reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak Calineczka ale ty masz już@ zaraz ci się skończy i możesz działać a ja nadal czekam na malpe :no2:moja szansa jeszcze daleko

reklama
W sensie w którym tygodniu? Około 6 tc wg OM. [emoji3]

W ogóle jakie ładne zdjęcie masz w avatarze :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki ,postanowilam sie ujawnic ,wiekszosc z Was ma jakies foto a ja mialam taka pustke[emoji4]

Ale liczysz 6tc jako 6t0d czy 5t0 bo kazdy inaczej liczy [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki ,postanowilam sie ujawnic ,wiekszosc z Was ma jakies foto a ja mialam taka pustke[emoji4]

Ale liczysz 6tc jako 6t0d czy 5t0 bo kazdy inaczej liczy [emoji5]

Hahaha dobre pytanie mówiąc 6 t mam na myśli 5t i kilka dni :-) podobno tak to się liczy. Ja swojego zdjęcia nie mam nie wrzucalam na początku i tak został widoczek :-p

Hahaha dobre pytanie mówiąc 6 t mam na myśli 5t i kilka dni :-) podobno tak to się liczy. Ja swojego zdjęcia nie mam nie wrzucalam na początku i tak został widoczek :-p

Ale ja zawsze Cie po twoim "widoczku" rozpoznaje[emoji5]
Tez wlasnie tak liczylam ,ale chcialam sie upewnic,pytalam kiedys o to lekarza ,to powiedzial ,ze sa dwie sytuacje i w niektorych liczy sie np 5tc a w innych to juz 6tc
Ja jutro zaczynam 6tc i w sumie nie odrzucilo mnie od niczego,ale pocieszam sie ,ze kazda ciaza jest inna

Ale ja zawsze Cie po twoim "widoczku" rozpoznaje[emoji5]
Tez wlasnie tak liczylam ,ale chcialam sie upewnic,pytalam kiedys o to lekarza ,to powiedzial ,ze sa dwie sytuacje i w niektorych liczy sie np 5tc a w innych to juz 6tc
Ja jutro zaczynam 6tc i w sumie nie odrzucilo mnie od niczego,ale pocieszam sie ,ze kazda ciaza jest inna

Funia ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, w drugiej wymiotowalam nawet woda mineralna, teraz jest jeszcze inaczej więc to naprawdę nie ma zasady. Moja przyjaciółka kończy teraz 6 miesiąc i gdyby nie brzuch który jej trochę ciąży nie ma żadnych (i nie myślą) objawów [emoji23] u mnie w środę będzie 8t0d więc zaraz wchodzę w 9 idąc naszym tokiem rozumowania :-)

Kochane, liczy się niezmiennie w taki sposób, że jak jestem w 6t4d to znaczy, że jestem w szóstym tygodniu. Liczą się tylko tygodnie skończone :-)

Hej dziewczynki :-) jak już wiecie Lilcia jest już u mojego boku [emoji1] przyszła na świat siłami natury wczoraj o 10:30 [emoji4] 3405g i 54cm. Jest kopią Jasia [emoji1] poród ekspres [emoji3] na porodówce bylam o 7:30 o 9:30 pełne rozwarcie i 10:30 tuliłam małą [emoji4] mieliśmy troszke problemow tuz po, bo łożysko nie chciało sie odkleic a jak już poszło to okazało się że blony plodowe sie postrzepily i zostaly w srodku dlatego musieli mnie wyczyścić [emoji52] to nie bylo miłe ale przeżyłam. Poród z pełną ochroną krocza, bez nacięcia, kilka delikatnych pęknięć na których mam po 1 szwie i ogólnie moge skakac jak młoda sarenka [emoji23] a oto i ona [emoji4] ta która sprawiła że osiągnelam pelnie szczęścia [emoji2]
1485150357-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekujemy za wszystkie kciuki, wsparcie i modlitwę [emoji2]
Śliczna Lilcia, gratulacje dla dzielnej mamy i córeczki!

reklama
Do góry