reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

nafoczka Ja jeszcze niższa jestem - i mam 12kg więcej niż ty. A Wy jeszcze chcecie się odchudzać. Twoja waga dla mnie byłaby idealna ;-)
JA jak sobie pofikam to lepiej się czuje. Nie zawsze mam czas na pełny trening ale to taka moja chwila na rozciągnięcie gnatow :) a przy okazji pojawiają się jakieś efekty :) jeszcze do pracy nie chodzę a w domu dresy wiec się na siłę w ciuchy nie wciskam i aż tak wyglądem nie przejmuje

reklama
One w ktorym rejonie Norwegii mieszkacie?mam przyjaciolke w Stavanger [emoji4]

Cholerka jasna dziewczyny ,ale nie przesadzajcie ,z tym,ze w drzwiach sie miescic nie bede [emoji23]
Az tak to nie mam zamairu ,ale kto to wie ...
A tak jak jestesmy w temacie to ile przybralyscie w ciazy?[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

One w ktorym rejonie Norwegii mieszkacie?mam przyjaciolke w Stavanger [emoji4]

Cholerka jasna dziewczyny ,ale nie przesadzajcie ,z tym,ze w drzwiach sie miescic nie bede [emoji23]
Az tak to nie mam zamairu ,ale kto to wie ...
A tak jak jestesmy w temacie to ile przybralyscie w ciazy?[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rośnij rośnij ;)
A tak ogólnie to jak się czujesz?

funia Z córką - 11kg, z synem - 8kg (ale ten za szybko się pchał - stan na 35tc). Czyli chyba tak zdrowo ;-) Przed ciążami ważyłam jakieś 64 kg i już wówczas wydawało mi się dużo :rofl:

reklama
Do góry