reklama
OneMoreTime
Fanka BB :)
Angelstw, GRATULUJĘ KOLEJNY CUD ehhhh...................
Oby już tylko takie wieści tutaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Calineczka, szkoda ale korzystajcie z przyjemności podczas boboseksów, bo jak dzidzia się pojawi będzie już brak siły i ochoty
Oby już tylko takie wieści tutaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Calineczka, szkoda ale korzystajcie z przyjemności podczas boboseksów, bo jak dzidzia się pojawi będzie już brak siły i ochoty
Hej dziewczynki :-) jak już wiecie Lilcia jest już u mojego boku [emoji1] przyszła na świat siłami natury wczoraj o 10:30 [emoji4] 3405g i 54cm. Jest kopią Jasia [emoji1] poród ekspres [emoji3] na porodówce bylam o 7:30 o 9:30 pełne rozwarcie i 10:30 tuliłam małą [emoji4] mieliśmy troszke problemow tuz po, bo łożysko nie chciało sie odkleic a jak już poszło to okazało się że blony plodowe sie postrzepily i zostaly w srodku dlatego musieli mnie wyczyścić [emoji52] to nie bylo miłe ale przeżyłam. Poród z pełną ochroną krocza, bez nacięcia, kilka delikatnych pęknięć na których mam po 1 szwie i ogólnie moge skakac jak młoda sarenka [emoji23] a oto i ona [emoji4] ta która sprawiła że osiągnelam pelnie szczęścia [emoji2]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekujemy za wszystkie kciuki, wsparcie i modlitwę [emoji2]
Angelstw Lili faktycznie wygląda jak Jaś! Widzisz, może i dobrze, że wysłali Cię do domu. Taki ekspresowy poród, super! :-) Myślałam, że Stasia urodziłam szybko, ale Ty zdecydowanie mnie pobiłaś ;-) Ciekawe, co Jaś powie na siostrę... :-) Dużo zdrowia dla Was :-* I snu :-*
agatush
Moderatorka
Jaka ona jest piękna!!!! GRATULACJE!!!Hej dziewczynki :-) jak już wiecie Lilcia jest już u mojego boku [emoji1] przyszła na świat siłami natury wczoraj o 10:30 [emoji4] 3405g i 54cm. Jest kopią Jasia [emoji1] poród ekspres [emoji3] na porodówce bylam o 7:30 o 9:30 pełne rozwarcie i 10:30 tuliłam małą [emoji4] mieliśmy troszke problemow tuz po, bo łożysko nie chciało sie odkleic a jak już poszło to okazało się że blony plodowe sie postrzepily i zostaly w srodku dlatego musieli mnie wyczyścić [emoji52] to nie bylo miłe ale przeżyłam. Poród z pełną ochroną krocza, bez nacięcia, kilka delikatnych pęknięć na których mam po 1 szwie i ogólnie moge skakac jak młoda sarenka [emoji23] a oto i ona [emoji4] ta która sprawiła że osiągnelam pelnie szczęścia [emoji2]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
Anglestw przesliczna coreczka[emoji5]
Agatush nawet dobrze,chociaz nie mam zadnych obajwow ,no ale moze za wczesnie,a nie pamietam kiedy wtedy mi sie zaczely[emoji4]
A Ty jak sie czujesz?jakies nowe objawy?kiedy idziesz zobaczyc serduszko?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Agatush nawet dobrze,chociaz nie mam zadnych obajwow ,no ale moze za wczesnie,a nie pamietam kiedy wtedy mi sie zaczely[emoji4]
A Ty jak sie czujesz?jakies nowe objawy?kiedy idziesz zobaczyc serduszko?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Olasec
Angelstw jaka Lili jest cudna i faktycznie podobna do Jasia :-) łzy mi lecą jak na nią patrze :-*