reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witch tarczyce robiłam w lato 2016 roku i wszystko w normie mogę nawet powiedzieć ze idealnie nawet badanie usg wykonywał mi doktor włącznie z badaniem krwi, jakieś dwa tygodnie temu robiłam tokso....cyto....i różyczek tyle mi kazał a i cytologie ale jest też ok ten dziad torbiel jest przyczyną tak czuje....

reklama
Tak może być. A dużą masz tą torbiel? Postaraj się na wizycie dopytać lekarza, jakie proponuje postępowanie. I raczej na chwilę odłóż starania zanim się sprawa nie wyjaśni.

Aaaa widzisz, ja sobie pomyślałam o ciąży właśnie...
jedź do gina koniecznie, co to za urlop jak tyle myśli i problemów będzie zajmować Ci głowę... trzymaj się dzielnie! :*

Agatush czyli 01.02 idziesz tylko po skierowanie czy na wizyte tez?
Musialam zrezygnowac ze swojego zawodu odkad bylam w ciazy,prawcowalam jako fryzjerka od zakonczenia szkoly
Aktualnie prowadze firme z Mezem,wczesniej tez mu pomagalam ,ale duzo mniej
Dzieki temu moge uniknac,dzwigania,stania caly dzien na nogach itp
[emoji4]
Zaneta ja mialam plamienia2-4 dni przed kazdym ostatnim okresem i mi akurat cykle sie skrocily , wygladalo to tak,ze np raz na dzien tylko cos brazowego polecialo i tyle
Zbadalam hormony i znalazlam przyczyne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W grudniu była 5na prawie 3cm w styczniu już 2.2 na 2cm także zmniejszyła sie, lekarz mówi że luteina jest dobra na torbiele i na uregulowanie cyklu dlatego ja biorę ale dopiero miesiąc. Powiedział mi jeszcze ze za dwa miesiące już powinno go wg nie byc, ale ze starać się możemy tylko ze szansę mamy mizerne pewnie nie uda się dopóki torbiel nie zginie całkowicie. .

Agatush czyli 01.02 idziesz tylko po skierowanie czy na wizyte tez?
Musialam zrezygnowac ze swojego zawodu odkad bylam w ciazy,prawcowalam jako fryzjerka od zakonczenia szkoly
Aktualnie prowadze firme z Mezem,wczesniej tez mu pomagalam ,ale duzo mniej
Dzieki temu moge uniknac,dzwigania,stania caly dzien na nogach itp
[emoji4]
Zaneta ja mialam plamienia2-4 dni przed kazdym ostatnim okresem i mi akurat cykle sie skrocily , wygladalo to tak,ze np raz na dzien tylko cos brazowego polecialo i tyle
Zbadalam hormony i znalazlam przyczyne

01.02 idę do drugiego lekarza( mam tam wykupione prywatne ubezpieczenie i w ramach tego chce żeby mój lekarz skierował mnie na badania, które mam zabrać do prowadzącego :-) ) a 07.02 tak jak pisałam idę do głównego gin na wizytę i usg . Praca na swoim to zupełnie co innego :-) daje komfort psychiczny :-) ja mam nadzieję że 07.02 dostanę zwolnienie....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

01.02 idę do drugiego lekarza( mam tam wykupione prywatne ubezpieczenie i w ramach tego chce żeby mój lekarz skierował mnie na badania, które mam zabrać do prowadzącego :-) ) a 07.02 tak jak pisałam idę do głównego gin na wizytę i usg . Praca na swoim to zupełnie co innego :-) daje komfort psychiczny :-) ja mam nadzieję że 07.02 dostanę zwolnienie....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Pytalam bo juz sie normalnie pogubilam w twoich wizytach[emoji4]07.02 w koncu bedziesz miala spotkanie z malenstwem.
Mam nadzieje,ze dostaniesz zwolnienie
Ja w poprzedniej pracy nie mogalabym pracowac,a wczesniej uwazalam ,ze ciaza to nie choroba

reklama
Dziewczyny dziękuje za miłe słowa. Długo zbierałam się żeby do Was napisać. Najgorsze dla mnie jest siedzenie w domu. W sobotę wracam do pracy. Trzeba wrócić do życia. Macie racje najbardziej mobilizuje mnie świadomość że przecież mam jeszcze synka i męża. Dla nich muszę się pozbierać. Tylko czasami jest tak ciężko. Najgorsza ta świadomość że było tak blisko do spełnienia największego marzenia. Czytając wasze posty widzę że jest nadzieja, że i ja znaczne żyć normalnie. Dziękuje Wam :-*

Do góry