reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Linka-Paulinka
Ja tez "swiezo po" bardzo sie balam i zastanawialam sie czy to dobry pomysl,ale wieksza czesc mnie byla za tym zeby probowac po pierwszej,oczywiscie najpierw porobilam badania.
A w sumie wcale nie jest powiedziane,ze sie uda od razu.
Ja przynajmniej teraz lepiej poznaje siebie;)
Zauwazylam tez ,ze duzo mocnej oczuwam deuga faze cuklu,ale czytalam,ze wiele dziewczyn tak ma i czesto mysla ,ze sie udalo;)
A to po jakim czasie sie udalo ?

reklama
Marzenia się spełniają trzeba mocno wierzyć w to co chce się osiągnąć.
A walczyć warto.

Witam Was wieczornie u mnie to co zwykle potrenowane oczywiście :).

Ale miałam kłopot z małym zawsze lubił kąpiel, a od jakiegoś czasu mi płacze wyrywa się jak zapytałam czy się czegoś boi to powiedział, że wody mi się nigdy nie podtopil ani nic. Czasami mąż go kapie i może wtedy coś się stało sama nie wiem co myśleć może to przejściowe, ale zapytam męża czy mu się nie wywrocil czasem w wannie.

Cześć Dziewczyny! pOdczytuje Was cały czas ale niewiele pisze bo u mnie nic ciekawego się nie dzieje.... Tak jak Funia próbuje... A co będzie - czas pokaże.... Chociaż ja jestem chyba w tym miesiącu w jakimś małym dołku... :-/ staram się skupić na pracy - a akurat na jej brak nie narzekam :-p wszystkim nowym dziewczynom współczuję i kibicuje.... I doskonale rozumiem co to obawa o kolejną ciążę - jak wszystkie tu obecne. Ale co nam innego pozostało niż walka?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wam powiem tak- nie wiem jak inne dziewczyny ale ja strate drugiego aniolka znioslam duzo lepiej niz pierwszego bo bylam swiadoma ze takie cos sie moze stac. jak sie jest pierwszy raz w ciazy to czlowiek jest taki naiwny i skupia sie na tym "zeby sie udalo" a nie bierze pod uwage ze cos moze pojsc nie tak. my tez jak glupki zesmy wszystkim roztrabili ze jestem w ciazy a za tydzien musialam sie tlumaczyc z poronienia.
Dziewczyny jak ja - beznadziejny przypadek na ktorego wszyscy rozkladali rece- potrafilam urodzic zdrowe sliczne dziecko i zajsc w ciaze naturalnie z pcos, jednym jajowodem i beznadzienymi wynikami meza to i kazdej z was sie uda tylko to jest kwestia czasu.
Hajmal jesli czytasz to pisz co u ciebie! Kwiatuszku a ty jak tam? Asia ty tez zdawaj relacje szybciutko!
Sciaskam wszystkie!
Ps jitro bede sie widziala z tesciowa pierwszy raz po awanturze o zdjecie, bardzo jestem ciekawa jak sie bedzie zachowywala :)

A ja wam powiem tak- nie wiem jak inne dziewczyny ale ja strate drugiego aniolka znioslam duzo lepiej niz pierwszego bo bylam swiadoma ze takie cos sie moze stac. jak sie jest pierwszy raz w ciazy to czlowiek jest taki naiwny i skupia sie na tym "zeby sie udalo" a nie bierze pod uwage ze cos moze pojsc nie tak. my tez jak glupki zesmy wszystkim roztrabili ze jestem w ciazy a za tydzien musialam sie tlumaczyc z poronienia.
Dziewczyny jak ja - beznadziejny przypadek na ktorego wszyscy rozkladali rece- potrafilam urodzic zdrowe sliczne dziecko i zajsc w ciaze naturalnie z pcos, jednym jajowodem i beznadzienymi wynikami meza to i kazdej z was sie uda tylko to jest kwestia czasu.
Hajmal jesli czytasz to pisz co u ciebie! Kwiatuszku a ty jak tam? Asia ty tez zdawaj relacje szybciutko!
Sciaskam wszystkie!
Ps jitro bede sie widziala z tesciowa pierwszy raz po awanturze o zdjecie, bardzo jestem ciekawa jak sie bedzie zachowywala :)
Zgadzam się z Tobą.... U mnie też po stracie drugiego Aniołka było tak że jakoś byłam "silniejsza" ... Nie da się na coś takiego przygotować ale ta druga Ciąża była bardziej świadoma.... Oby i nam wszystkim udało się tak jak i Tobie... [emoji108]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje;)
Ja juz zaczynam trzymac kciuki za Ciebie;) mam takie marzenie:nie wazne kiedy zajde ,byle na 9 miesiecy;)
Funia to prawda to tez moje marzenie, ja narazie musze jakos wrocic do pracy pracuje w przedszkolu wiec nie bedzie mi latwo parzec na dzieci ale musze jakos sie ogarnac bo narazie to nie mam na nic sily ;(

reklama
Linka mi po poronieniu nie było ciężko patrzeć na dzieci, ale na kobiety w ciąży. Jak wróciłam do pracy, to przyszła do mnie dziewczyna w 4 tygodniu ciąży. Przychodziła tak prawie do samego rozwiązania. Jej dziecko jest 3 miesiące młodsze od naszego Pieprzyka. Było mi bardzo ciężko patrzeć na nią. Teraz Olek chodzi do żłobka z jej synem i za każdym razem, kiedy go widzę, zastanawiam się, jak wyglądałby Pieprzyk... Zawsze jest ciężko...

Mamcia my mieliśmy niedawno podobne problemy. Zaczęło się po tym, jak Olek zrobił w żłobku taką kupę, że musieli go umyć. Nie wiem, co wtedy się wydarzyło, ale Oluś ryczał, uciekał, nie chciał się w ogóle kąpać. Uparcie go myliśmy i po jakimś czasie samo przeszło.

Do góry