tak malutka juz zdrowa i mnie tez juz prawie przeszlo, od soboty chodzilam w maseczce jak michael jackson zeby znowu jej choroby nie sprzedac :)
Co do ulewania to u Marcysi problem sie skonczyl jak przerzucilam ja wylacznie na butelki Nuka, avent jej nie sluzyl. teraz jeszcze czasem cos uleje ale to z jej lakomstwa bo nie przestaje szamac poki dna w butelce nie zobaczy a czasem sie to okazuje za duzo dla jej brzuszka.
Ktoras z was pytala czy udostepniam moja prace online- otoz nie, wiem ze co raz sie wrzuci do sieci to juz tam zostanie a jakos nie mam ochoty zeby ktos "jechal na moich plecach", duzo sie napracowalam nad pisaniem jej i nie dam nikomu isc na latwizne.
Dzien mija za dniem, w wolnych chwilach zajmuje mnie haftowanie kolderki dla malej, moze potem wrzuce Wam zdjecie. jestem swir na punkcie robotek recznych :)
Planujemy chrzciny malej na wielkanoc i musze jakies zaproszenia zamowic, polecacie cos?
Pozdrawiam wszystkie :)
A maluszki Angel i Kwiatuszka sa cudowne, az nie chce mi sie wierzyc ze moja raptem 4 miesiace temu tez byla taka malutka!

gloria, to ja się pytałam o udostępnienie pracy - i oczywiście rozumiem, sama też bym nie chciała żeby ktoś z mojego projektu pracy inżynierskiej korzystał :) wiem ile to kosztuje siły, zapału i pracy..

co do zaproszeń, ja zamawiałam na allegro i mieliśmy takie: LINK - mi się podobały, zarówno wizualnie jak i wykonanie było fajne :)

Mashafre no tak cieszyła bym się jakby to był dzień @ A jutro będzie już tydzień po jej terminie 33dc mam dzis, także nie wiem co jest nie tak.... chciałabym być już w ciazy a te cykle mi utrudniają tylko moje plany

Zaaaneta A rozmawiałaś na ten temat z lekarzem? Może musisz jakoś te cykle ustabilizować i dopiero zacząć starania? Robiłaś jakieś badania, bo nie pamiętam (tarczyca, progesteron)?

Wpadam w furie do giną nie chce dzwonić codziennie bo pomyśli że nawiedzona jakąś jestem, miałam takie piękne 28dc a teraz rozpierniczyly mi się głupi torbiel wrrrrrrr...... mało nieszczęść mnie spotyka :sad:

reklama
Witch rozmawiałam z ginem we wtorek i mi powiedział że ten torbiel opóźnia mi@ kazał mi zacząć brać luteinie do momentu aż się pojawi wzięłam dwie tabletki i plamienie się pojawiło przez cały dzień miałam na wkladce tylko troszkę brunatnego towaru, rano wstałam i cały dzisiejszy dZień już nic, jak jutro się nie pojawi to w piątek jadę do niego na obserwacje. 30 jadę na urlop nie chce jechać z problemem...

Do góry