reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Funia ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, w drugiej wymiotowalam nawet woda mineralna, teraz jest jeszcze inaczej więc to naprawdę nie ma zasady. Moja przyjaciółka kończy teraz 6 miesiąc i gdyby nie brzuch który jej trochę ciąży nie ma żadnych (i nie myślą) objawów [emoji23] u mnie w środę będzie 8t0d więc zaraz wchodzę w 9 idąc naszym tokiem rozumowania :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Daltego staram sie nie martwic,palmienia tez niby ma 30%kobiet,tylko czy ja zawsze musze byc w tych gorszych procenatch
Same stresy echh
A Ty jeszcze miesiac i zakonczysz ten najgorszy trymestr[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Daltego staram sie nie martwic,palmienia tez niby ma 30%kobiet,tylko czy ja zawsze musze byc w tych gorszych procenatch
Same stresy echh
A Ty jeszcze miesiac i zakonczysz ten najgorszy trymestr[emoji4]

Długi miesiąc.... Najważniejsze żeby wytrzymać do pierwszego USG dla mnie przełomowego :-* Funia musimy myśleć pozytywnie - nic innego nam nie zostało ;-) cierpliwość i pozytywne nastawienie :-)

Dokładnie tak jak Alza napisała....liczy się skończone tygodnie.

Angelstw wczoraj jak tylko wyslalas mi zdjęcie Lilci to napisałam Ci ze Mala to czysty Jaś :) Ciekawe czy już tak zostanie, czy się zmieni :)

Alza pokaż nam Stasia .....jaki już duży chłopczyk ;)

Alza ciiii jak cos to ja zaczynam jutro 6tydzien ,moja psychika lepiej funkcjonuje jak jestem dalej hehe potem sobie odejme ,gdzies w polowie ciazy[emoji4]
Olasec milo mi [emoji8]

Długi miesiąc.... Najważniejsze żeby wytrzymać do pierwszego USG dla mnie przełomowego :-* Funia musimy myśleć pozytywnie - nic innego nam nie zostało ;-) cierpliwość i pozytywne nastawienie :-)

I tak się dzielnie trzymacie z tymi badaniami. Ja na początku miałam 3 gin i co 1.5 tyg chodziłam bo świra bym dostała :)

reklama
Do góry