reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Misia po porodzie Olka miałam bilans -1 kg, ale nikomu tego nie polecam. Byłam ciągle głodna i na nic nie miałam siły. Teraz jest zdecydowanie lepiej pod tym względem. Na pewno muszę zacząć ćwiczyć brzuszki, bo moje biedne mięśnie po tak szybkich ciążach są ledwo wyczuwalne...
No i do powrotu do wagi sprzed ciąży mam tylko 4 kg, ale jak już robić plany, to z grubej rury ;-)

Ja bym chciała przestać jeść słodycze...ale nie potrafię, nie mam silnej woli. No i nie umiem zabrać się za ćwiczenia. A przydałoby się schudnąć.
Przestałam karmić i przytylam 2 kg ale to dużo bo waze 69 kg :/ Mam do zrzucenia min.10 kg ale tyle to nie schudne biorąc hormony na tarczyce :/.

Dziś męża poniosło i nie wiem czy nie będzie za miesiąc efektów w postaci dwóch kresek na teście :/. Kurde....mówiłam że ma uważać bo czekam cały czas na telefon ze szkoły.....zależy mi na tej pracy.
Dziś jest 14dc.....myślicie że coś może wyjść?

Ovli uda się :) Musi!
Kiedy umawiasz się na wizytę do tego dobrego lekarza?

Alza 7 kg to niewiele....a jesteś krótko po porodzie....moment waga zleci w dol ;)

7 listopada mam wizyte u mojego lekarza rodzinnego i on dopiero ma mi dać skierowanie do tego lekarza . O ile mi da ?! Bo tutaj to trak wszystko ciężko ! Zobaczymy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Audi każda z Nas czuła strach przed kolejną ciążą....ale jeśli czegoś się bardzo pragnie to trzeba robić wszystko żeby to mieć :)
Ja też nie jestem pierwszej młodości....mam 30 lat i dopiero jedno dziecko.....marzy mi się kolejne ;)
Skoro Ty nie jesteś pierwszej młodości,to co powiesz na moje 37lat! ; ) a pierwsze dziecko za 2miesiące kończy 15lat

Audi teraz dużo kobiet rodzi po 40-stce. Na patologii leżałam z kobietą która miała 55 lat! ;)
Masz Córe czy syna?
Córkę. Piękną,mądrą..cudowną. Każdego dnia dziękuję za to jaka jest,teraz też bardzo mnie wspiera,razem z moim partnerem(nie jest jej ojcem),rozwíodłam się 10lat temu i dopiero teraz spotkałam człowieka z którym chciałam mieć dziecko

Audi dobrze ze masz wsparcie w najbliższych.....to dużo pomaga.
Mój brat tez znalazł sobie dziewczynę z 4-letnia córka. Obecnie sa 6 lat po ślubie, mają 2-letniego wspólnego synka i trzeci bobas w drodze :)
Życie potrafi pisać piękne historie :)

Nie poddawaj się kochana i walcz o swoje/wasze marzenia :)
Robiłaś jakieś badania po poronieniu?

Byłam na kontroli 2tyg po zabiegu,ale u nowego ginekologa,nie miałam żadnych badań,za to powiedział,że fizycznie jest już wszystko ok,do poprzedniej już nie pójdę.byłam jej pacjentką wiele lat,zaszłam w ciążę bez konsultacji z nią,potraktowała mnie jak śmiecia,nie powiedziała co jest nie tak tylko oznajmiła,że z tego nic nie będzie,a ona nie ma czasu bo idzie na urlop i w szpitalu to załatwią.

reklama
Do góry