reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Audi ja mam 30 lat . Nie mam żadnego dziecka i 4 poronienia .
A chciałabym mieć chociaż jedno .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mi przykro,że się już tyle wycierpiałaś,ale mam nadzieję,że Twoje starania będą owocne. Złość mnie ogarnia,kiedy natykam się na taką kobietę jak Ty,która pragnie dziecka a go nie ma,a widząc pijaczki,które sypią dziećmi jak z rękawa a nie zajmują się nimi. Pochodzę z małej miejscowości i takich wyrodnych matek jest dookoła w nadmiarze. Gdzie tu sprawiedliwość?!

reklama
Misia Łączę się z Tobą w bólu kilogramów. U mnie też ostatnio ok 70kg waga pokazuje. Przydałoby się minimum 10 mniej. Ale wciąż mi brak samozaparcia... Los jest przewrotny - może to Wasz czas na rodzeństwo dla Nikosia!

A ja się wyłamię i powiem, że za bardzo nie zaskoczyłyście mnie na fb :p Aczkolwiek teraz przez moment muszę się zastanowić, która to która :D Chociaż z niektórymi nie mam żadnego problemu, bo są tak charakterystyczne. Może najbardziej byłam zaskoczona alzą. Wydawało mi się, że będzie bardziej "elegancka" - a wyszło, że jest bardziej dziewczęca.

A odbiegając od tematu - może któraś coś mi doradzi na łuszczącą się cerę?? Normalnie nawet nie mogę się umalować, bo zaraz cała twarz mi się sypie...

Tak mi przykro,że się już tyle wycierpiałaś,ale mam nadzieję,że Twoje starania będą owocne. Złość mnie ogarnia,kiedy natykam się na taką kobietę jak Ty,która pragnie dziecka a go nie ma,a widząc pijaczki,które sypią dziećmi jak z rękawa a nie zajmują się nimi. Pochodzę z małej miejscowości i takich wyrodnych matek jest dookoła w nadmiarze. Gdzie tu sprawiedliwość?!

Tak niestety jest że niektóre nie zdążą ściągnąć gaci a już są w ciąży !! Nic na to nie poradzimy

U mnie w miejscowości też są takie marginesy społeczne dzieci sypia na prawo i lewo !!!

Nie wiem o co kaman !!

Ja czasami myśle że mój limit ciąż się wyliczył i nie wierze że mogłabym bez problemu donosić następną . To jest dla mnie coś niewiarygodnego !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Audi witaj,zostan,pisze to kazdej ,wiec i Tobie napisze.Dziewczyny sa tutaj super,wspieraja,zawsze wesprza dobrym slowem,rada.Co do wieku,to pewnie beda jedna ze starszych ,28 pazdziernika mam urodziny,39 :szok:

Dziewczyny mam mega stresa,jutro pierwszy dzien w pracy,nerwy takie,ze pewnie do rana bede biegac do lazienki.:errr:

A odbiegając od tematu - może któraś coś mi doradzi na łuszczącą się cerę?? Normalnie nawet nie mogę się umalować, bo zaraz cała twarz mi się sypie...[/QUOTE]

Alza ja mam tak moze nie z cala twarza ale z policzkami. Uzywam pudru w kamieniu i policzki to tragedia. Ale co 2 dzien nakladam na grubo zwykly krem nivea. Nie zadne pefrumowane itp tylko ten tlusty. I widze poprawe. Sprobuj [emoji5]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Olasec kochana ja też zaczynałam i się poddawalam wiele razy ważne by próbować się ruszać a nóż wejdzie ci to w krew; )

Alza cieszę się ja mam do zrzucenia 6 kg; )
Uda się trzeba tylko chcieć polecam skalpel 2 z krzeslem tylko pół godzinki dziennie, ja już po miesiącu słyszałam teksty ej brzuch ci zmalał, albo chyba tylek ci się zmniejszył. I to bardzo motywuje teraz zaczęłam drugi miesiąc ćwiczeń i staram się wytrwać w moim postanowieniu każdydzień to walka ze słabościami.

Audi witaj bardzo mi przykro, że i ciebie to spotkało tule cieplutko bądź z nami razem raźniej :)

Angelstw dużo zdrówka dla Gabrysi napewno wszystko będzie dobrze.
Witaj Audi ja też jestem przerażona czy następnym razem się uda ale trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze.
Hona powodzenia w nowej pracy.
Dziewczyny ja też bardzo chętnie dołączyła bym do Was na fb tylko nie wiem za bardzo jak wysłać inf na priv:hmm:

reklama
MisiaMonisia ja mam za 3 mce 32 lata i jedno dziecko. Teraz sobie zdałam sprawę ile mam lat. Jak pojawią się 2 kreski to tylko się cieszyć :)

nie ogarniam na FB która jest która. Chciaż anglestw i misie poznałam :) Kiedyś wrzucałyście tu swoje zdjęcia i wiedziałam, że to Wy:)

Do góry