reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

MumToBe witam ciebie ;) straszne to wszystko z tymi lekarzami tutaj [emoji779]️[emoji779]️[emoji779]️sama jestem wściekła na to wszystko .

Znalazłam ostatnio tutaj w uk podobno bardzo dobrego lekarza i najwazniejsze że można do niego sie umówić przez NHS wiec dzisiaj zadzwoniłam do Gp i umówiłam sie ma wizyte i powiem im że maja mnie do niego skierować . Robi cała immunologie i genetykę co w mojej klinice tego mi nigdy nie zrobią bo dla niech mam starac się nadal nie wazne czy poronię 50-ty raz czy setny mam się starać oni już mi nie są w stanie nic zaoferować bo przeciez zrobili mi wszystko a że nadal poraniam to ich to nie interesuje . Teraz wysłali mnie na badania do lekarza od niepłodności ( a ja mam problem z donoszeniem ) bo zachodzę w ciąże .
Ten lekarz ma bardzo dobre opinie wiec mam nadzieje że spotkam się z nim tutaj w uk .

MisiaMonisia ja myślałam o malinowskim z Łodzi ale on jest bardzo drogi u niego badania zaczynaja się od 3000 zł i to są podstawowe a jeszcze koszty lotu do Polski . Więc chciałabym spróbować jeszcE tutaj a jak nie wyjdzie to dopiero w Pl . A ten lekarz tutaj robi te sama badania co ten Malinowski .

Dzoł nie staram się dlatego że ! Wlasnie jestem po 4 poronieniu dokładnie 3 tygodnie temu . Jestem zawiedziona tą sytuacja bo przeciez miało być już ok a jednak znow to samo .

Tutaj w tej klinice i ogólne w uk takie kobiety jak ja są niewidzialne przez lekarzy i Państwo !!! Problem poronien nawykowych nie jest dla nich problem nie jest tak ważny jak powinien być [emoji844][emoji844][emoji844][emoji844]na wszystkim oszczędzają i dlatego maja w dupie diagnostykę i leczenie a my kobiety mamy latać od drzwi do drzwi jak jakas akwizycja - prosić i być odesłanym z kwitkiem albo sluchac ciągle tych samych kocapałów .

Bo oni sobie myślą że ja debil jestem i się nie znam !!!
Że przyszła jakaś nierozumna i mogą mi kit wciskać - ha żart -
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia Tak po laktulozie może być - przeczyścił się, to kolejnego dnia spokój. Podawaj teraz koniecznie jakiś probiotyk, by wszystko wróciło do normy.

Magda Ależ kruszynka! Pamiętam jak z synem leżałam na sali z dziewczyną co urodziła chłopca 4,5kg, a mój ważył 2,49kg... Kolosalna różnica! Cieszę się, że długo Cię nie męczyli i zdecydowali się zrobić cc. A jak z Alą po badaniach? Wszystko w porządku?

PS. Dziewczyny - a dacie mi też na priv namiar na Was na fb?

Misia Podawaj tyle czasu, ile lekarz zalecił. Z tego co kojarzę, to co kilka dni dawkę się zwiększa, aż uzyska się prawidłowe wypróżnienia. A probiotyki nie zaszkodzą :)

MisiaMonisia no koszty są dosc spore !!!

Czytałam wczoraj forum angielskie Coś podobnego do naszego tutaj o poronieniach . Wiecie że są tam dziewczyny ktore poraniały 18-20 razy i były w tej klinice co ja teraz i nikt im nie był w stanie pomóc . Masakra .

Dopiero pozniej znalazły dobrego ginekologa - immunologa i dzieki niemu urodziły dziecko .
I ja wlasnie też chce sie do niego wybrać .

Ale takie historie ludzie piszą że nie do uwierzenia !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jesli mozna to tez bym z checia sie dodala z Wami na fb:)

Ovli powiem ci ze bardzo mnie zaskoczylo to co piszesz, nie bylam w Anglii ale uwazalam ten kraj za wysoko rozwiniety pod wzgledem medycyny tez a tu sie okazuje ze jakis konowalow tam maja. Bardzo wspolczuje Ci ze nie masz sie tam do kogo zwrocic, taka bezsilnosc jest najgorsza.oby udalo Ci sie znalezc dobrego specjaliste!

Madziu gratuluje coreczki, jak sie juz lepiej poczujesz to czekamy na zdjecie i relacje :)

Do góry