reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak Calineczka ale ty masz już@ zaraz ci się skończy i możesz działać a ja nadal czekam na malpe :no2:moja szansa jeszcze daleko

reklama
W sensie w którym tygodniu? Około 6 tc wg OM. [emoji3]

W ogóle jakie ładne zdjęcie masz w avatarze :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki ,postanowilam sie ujawnic ,wiekszosc z Was ma jakies foto a ja mialam taka pustke[emoji4]

Ale liczysz 6tc jako 6t0d czy 5t0 bo kazdy inaczej liczy [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki ,postanowilam sie ujawnic ,wiekszosc z Was ma jakies foto a ja mialam taka pustke[emoji4]

Ale liczysz 6tc jako 6t0d czy 5t0 bo kazdy inaczej liczy [emoji5]

Hahaha dobre pytanie mówiąc 6 t mam na myśli 5t i kilka dni :-) podobno tak to się liczy. Ja swojego zdjęcia nie mam nie wrzucalam na początku i tak został widoczek :-p

Hahaha dobre pytanie mówiąc 6 t mam na myśli 5t i kilka dni :-) podobno tak to się liczy. Ja swojego zdjęcia nie mam nie wrzucalam na początku i tak został widoczek :-p

Ale ja zawsze Cie po twoim "widoczku" rozpoznaje[emoji5]
Tez wlasnie tak liczylam ,ale chcialam sie upewnic,pytalam kiedys o to lekarza ,to powiedzial ,ze sa dwie sytuacje i w niektorych liczy sie np 5tc a w innych to juz 6tc
Ja jutro zaczynam 6tc i w sumie nie odrzucilo mnie od niczego,ale pocieszam sie ,ze kazda ciaza jest inna

Ale ja zawsze Cie po twoim "widoczku" rozpoznaje[emoji5]
Tez wlasnie tak liczylam ,ale chcialam sie upewnic,pytalam kiedys o to lekarza ,to powiedzial ,ze sa dwie sytuacje i w niektorych liczy sie np 5tc a w innych to juz 6tc
Ja jutro zaczynam 6tc i w sumie nie odrzucilo mnie od niczego,ale pocieszam sie ,ze kazda ciaza jest inna

Funia ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, w drugiej wymiotowalam nawet woda mineralna, teraz jest jeszcze inaczej więc to naprawdę nie ma zasady. Moja przyjaciółka kończy teraz 6 miesiąc i gdyby nie brzuch który jej trochę ciąży nie ma żadnych (i nie myślą) objawów [emoji23] u mnie w środę będzie 8t0d więc zaraz wchodzę w 9 idąc naszym tokiem rozumowania :-)

Kochane, liczy się niezmiennie w taki sposób, że jak jestem w 6t4d to znaczy, że jestem w szóstym tygodniu. Liczą się tylko tygodnie skończone :-)

Hej dziewczynki :-) jak już wiecie Lilcia jest już u mojego boku [emoji1] przyszła na świat siłami natury wczoraj o 10:30 [emoji4] 3405g i 54cm. Jest kopią Jasia [emoji1] poród ekspres [emoji3] na porodówce bylam o 7:30 o 9:30 pełne rozwarcie i 10:30 tuliłam małą [emoji4] mieliśmy troszke problemow tuz po, bo łożysko nie chciało sie odkleic a jak już poszło to okazało się że blony plodowe sie postrzepily i zostaly w srodku dlatego musieli mnie wyczyścić [emoji52] to nie bylo miłe ale przeżyłam. Poród z pełną ochroną krocza, bez nacięcia, kilka delikatnych pęknięć na których mam po 1 szwie i ogólnie moge skakac jak młoda sarenka [emoji23] a oto i ona [emoji4] ta która sprawiła że osiągnelam pelnie szczęścia [emoji2]
1485150357-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekujemy za wszystkie kciuki, wsparcie i modlitwę [emoji2]
Śliczna Lilcia, gratulacje dla dzielnej mamy i córeczki!

reklama
Do góry