reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny a ja zaczynam łapać stresa... za 17 dni mamy się zgłosić do Instytutu Matki i Dziecka na tą operację wycięcia guzka u Mani... jak starałam się o tym nie myśleć, tak teraz myśle non stop :/

i weźcie mi jeszcze napiszcie prosze co zrobić żeby Maniutek zaczęła mi przesypiać noce? :( budzi się jak szalona, a to piciu a to smoczek, a to sryciu ... :/
moze za mało poświeciłam czasu na "przetrzymanie", ale jak pójdę teraz na zwolnienie to może damy radę...

Nafoczka, kciuki za wyniki!
MashaFre a mala spi sama w lozeczku? A przetrzymywanie to najlepszy sposób zwłaszcza jak chce Ci się spać to zanieść szybciej niż ona :)

Dzięki dziewczyny za kciuki. NA razie z rozmowy tel dowiedziałam się że Karolowi z wszystkich badań wyszła "jedynie" alergia na roztocza kurzu w mianie 3. Pytanie teraz czy ma od tego astme oskrzelowa skoro raz w miesiącu ma oskrzela? No ale o tym będziemy już rozmawiać na prywatnej wizycie hmmm :)

reklama
Funia to czekamy z niecierpliwością:)
Ja czekam na @, która wg temperatury powinna przyjść max w niedzielę. Duphaston jakoś za bardzo mi cykli nie chce wyregulować, więc w następnym cyklu raczej go nie wezmę.

Dziewczyny tak czytam o Waszych teściowych i Wam współczuję. Wiem, że jak my się doczekamy dzidzi, to będzie podobnie.

Zastanawiam się czy nie kupić sobie kotka, bo tak pusto w domu i tak sama nie wiem. Chciałabym bardzo, ale te nasze mieszkanie takie małe...
Baslan a moze jednak nie przyjdzie ???:);)

No to czekam ,mam nadzieje ,ze bedzie dobrze:)
Wybieram sie w czwrtek ,jutro nie moge a dzis byloby za wczesnie.
Powiedz mi jeszcze jak szybko zachodzilas w poprzednie ciaze?

No to czekam ,mam nadzieje ,ze bedzie dobrze:)
Wybieram sie w czwrtek ,jutro nie moge a dzis byloby za wczesnie.
Powiedz mi jeszcze jak szybko zachodzilas w poprzednie ciaze?
W pierwszą zaszlam za 1 razem - w pierwszym cyklu starań. W drugą w pierwszym cyklu starań po tym jak lekarz dał nam zielone światło.... Teraz staramy się 5 cykl... Narazie bez skutku :-(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Masha, domyślam się co czujesz i współczuję :sorry2: wszystko będzie dobrze i tego się musisz trzymać :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nie poradzę nic niestety w kwestii przesypiania nocy :sorry2:Kaja gładko przeszła w przesypianie nocy, tyle, że ona nie płakała a kręciła się i troszkę pojękiwała. Ja nie reagowałam i zasypiała z powrotem. Nie wiem co by było, gdyby się całkiem wybudzała i bardzo płakała :baffled: mam nadzieję, że to się nie zmieni. Mania tak od zawsze?

nafoczka, &&&&&&&&&&&&& za wyniki :happy2:
funia, Baslan &&&&&&&&&& za pozytywne wieści za niedługo ;-) ;)

Jutro Kaja kończy roczek :szok::-) :):rofl2: ale zleciało.... imprezkę robimy dopiero 3 grudnia, bo J nie może wcześniej przyjechać a nie wyobrażamy sobie urodzinek bez taty :happy2:

Ostatnia edycja:
Masha chyba nie ma innego sposobu niż przetrzymanie... Wiem, że się stresujesz, też bym na pewno ciągle o tym myślała i się martwiła, ale jakoś to przetrwacie, musi być dobrze &&&

One sto lat dla Kaji!! :-D

Magdalena Olek już właściwie wyzdrowiał, wczoraj byliśmy na dworze prawie cały dzień. Stachu ma ciągle gile, ale jakby mniej. Byliśmy dzisiaj u lekarza. Gardło ma jeszcze trochę czerwone, ale ogólnie nie jest źle. Mamy oczywiście problemy ze skórą. Narazie zmieniamy smarowidło i zobaczymy... Do tego Olek poszedł dzisiaj do żłobka i wieczorem miał gorączkę. Całą drogę ze żłobka mówił, że brzuszek go boli. Teraz już śpi, temperatura wróciła do normy. Mam nadzieję, że jutro będzie dobrze, bo mąż jedzie na cały dzień do pracy i nie wiem, jak dam sama radę...
A jak u Was?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry