reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Misia po porodzie Olka miałam bilans -1 kg, ale nikomu tego nie polecam. Byłam ciągle głodna i na nic nie miałam siły. Teraz jest zdecydowanie lepiej pod tym względem. Na pewno muszę zacząć ćwiczyć brzuszki, bo moje biedne mięśnie po tak szybkich ciążach są ledwo wyczuwalne...
No i do powrotu do wagi sprzed ciąży mam tylko 4 kg, ale jak już robić plany, to z grubej rury ;-)

Ja bym chciała przestać jeść słodycze...ale nie potrafię, nie mam silnej woli. No i nie umiem zabrać się za ćwiczenia. A przydałoby się schudnąć.
Przestałam karmić i przytylam 2 kg ale to dużo bo waze 69 kg :/ Mam do zrzucenia min.10 kg ale tyle to nie schudne biorąc hormony na tarczyce :/.

Dziś męża poniosło i nie wiem czy nie będzie za miesiąc efektów w postaci dwóch kresek na teście :/. Kurde....mówiłam że ma uważać bo czekam cały czas na telefon ze szkoły.....zależy mi na tej pracy.
Dziś jest 14dc.....myślicie że coś może wyjść?

Ovli uda się :) Musi!
Kiedy umawiasz się na wizytę do tego dobrego lekarza?

Alza 7 kg to niewiele....a jesteś krótko po porodzie....moment waga zleci w dol ;)

7 listopada mam wizyte u mojego lekarza rodzinnego i on dopiero ma mi dać skierowanie do tego lekarza . O ile mi da ?! Bo tutaj to trak wszystko ciężko ! Zobaczymy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Audi każda z Nas czuła strach przed kolejną ciążą....ale jeśli czegoś się bardzo pragnie to trzeba robić wszystko żeby to mieć :)
Ja też nie jestem pierwszej młodości....mam 30 lat i dopiero jedno dziecko.....marzy mi się kolejne ;)
Skoro Ty nie jesteś pierwszej młodości,to co powiesz na moje 37lat! ; ) a pierwsze dziecko za 2miesiące kończy 15lat

Audi teraz dużo kobiet rodzi po 40-stce. Na patologii leżałam z kobietą która miała 55 lat! ;)
Masz Córe czy syna?
Córkę. Piękną,mądrą..cudowną. Każdego dnia dziękuję za to jaka jest,teraz też bardzo mnie wspiera,razem z moim partnerem(nie jest jej ojcem),rozwíodłam się 10lat temu i dopiero teraz spotkałam człowieka z którym chciałam mieć dziecko

Audi dobrze ze masz wsparcie w najbliższych.....to dużo pomaga.
Mój brat tez znalazł sobie dziewczynę z 4-letnia córka. Obecnie sa 6 lat po ślubie, mają 2-letniego wspólnego synka i trzeci bobas w drodze :)
Życie potrafi pisać piękne historie :)

Nie poddawaj się kochana i walcz o swoje/wasze marzenia :)
Robiłaś jakieś badania po poronieniu?

Byłam na kontroli 2tyg po zabiegu,ale u nowego ginekologa,nie miałam żadnych badań,za to powiedział,że fizycznie jest już wszystko ok,do poprzedniej już nie pójdę.byłam jej pacjentką wiele lat,zaszłam w ciążę bez konsultacji z nią,potraktowała mnie jak śmiecia,nie powiedziała co jest nie tak tylko oznajmiła,że z tego nic nie będzie,a ona nie ma czasu bo idzie na urlop i w szpitalu to załatwią.

reklama
Do góry