reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

mamcia Może od patrzenia na Twoje postępy, coś i u mnie w końcu drgnie. Teraz spróbuję odstawić całkowicie słodycze - raczej nie powinno być z tym problemu. Zaopatrzę się w duże ilości owoców ;-) Ale Ci fajnie z dniem wolnym. Ale już moja mama jest po leczeniu i zaczyna się czuć lepiej i już zapowiedziała, że na jakiś weekend młodych przejmie :D Ale żeby nie było za kolorowo, to za tydzień teściowa idzie na operację (endoproteza biodra).

reklama
Witch moja babcia ma endoproteze biodra to ciężka operacja więc zdrowia dla Twojej teściowej:)
Tobie też waga spadnie zobaczysz; )

Dziewczyny mój mąż mnie dziś zaskoczył przyjechał z różą i mi ją wręczył i powiedział, że to z okazji tego ,że dbam o siebie ćwiczę i się staram dla siebie jego i małego no rozplynelam się po prostu dotąd nie komentował moich ćwiczeń myslalam, że nie przywiązuje do tego jakiejś wagi ,a tu proszę :D

Ostatnia edycja:
Mamcia zazdroszczę... I dnia wolnego, i męża z kwiatem, i spadku wagi... U mnie zapiernicz do kwadratu, mam dwójkę w domu, bo Olek ma gile. Na szczęście chory nie jest, ale do żłobka jeszcze nie idzie, żeby mu się nie pogorszyło. Staszek spał dzisiaj jak mysz pod miotłą, Olek marudził i popłakiwał. Do tego odkurzanie, pranie, prasowanie, gotowanie śniadania, obiadu, kolacji, zmienianie pampersów i karmienie. Brakowało mi tylko szczotki w dupie, żeby pozamiatać kurze.
U mnie waga stoi w miejscu. Myślałam, że sama spadnie od karmienia piersią, ale jednak nic z tego. Ćwiczę bardzo nieregularnie, raz 3 razy w tygodniu, później tylko jeden.
Jest taki dowcip. Idą dwa koty po pustyni i jeden mówi do drugiego: stary, nie ogarniam tej kuwety. Doskonałe streszczenie mojego aktualnego życia.

Jupi!! To nic wielkiego,ale dostałam wreszcie @ po 49dniach od zabiegu!tak już się zamartwiałam że coś jest nie tak,kamień z serca. Teraz spokojnie poczekam na operację stopy i działamy z fasolką :happy:
Jak tam ćwiczące dziewczyny?
Jestem tu nowa.. Zauwazylam ze mialas @ po zabiegu.. Ja tez wczoraj dostalam @ po poronieniu.. Mialam zabieg.. Kiedy masz operacje i kiedy chcecie zaczac starania?

Jestem tu nowa.. Zauwazylam ze mialas @ po zabiegu.. Ja tez wczoraj dostalam @ po poronieniu.. Mialam zabieg.. Kiedy masz operacje i kiedy chcecie zaczac starania?
Hejka,zabieg na stopę mam w lutym,no i po zaczynamy staranka. Ale póki co mam wezwanie do ZUSu na poniedziałek i jestem zła,bo dopiero miesiąc jestem na zwolnieniu,a muszę jechać 100km,na kontrolę,uff

Audi z tymi kontrolami zusu to jest jakieś nieporozumienie... I co niby będą sprawdzać? Szkoda gadać.
Fakt,brak słów,pewnie czy nie symuluję,tylko nie wiem jaki cudem miałabym skoro stopa jest tak rozwalona,że muszą połamać kość,żeby ją wyprostować,no i nie wspomnę że mam tylko jedne buty w które się w miarę mieszczę,ale i tak maks.3godz. bo potem taki ból,że muszę natychmiast zdjąć,eh..

reklama
I to się nazywa paranoja.... Za normalną robotę by się wzięli a nie czepiali uczciwych ludzi.... Dziwnym trafem ZUS zawsze kontroluje ludzi którzy właśnie mają pierwsze zwolnie , albo chodzą na nie sporadycznie, a Ci co są non stop na zwolnieniach - przerwy stosują tylko wtedy kiedy muszą bo tak wymagaja przepisy, mają święty spokój :-/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry