reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
One wszystkiego co najlepsze dla Kai :D
Misia gratuluję serdecznie :D

Alza oby Olkowi brzuszek nie dokuczał i okazało się, że to tylko niestrawność.
U nas gile przeszły w zielonego gluta więc idziemy dziś znów do pediatry, oby nie poszło nic na płuca. A moje dziecko już w dzień dokazuje, na szczęście zaczyna ładnie spać w nocy pomiędzy karmieniami. Niestety jest małym terrorystą, wyje i musze ją brać na ręce. Do tego dokuczają nam gazy :/

Właśnie próbuję czerpać zapasy cierpliwości z kosmosu...

Olek wylał 4 lakiery do paznokci w łazience na podłodze, w łazience w szufladzie na wszystkie rzeczy tam leżące, na korytarzu i w kuchni na podłodze. Wysmarował sobie buzię i ubrania. Jak walczyłam ze zmywaczem do paznokci, to wysypał całą mąkę w schowanku na podłogę, odkurzacz i w ogóle na wszystko, co tam było. Mam ochotę wrzeszczeć i rozszarpać go na drobne kawałeczki... Tylko nie mam siły. Jestem tak wyczerpana ciągłym lataniem za Olkiem, noszeniem Stasia i w ogóle wszystkim...

Agatush ciesze sie ,ze wyniki spadly ;)

Baslan czasem kiedy wydaje sie nam ,ze cos nie wyjdzie to jest zupelnie odwrotnie,trzeba miec nadzieje;)

Dziewczyny ja sobie postanowilam ,ze jezeli teraz sie nie uda to ide do przodu bo widocznie organizm nie jest wystarzajaco gotowy,a szczerze jakbym miala przechodzic to drugi raz to wole poczekac dluzej;) chce zajsc bardzo ,ale na cale 9 miesiecy zdrowej ciazy;)

Agatush moze twoj organizm tez zaskoczy dopiero jak "odpocznie" i wtedy bedzie wszystko oki
Dobrze ,ze zachodzimy ,bo gorzej jak ktos latami probuje

reklama
Właśnie próbuję czerpać zapasy cierpliwości z kosmosu...

Olek wylał 4 lakiery do paznokci w łazience na podłodze, w łazience w szufladzie na wszystkie rzeczy tam leżące, na korytarzu i w kuchni na podłodze. Wysmarował sobie buzię i ubrania. Jak walczyłam ze zmywaczem do paznokci, to wysypał całą mąkę w schowanku na podłogę, odkurzacz i w ogóle na wszystko, co tam było. Mam ochotę wrzeszczeć i rozszarpać go na drobne kawałeczki... Tylko nie mam siły. Jestem tak wyczerpana ciągłym lataniem za Olkiem, noszeniem Stasia i w ogóle wszystkim...
Może on próbuje takim zachowaniem zwrócić uwagę na siebie? Też mam w domu ananasa przypadającego za tego typu doświadczeniami, choć mój lakierem pomalował sobie paznokcie, ale doświadczenia z wysypanym cukrem i mąka też przerabialiśmy. Później z takimi paznokciami poszedł do przedszkola, bo dopiero rano się kapnelam patrząc na jego rączki. A może istnieje u Was w okolicy jakiś Klubik Malucha, Olek miałby towarzystwo a Ty chwilę odpoczelabys ze Stasiem na jakieś 2 - 3 h?

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry