reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Doczytałam nieco ja ze względu na moją chorobę nie miałam małego przy sobie przez cały czas ,był ze mną tylko wtedy kiedy ktoś z rodziny był po cc mialam super opiekę nie mogę narzekać, ale trochę przykro mi było, że malutki jest osobno z drugiej strony nie bylam na tyle zdrowa aby się sprawnie nim zajmować, ale opieka super była. Chyba miałam szczęście bo z tego co piszecie to w innych szpitalach totalna znieczulica panuje.

reklama
Alza serdecznie gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️.

Dziewczyny witam wszystkie i pozdrawiam . ;)

Ja się nie odzywam bo nie mam co pisać ;( nie jestem ani w ciąży ani sie nie staram i nie mam dzieci wiec nie ma co pisać
Ale czytam !!

Jestem w trakcie poszukiwania lekarza mam na oku jednego tutaj w uk i jednego w Pl takze zobaczymy . Pozdrawiam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ovli22 ja juz stracilam i wiare i cierpliwosc w tutejsza "sluzbe" zdrowia... mnie odprawiaja z kwitkiem z gabinetu, twierdzac, ze na razie nic nie trzeba robic (czuje sie jak wariatka jak tam ide) ale wczoraj moj maz juz tez nie wytrzymal. Jakis czas temu byl u gp z bolem kolana. Wyszla mu z boku taka "gula". Z laska dali mu skierowanie do specjalisty i na usg. Lekarz powiedzial, ze zbiera mu sie woda i trzeba to wyciac bo bedzie wracac. Powiedzial, ze przesle cala dokumentacje do gp i ze ma czekac na list z terminem na zabieg. Poszedl do gp, rozmawiali juz nawet jakie chce znieczulenie i wieczorem telefon... "operacja sie nie odbedzie bo jest zbedna". Moj L na to, ze jego to boli i przeszkadza (duzo w pracy chodzi i codziennie jezdzi rowerem) i pyta co ma zrobic?? Gp na to "naucz sie z tym zyc". Opadly nam rece...razem z lokciami. Masakra jakas.
Ja teraz czekam na wizyte u laryngologa bo moja corka ma przerosniety migdal i musimy wyciac... jak jej tez odmowia tego zabiegu to mi sie dziecie w nocy udusi :(
ovli gdzie my mieszkamy???

Pozdrawiam ciebie i wszystkie dziewczyny!!!

Gloria Malenka jest sliczna [emoji7]

Alza gratuluje Stasia!!!

Ciekawe co u Magdy??

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Alza serdecznie gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️.

Dziewczyny witam wszystkie i pozdrawiam . ;)

Ja się nie odzywam bo nie mam co pisać ;( nie jestem ani w ciąży ani sie nie staram i nie mam dzieci wiec nie ma co pisać
Ale czytam !!

Jestem w trakcie poszukiwania lekarza mam na oku jednego tutaj w uk i jednego w Pl takze zobaczymy . Pozdrawiam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana to zupelnie jak ja. Tylko czytam bo nie mam nic ciekawego do napisania. Nie starasz sie teraz bo nie masz aktualnie owu czy masz dluzsza przerwe? Pewnie wczesniej pisalas ale nie pamietam ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ovli fajnie jakbyś zasiegnela porady obu. Ciekawe co Ci powiedzą.
Oczywiście będziemy czekać na relację z wizyty.

Alza widziałam na fb zdjęcie Twoich chłopaków :) Staś jest cudny :)

MumToBe rzeczywiście ręce opadają. Może mąż powinien spróbować jeszcze gdzieś indziej skoro tu odmowiono?

Misia dzięki :-) Tutaj nie wrzucam zdjęć, bo nie potrafię ich zmniejszyć.

My już w domu :-) Oluś zareagował na brata lepiej, niż mogłam sobie wymarzyć :-) Chce go nosić, całować, głaskać, no jest przekochany! Co prawda wszystko robi pokracznie i nie zawsze wychodzi dobrze, ale najważniejsze są intencje, a te ma bardzo dobre. Dzisiaj już siedział w foteliku ze Staśkiem na kolanach chyba z pół godziny i ogladał mu nóżki, rączki, nosek itd. Sam się zorientował, że mama nie ma już dzidziusia w brzuszku, tylko dzidziuś wyszedł i jest teraz z nami :-) Jestem przeszczęśliwa, że mam tak wspaniałego syna :-D Dwóch wspaniałych! :-D

Magdalena hop hop... Co u Ciebie?

Gloria, Alza nie miałam okazji pogratulować!!!

Czytam Was dość często, ale weny i czasu na pisanie mi brak (boje się co to będzie jak drugi Cudaczek nam się urodzi [emoji50]).

Jak widzicie u mnie sama końcówka ciąży. Magda jest na podobnym etapie a już szykuje się do przywitania Maleństwa aaa!! Pomału zaczyna docierać do mnie, ze juz za chwilę będę prawdziwą podwójną mamą!

Pozdrawiam Was gorąco i przesyłam starającym fluidki dopóki jeszcze je mam :) Ja już tęsknię za brzuszkiem!!!

Rozpoczynam 36 tydzień ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę :) TP 11.11.16

reklama
Do góry