reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Renia gratulacje! !!!! :)

Olasec no posilki powinny być właśnie regularne najlepiej o stałych porach i minimum 4 .ja nie jem po 19 choćby skały sraly.
No wyjątkiem były święta i sylwester.

Alza cieszę się, że nadal masz zapał do ćwiczeń i ruchu.

No to co dziewczyny walczymy ja walczę o płaski brzuch bo reszta jest ok dałam sobie czas do moich 30 urodzin; )

Renia super wieści. Napisz nam coś woecej :*
Renia gratulacje! !!!! :)

Olasec no posilki powinny być właśnie regularne najlepiej o stałych porach i minimum 4 .ja nie jem po 19 choćby skały sraly.
No wyjątkiem były święta i sylwester.

Alza cieszę się, że nadal masz zapał do ćwiczeń i ruchu.

No to co dziewczyny walczymy ja walczę o płaski brzuch bo reszta jest ok dałam sobie czas do moich 30 urodzin; )
JA w lutym zostane mama, chrzestna mama wiec mam cel i zapał żeby zabłysnąć :) dzis zmieniłam skalpel 2 na skalpel bo trochę inne ćwiczenia a i na lodówce przypinam sobie ilość zjedzonych posiłków a mam tylko 5 cyferek :D

renia Gratuluję! Jak się czujesz? Opisz swoje wrażenia po porodzie ;)
agatush Trzymam kciuki za Was! Jak beta?
funia Spóźnione sto lat! Niech się spełnią Twoje marzenia!
Misia I jak synek radzi sobie bez mamy? Choć chyba raczej powinnam zapytać jak ty sobie radzisz, bo dzieci zazwyczaj posiadają umiejętność szybkiego dostosowywania się do nowych warunków ;-)

renia Gratuluję! Jak się czujesz? Opisz swoje wrażenia po porodzie ;)
agatush Trzymam kciuki za Was! Jak beta?
funia Spóźnione sto lat! Niech się spełnią Twoje marzenia!
Misia I jak synek radzi sobie bez mamy? Choć chyba raczej powinnam zapytać jak ty sobie radzisz, bo dzieci zazwyczaj posiadają umiejętność szybkiego dostosowywania się do nowych warunków ;-)
Moja beta HCG Z dzisiaj 252,1 :-) w poniedziałek było 108,8 więc chyba ładnie... :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Renia gratuluję serdecznie :)
Funia spóźnione ale szczere, STO LAT !!!
Agatush beta ładnie rośnie, &&&&&&&&& ;)
Mamcia ja też walczę o płaski brzuch, nie kupuję już żadnych słodyczy. Koniec z naleśnikami z nutellą. Od kwietnia dopiero mogę wrócić na trampolinki, ale mam nadzieję, że do chrzcin Ali - do czerwca wrócę do dawnej figury :)

Renia gratuluję serdecznie :)
Funia spóźnione ale szczere, STO LAT !!!
Agatush beta ładnie rośnie, &&&&&&&&& ;)
Mamcia ja też walczę o płaski brzuch, nie kupuję już żadnych słodyczy. Koniec z naleśnikami z nutellą. Od kwietnia dopiero mogę wrócić na trampolinki, ale mam nadzieję, że do chrzcin Ali - do czerwca wrócę do dawnej figury :)

Magdalenka chodzisz na trampolinki do dziewczyn z fit&jump? ;)

Angelka moja koleżanka do nich chodziła, a że jest instruktorką fitness to zrobiła u nich kurs i sama otworzyła mały punkt fit&jump, chodzę do niej na Radogoszcz.
Ale ten czas płynie, Staś ma już 5 lat :D

reklama
Renia ogromne gratulacje :* Dużo zdrowka dla Was :* E-ciotki czekają na zdjęcie Kruszynki ;)

Witch Dziekuje ze pytasz . Nikos przez te 3 dni bardziej zzyl się z tata :)
Ja gorzej znoszę rozlake z Nikosiem, niż On ze mną :/ Jest mi cholernie ciężko....i czasami mam chwile ze żałuję ze poszłam do pracy.
No ale w końcu kiedyś i tak by nadszedł ten dzień.
Bo ogólnie w pracy jest super.....8 godzin leci migiem :)

Do góry