reklama
MisiaMonisia
Fanka BB :)
Renia ja też rodzilam bez znieczulenia Cieszcie się sobą :*
Na ciemieniuche uzywalam "Olejku na ciemieniuche" z Ziajki
Na ciemieniuche uzywalam "Olejku na ciemieniuche" z Ziajki
agatush
Moderatorka
Dziewczynki poratujcie koleżankę. Co bralyscie na ból gardła w ciąży? Staram się zwalczyć to coś co mnie bierze ale narazie z marnym skutkiem u przerażona jestem że czymś zaszkodze Dziecku :-/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tantum verde można spokojnie a z domowych sposobow sok z cebuli i czosnku i inhalacja z soda. Dużo zdrowka :*Dziewczynki poratujcie koleżankę. Co bralyscie na ból gardła w ciąży? Staram się zwalczyć to coś co mnie bierze ale narazie z marnym skutkiem u przerażona jestem że czymś zaszkodze Dziecku :-/
Agatush ja stosowałam płukanki z wody z solą. Jeśli nie wymuotujesz, to rób śmiało. Troszkę ciepłej wody nalej do kubeczka i dosyp tyle soli, ile się rozpuści. Kilka razy wypłucz gardło. Później staraj się nie jeść i nie pić z pół godziny. Można język przepłukać troszkę, bo smak jest okropny. No i tak kilka razy dziennie. Podchodziłam do tego sceptycznie, ale na mnie bardzo dobrze działało.
Agatush ja stosowałam płukanki z wody z solą. Jeśli nie wymuotujesz, to rób śmiało. Troszkę ciepłej wody nalej do kubeczka i dosyp tyle soli, ile się rozpuści. Kilka razy wypłucz gardło. Później staraj się nie jeść i nie pić z pół godziny. Można język przepłukać troszkę, bo smak jest okropny. No i tak kilka razy dziennie. Podchodziłam do tego sceptycznie, ale na mnie bardzo dobrze działało.
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Ja piłam syrop z cebuli, sok malinowy własnej roboty a na gardło miałam pastylki *spam* dla kobiet w ciąży.Dziewczynki poratujcie koleżankę. Co bralyscie na ból gardła w ciąży? Staram się zwalczyć to coś co mnie bierze ale narazie z marnym skutkiem u przerażona jestem że czymś zaszkodze Dziecku :-/
agatush
Moderatorka
Dziękuję Wam za rady. Woda z solą niestety na mnie nie działa, wodę z wodą utleniona próbuje i ona trochę pomaga. Może kupię te leki z serii *spam* :-*
reklama