reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cytomegalii obecnie nie masz.
Toksoplazmozy też nie masz, ale też na nią nie chorowałaś, więc musisz w ciąży uważać na surowe mięso, nie grzebać w ziemi bez rękawiczek i jeśli masz kota - to czyszczenie kuwet zostaw dla kogoś innego.
Ta różyczka jest tylko wątpliwa - lekarz na pewno zaleci powtórzenie badania. Byłaś szczepiona lub chorowałaś w dzieciństwie?
Byłam szczepiona i nie chorowalam także też mnie to zastanawia wizytę mam za dwa tygodnie także zapytam co i jak, ale już się stresuje

reklama
Ja już po wizycie :-) narazie jest ok - jest pęcherzyk 2,2 mm :-) ciąża młodziutka bo 4t3d - miałam przesunięta owulacje. Dostałam oprócz tego co brałam do tej pory fraxiparine w brzuch i czekamy 4 tygodnie żeby na pewno było już serduszko (OBY!!!!) :-)

A jeśli chodzi o doktor Bas-Budecka - narazie bardzo pozytywnie ja odbieram.... I wierzę że z nią się uda :-)

Pytanie do dziewczyn które chodziły do Bas-Budeckiej - chodzilyscie też do innego lekarza na NFZ żeby nie płacić za badania z krwi?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Agatush ja chodziłam do dwóch ginów. Ta prywatnie zlecala mi badania a po skierowanie szłam na NFZ, no i ten z nfz pisal mi znizkowa clexane. Mualam tez dwie karty cuazy. Oboje byli z jednego szpitala i się znali a miało to swoje dobre strony bo zawsze któres z nich miało dyżur jak musiałam na IP.

angelka, więc jesteśmy rówieśnicami :happy2: gdzieś z tyłu głowy kołaczą mi się wątpliwości, czy aby jedno swoje i jeden pasierb na pewno mi wystarczy.... a to już ostatni dzwonek dla mnie jak coś.....:baffled::confused:

agatush, serducho będzie biło jak dzwon :tak::biggrin2: &&&&&&&&&&
kwiatuszek, podeślesz mi zdjęcia ubranek na 18-24 m-ce?

Gloria, OneMoreTime oczywiscie Wam podesle. One.masz FB? Bo lepiej mi bedzie wysylac :) ale dziubki tak w weekend bo dzis wizyta. A cos chyba maly kombinuje bo brzuch opadl, plecy bola i dol brzucha. Wiec zobaczymy co mo dr powie. I dzis ustalamy termin cc. Trzymajcie za Nas kciuki

Zaneta Tylko pamiętaj, że po szczepieniu nie można zajść w ciążę przez jakiś czas (nie chcę skłamać - jakieś 2-3 miesiące). Ale najpierw powtórz badanie na różyczkę w klasie igg i igm , by potwierdzić, że to tylko błąd laboratorium, a nie faktycznie się zaraziłaś - bo być może właśnie ją przechodziłaś i stąd poronienie?

agatush Super wieści. Trzymam kciuki za serduszko - teraz już musi być dobrze!

reklama
Do góry