Witam nowe aniołkowe mamy i zapalam [*][*][*] dla Waszych kruszynek... bardzo mi przykro
Magdalena, moja Kaja jest na Nutramigenie. A kolki miała tylko, gdy zamiast Nutramigenu LGG, lekarz wypisała mi receptę na zwykły Nutramigen. Nie sądziłam, że to będzie miało większe znaczenie, bo to "LGG" po prostu ma jakieś dodatkowe szczepy bakterii. A jednak. Zanim domyśliliśmy się, że to może mleko, minęło 2 tygodnie i tyle się obie męczyłyśmy
zmieniłam mleko i po 2 dniach jak ręką odjął. Sab simplex też miałam, ale szału nie było. I tak jak napisała
witch różnica jest taka, że tam większe dawki zalecają dawać
Tyle, że my dajemy to mleko z uwagi na alergię na mleko zwykłe... Siły życzę &&&
A roczek Kai... porażka - masakra
. Moja pierwsza impreza i zbyt ambitnie do tego podeszłam (jeśli chodzi o jedzenie), w wyniku czego obiad podałam jakąś godzinę później, z wrażenia zapomniałam wystawić na stół jedną sałatkę, a jeden rodzaj "kotleta" delikatnie mówiąc "taki sobie"
Kaja nabiła sobie 2 mega guzy z krwiakami na czole (dobrze, że nie rozcięło skóry, bo szramy są
- jedna o stół, druga o regał z książkami). Za mało osób było do pilnowania, gdy ja w kuchni stałam ...
Żadnych zdjęć sobie z niunią nie zrobiliśmy...
a te kilka, które zrobiła siostra jakieś żółte, beznadziejne... z drugiej strony, plus jest taki, że siniaków/krwiaków na nich tak nie widać
ehh.... wszystko na wariata
wolę do kogoś na imprezy chodzić
W ogóle nie miałam chwili, by na Kajuli się skupić i cieszyć tym dniem.... zawiedziona jestem na maxa
No i jadę na święta do J...niestety nie dostał nawet bezpłatnego urlopu.... kocham mojego męża oczywiście
, ale święta z dala od rodziny, od kraju itd. to już nie to samo....
No, ale cóż. Stworzyliśmy swoją, małą rodzinkę i teraz to jest priorytet....
A propos ankiety.... zaczęłam ją wypełniać, ale pytania zaczęły pojawiać się jakby w ogóle nie związane ze stroną i forum... więc odpuściłam sobie.
Doris, pamiętamy i pozdrawiamy