reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Magdalena26 już w lutym 6 :) ojj zleciało! Jest przewspaniałym, bardzo mądrym i wrażliwym dzieckiem. Szczęście Moje!
Ja na trampoliny chodzę no Pomorską, do Domi :)

agatush
jesteś w najlepszych rękach z możliwych :)
Moja przygoda z Baś-Budecką rozpoczęła się w 2009 roku i trwa do dziś.
W międzyczasie poronienie, przygotowanie do ciąży, ciąża, poród, jakiś guzek w piersi i teraz może kolejna ciąża... Nie zawiodła mnie nigdy.

alza
nooo Basiowa to petarda :)

reklama
Gloria ja na ciemiwniuche używałam emolium ale podobno z ziajki jest super i dużo tańsza.

Mój Michałek nie chciał na brzuchu leżeć. Jak tylko go kładłam to płakał ale rehabilitantka mówiła, że to bardzo ważne żeby dziecko tak leżało i kilkanaście razy w ciągu dnia go kładłam po parę sekund aż wytrzymał około 5 minut i tak kilka razy na dzień. Było lepiej jak się kładłam na przeciwko żeby widział moja twarz i wtedy mówiłam do niego itp. Teraz lubi spać na brzuszku :-)

Magdalena26 już w lutym 6 :) ojj zleciało! Jest przewspaniałym, bardzo mądrym i wrażliwym dzieckiem. Szczęście Moje!
Ja na trampoliny chodzę no Pomorską, do Domi :)

agatush
jesteś w najlepszych rękach z możliwych :)
Moja przygoda z Baś-Budecką rozpoczęła się w 2009 roku i trwa do dziś.
W międzyczasie poronienie, przygotowanie do ciąży, ciąża, poród, jakiś guzek w piersi i teraz może kolejna ciąża... Nie zawiodła mnie nigdy.

alza
nooo Basiowa to petarda :)

Mam nadzieję, że i w moim przypadku się sprawdzi... póki co nie mam jej nic do zarzucenia... martwię sie tylko, że do wtorku mam czekać, ale na to już nic niestety nie poradzę ;P

Ja tak na szybko, wieczorem Was nadrobię:
alza Niestety nie zaczęłam jeszcze tej diety. Wciąż mnie męczy przeziębienie jeszcze sprzed świąt. Właśnie zaczęłam brać kolejny antybiotyk, bo trochę za długo to trwa. Na domiar złego młody mi się rozłożył - zapalenie płuc. Nie mam czasu ani siły teraz zaczynać - potem jak wpadnę w rutynę, będzie prościej. Tak sobie kombinuje, że może od poniedziałku udałoby się zacząć.

Dziewczyny dziekuje za zyczenia:)

Renia gratulacje:)

Agatush ja na gardlo stosowalam spray tantum verde i pomaga,czego nie moge powiedziec o pastylkach *spam*,szkoda kasy na te tabsy bo to zwykle cukierki

Ja odebralam dzis wyniki i tak
Estradiol podwyzszony
Progestteron jak w menopazuie
Prolaktyna podwyzszona
Tsh 1.2 idealne
Hmm dzis ide do gina wieczorem zobaczymy co powie,ale dobrze nie jest:( dobrze ,ze w ogole zrobilam te badania , bo czekalabym jeszcze sto lat nim bym zaszla echhhh

Dziewczyny - podrzućcie sposoby na zbicie temperatury u dziecka... Bo jeszcze chwila a wyląduję z młodym w szpitalu. Prawie nie reaguje na paracetamol i ibuprom. Po kąpieli na moment spadło do 38 stopni. Cały czas mu się utrzymuje 39-40 stopni. Przed okładami strasznie się broni :( Ale nie sądzę, że pomogą bardziej niż kąpiel :(

Dziewczyny - podrzućcie sposoby na zbicie temperatury u dziecka... Bo jeszcze chwila a wyląduję z młodym w szpitalu. Prawie nie reaguje na paracetamol i ibuprom. Po kąpieli na moment spadło do 38 stopni. Cały czas mu się utrzymuje 39-40 stopni. Przed okładami strasznie się broni :( Ale nie sądzę, że pomogą bardziej niż kąpiel :(
Kurcze, w takim przypadku lepiej jechać na IP. Pewnie to jakiś wredny wirus grypy. Z taką temperaturą lepiej być pod opieką lekarzy.
Zdrówka życzę maleństwu.

Funia, Wszystkiego Najlepszego!!!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję Wam za rady. Woda z solą niestety na mnie nie działa, wodę z wodą utleniona próbuje i ona trochę pomaga. Może kupię te leki z serii *spam* :-*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Na ból gardła Tantum Verde. Mi w 1 trymestrze zlecili też na ból dziąsła rosnącej ósemki.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry