Linka Chciałabym powiedzieć - daj sobie czas. Ale w Twojej sytuacji powiem - działajcie i przyjmijcie to, co Wam los da. Chyba nie chciałabyś kiedyś mieć do siebie pretensji, że nie zaczęłaś starań wcześniej? Bo czas w Waszym przypadku ma ogromne znaczenie. No i najważniejsze - większość lekarzy jest zdania, że jak się zajdzie w ciążę zaraz po poronieniu, to łatwiej ją utrzymać - bo organizm nie zdąży jeszcze zauważyć, że ciąży nie ma, a hormony działają. Posłuchaj serca
OneMoreTime Ja sobie odpuściłam organizowanie wystawnych przyjęć ;-) Jak nie mam czasu czegoś zrobić - to po prostu to zamawiam. A i tak najczęściej podczas takiej imprezy ciężko na chwilę usiąść - a to coś podgrzać, komuś talerzyk wymienić, a to coś się rozlało. A to kawa/herbata itp.
OneMoreTime Ja sobie odpuściłam organizowanie wystawnych przyjęć ;-) Jak nie mam czasu czegoś zrobić - to po prostu to zamawiam. A i tak najczęściej podczas takiej imprezy ciężko na chwilę usiąść - a to coś podgrzać, komuś talerzyk wymienić, a to coś się rozlało. A to kawa/herbata itp.