reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

gloria Na ciemieniuchę polecam kremy (nie oliwki). Ja stosowałam u swoich stosowałam krem na ciemieniuchę z AA (wybór padł na tą firmę, bo akurat taki był w aptece). Nic się wokół nie brudzi, nie trzeba zakładać czapeczek itp.

reklama
Renia gratulacje :-D

Agatush byłam u Baś Budeckiej na usg genetycznym. Petarda, nie ginekolog :-) Zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie.

Witch jak tam kartki? Stosujesz?

Dziewczynki poratujcie koleżankę. Co bralyscie na ból gardła w ciąży? Staram się zwalczyć to coś co mnie bierze ale narazie z marnym skutkiem u przerażona jestem że czymś zaszkodze Dziecku :-/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki poratujcie koleżankę. Co bralyscie na ból gardła w ciąży? Staram się zwalczyć to coś co mnie bierze ale narazie z marnym skutkiem u przerażona jestem że czymś zaszkodze Dziecku :-/

Tantum verde można spokojnie a z domowych sposobow sok z cebuli i czosnku i inhalacja z soda. Dużo zdrowka :*

Agatush ja stosowałam płukanki z wody z solą. Jeśli nie wymuotujesz, to rób śmiało. Troszkę ciepłej wody nalej do kubeczka i dosyp tyle soli, ile się rozpuści. Kilka razy wypłucz gardło. Później staraj się nie jeść i nie pić z pół godziny. Można język przepłukać troszkę, bo smak jest okropny. No i tak kilka razy dziennie. Podchodziłam do tego sceptycznie, ale na mnie bardzo dobrze działało.

Agatush ja stosowałam płukanki z wody z solą. Jeśli nie wymuotujesz, to rób śmiało. Troszkę ciepłej wody nalej do kubeczka i dosyp tyle soli, ile się rozpuści. Kilka razy wypłucz gardło. Później staraj się nie jeść i nie pić z pół godziny. Można język przepłukać troszkę, bo smak jest okropny. No i tak kilka razy dziennie. Podchodziłam do tego sceptycznie, ale na mnie bardzo dobrze działało.

Ja piłam syrop z cebuli, sok malinowy własnej roboty a na gardło miałam pastylki *spam* dla kobiet w ciąży.

Dziękuję Wam za rady. Woda z solą niestety na mnie nie działa, wodę z wodą utleniona próbuje i ona trochę pomaga. Może kupię te leki z serii *spam* :-*

reklama
Do góry