reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Linka-Paulinka
Ja tez "swiezo po" bardzo sie balam i zastanawialam sie czy to dobry pomysl,ale wieksza czesc mnie byla za tym zeby probowac po pierwszej,oczywiscie najpierw porobilam badania.
A w sumie wcale nie jest powiedziane,ze sie uda od razu.
Ja przynajmniej teraz lepiej poznaje siebie;)
Zauwazylam tez ,ze duzo mocnej oczuwam deuga faze cuklu,ale czytalam,ze wiele dziewczyn tak ma i czesto mysla ,ze sie udalo;)
A to po jakim czasie sie udalo ?

reklama
Marzenia się spełniają trzeba mocno wierzyć w to co chce się osiągnąć.
A walczyć warto.

Witam Was wieczornie u mnie to co zwykle potrenowane oczywiście :).

Ale miałam kłopot z małym zawsze lubił kąpiel, a od jakiegoś czasu mi płacze wyrywa się jak zapytałam czy się czegoś boi to powiedział, że wody mi się nigdy nie podtopil ani nic. Czasami mąż go kapie i może wtedy coś się stało sama nie wiem co myśleć może to przejściowe, ale zapytam męża czy mu się nie wywrocil czasem w wannie.

Cześć Dziewczyny! pOdczytuje Was cały czas ale niewiele pisze bo u mnie nic ciekawego się nie dzieje.... Tak jak Funia próbuje... A co będzie - czas pokaże.... Chociaż ja jestem chyba w tym miesiącu w jakimś małym dołku... :-/ staram się skupić na pracy - a akurat na jej brak nie narzekam :-p wszystkim nowym dziewczynom współczuję i kibicuje.... I doskonale rozumiem co to obawa o kolejną ciążę - jak wszystkie tu obecne. Ale co nam innego pozostało niż walka?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wam powiem tak- nie wiem jak inne dziewczyny ale ja strate drugiego aniolka znioslam duzo lepiej niz pierwszego bo bylam swiadoma ze takie cos sie moze stac. jak sie jest pierwszy raz w ciazy to czlowiek jest taki naiwny i skupia sie na tym "zeby sie udalo" a nie bierze pod uwage ze cos moze pojsc nie tak. my tez jak glupki zesmy wszystkim roztrabili ze jestem w ciazy a za tydzien musialam sie tlumaczyc z poronienia.
Dziewczyny jak ja - beznadziejny przypadek na ktorego wszyscy rozkladali rece- potrafilam urodzic zdrowe sliczne dziecko i zajsc w ciaze naturalnie z pcos, jednym jajowodem i beznadzienymi wynikami meza to i kazdej z was sie uda tylko to jest kwestia czasu.
Hajmal jesli czytasz to pisz co u ciebie! Kwiatuszku a ty jak tam? Asia ty tez zdawaj relacje szybciutko!
Sciaskam wszystkie!
Ps jitro bede sie widziala z tesciowa pierwszy raz po awanturze o zdjecie, bardzo jestem ciekawa jak sie bedzie zachowywala :)

A ja wam powiem tak- nie wiem jak inne dziewczyny ale ja strate drugiego aniolka znioslam duzo lepiej niz pierwszego bo bylam swiadoma ze takie cos sie moze stac. jak sie jest pierwszy raz w ciazy to czlowiek jest taki naiwny i skupia sie na tym "zeby sie udalo" a nie bierze pod uwage ze cos moze pojsc nie tak. my tez jak glupki zesmy wszystkim roztrabili ze jestem w ciazy a za tydzien musialam sie tlumaczyc z poronienia.
Dziewczyny jak ja - beznadziejny przypadek na ktorego wszyscy rozkladali rece- potrafilam urodzic zdrowe sliczne dziecko i zajsc w ciaze naturalnie z pcos, jednym jajowodem i beznadzienymi wynikami meza to i kazdej z was sie uda tylko to jest kwestia czasu.
Hajmal jesli czytasz to pisz co u ciebie! Kwiatuszku a ty jak tam? Asia ty tez zdawaj relacje szybciutko!
Sciaskam wszystkie!
Ps jitro bede sie widziala z tesciowa pierwszy raz po awanturze o zdjecie, bardzo jestem ciekawa jak sie bedzie zachowywala :)
Zgadzam się z Tobą.... U mnie też po stracie drugiego Aniołka było tak że jakoś byłam "silniejsza" ... Nie da się na coś takiego przygotować ale ta druga Ciąża była bardziej świadoma.... Oby i nam wszystkim udało się tak jak i Tobie... [emoji108]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje;)
Ja juz zaczynam trzymac kciuki za Ciebie;) mam takie marzenie:nie wazne kiedy zajde ,byle na 9 miesiecy;)
Funia to prawda to tez moje marzenie, ja narazie musze jakos wrocic do pracy pracuje w przedszkolu wiec nie bedzie mi latwo parzec na dzieci ale musze jakos sie ogarnac bo narazie to nie mam na nic sily ;(

reklama
Linka mi po poronieniu nie było ciężko patrzeć na dzieci, ale na kobiety w ciąży. Jak wróciłam do pracy, to przyszła do mnie dziewczyna w 4 tygodniu ciąży. Przychodziła tak prawie do samego rozwiązania. Jej dziecko jest 3 miesiące młodsze od naszego Pieprzyka. Było mi bardzo ciężko patrzeć na nią. Teraz Olek chodzi do żłobka z jej synem i za każdym razem, kiedy go widzę, zastanawiam się, jak wyglądałby Pieprzyk... Zawsze jest ciężko...

Mamcia my mieliśmy niedawno podobne problemy. Zaczęło się po tym, jak Olek zrobił w żłobku taką kupę, że musieli go umyć. Nie wiem, co wtedy się wydarzyło, ale Oluś ryczał, uciekał, nie chciał się w ogóle kąpać. Uparcie go myliśmy i po jakimś czasie samo przeszło.

Do góry