reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Renia gratulacje! !!!! :)

Olasec no posilki powinny być właśnie regularne najlepiej o stałych porach i minimum 4 .ja nie jem po 19 choćby skały sraly.
No wyjątkiem były święta i sylwester.

Alza cieszę się, że nadal masz zapał do ćwiczeń i ruchu.

No to co dziewczyny walczymy ja walczę o płaski brzuch bo reszta jest ok dałam sobie czas do moich 30 urodzin; )

Renia super wieści. Napisz nam coś woecej :*
Renia gratulacje! !!!! :)

Olasec no posilki powinny być właśnie regularne najlepiej o stałych porach i minimum 4 .ja nie jem po 19 choćby skały sraly.
No wyjątkiem były święta i sylwester.

Alza cieszę się, że nadal masz zapał do ćwiczeń i ruchu.

No to co dziewczyny walczymy ja walczę o płaski brzuch bo reszta jest ok dałam sobie czas do moich 30 urodzin; )
JA w lutym zostane mama, chrzestna mama wiec mam cel i zapał żeby zabłysnąć :) dzis zmieniłam skalpel 2 na skalpel bo trochę inne ćwiczenia a i na lodówce przypinam sobie ilość zjedzonych posiłków a mam tylko 5 cyferek :D

renia Gratuluję! Jak się czujesz? Opisz swoje wrażenia po porodzie ;)
agatush Trzymam kciuki za Was! Jak beta?
funia Spóźnione sto lat! Niech się spełnią Twoje marzenia!
Misia I jak synek radzi sobie bez mamy? Choć chyba raczej powinnam zapytać jak ty sobie radzisz, bo dzieci zazwyczaj posiadają umiejętność szybkiego dostosowywania się do nowych warunków ;-)

renia Gratuluję! Jak się czujesz? Opisz swoje wrażenia po porodzie ;)
agatush Trzymam kciuki za Was! Jak beta?
funia Spóźnione sto lat! Niech się spełnią Twoje marzenia!
Misia I jak synek radzi sobie bez mamy? Choć chyba raczej powinnam zapytać jak ty sobie radzisz, bo dzieci zazwyczaj posiadają umiejętność szybkiego dostosowywania się do nowych warunków ;-)
Moja beta HCG Z dzisiaj 252,1 :-) w poniedziałek było 108,8 więc chyba ładnie... :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Renia gratuluję serdecznie :)
Funia spóźnione ale szczere, STO LAT !!!
Agatush beta ładnie rośnie, &&&&&&&&& ;)
Mamcia ja też walczę o płaski brzuch, nie kupuję już żadnych słodyczy. Koniec z naleśnikami z nutellą. Od kwietnia dopiero mogę wrócić na trampolinki, ale mam nadzieję, że do chrzcin Ali - do czerwca wrócę do dawnej figury :)

Renia gratuluję serdecznie :)
Funia spóźnione ale szczere, STO LAT !!!
Agatush beta ładnie rośnie, &&&&&&&&& ;)
Mamcia ja też walczę o płaski brzuch, nie kupuję już żadnych słodyczy. Koniec z naleśnikami z nutellą. Od kwietnia dopiero mogę wrócić na trampolinki, ale mam nadzieję, że do chrzcin Ali - do czerwca wrócę do dawnej figury :)

Magdalenka chodzisz na trampolinki do dziewczyn z fit&jump? ;)

Angelka moja koleżanka do nich chodziła, a że jest instruktorką fitness to zrobiła u nich kurs i sama otworzyła mały punkt fit&jump, chodzę do niej na Radogoszcz.
Ale ten czas płynie, Staś ma już 5 lat :D

reklama
Renia ogromne gratulacje :* Dużo zdrowka dla Was :* E-ciotki czekają na zdjęcie Kruszynki ;)

Witch Dziekuje ze pytasz . Nikos przez te 3 dni bardziej zzyl się z tata :)
Ja gorzej znoszę rozlake z Nikosiem, niż On ze mną :/ Jest mi cholernie ciężko....i czasami mam chwile ze żałuję ze poszłam do pracy.
No ale w końcu kiedyś i tak by nadszedł ten dzień.
Bo ogólnie w pracy jest super.....8 godzin leci migiem :)

Do góry