reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki dziewczyny :)
Małą spakowałam w osobną torbę jak prof. zdecyduje o zakończeniu ciąży to P ją dowiezie.
Dobrze, że wszystko poprałam i naszykowałam wcześniej.
Jak tylko jutro coś będę wiedziała dam znać.

Gloria kawał dziewczynki :D Jeszcze raz gratuluję, niech chowa się zdrowo :D

reklama
Dzięki dziewczyny :)
Małą spakowałam w osobną torbę jak prof. zdecyduje o zakończeniu ciąży to P ją dowiezie.
Dobrze, że wszystko poprałam i naszykowałam wcześniej.
Jak tylko jutro coś będę wiedziała dam znać.

Gloria kawał dziewczynki :D Jeszcze raz gratuluję, niech chowa się zdrowo :D

Gloria gratulacje dziewczynki !! Niech zdrowo rośnie i przynosi rodzicom dużo radości ;) .

Mi też jest przykro z mojego powodu ;( . Nie wiem co teraz nie znam żadnego wyjścia z tej sytuacji ;( .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gloria gratulacje!!! W końcu Marcysia zawitała do Nas, zobaczyć Mamusie i Tatusia ;)
Gratulacje dla Was i szybkiego powrotu do zdrowia :)

Ovli strasznie mi przykro... Trzymaj sie dzielnie :*

Co do różu dla dziewczynek, jest wiele ubranek w rożnych kolorach, ja lubię wszystkie pastelowe, lawendowe ;) które mi sie miło kojarzą, a w ogóle uwielbiam Manke w bieli ;) jakaś biała bluzeczka i granatowe leginsy albo cos w ten deseń. Ale nie ukrywam ze jak chce jej kupić cos fajnego, uroczego... To większość jest z dodatkiem różu - chociaż guzik czy wstążeczką, ale element zawsze musza wsadzić. Ja byłam zagorzala przeciwniczka różu i pierwsze ciuchy jakie jej kupiłam to biel, szarość i żółć ale niestety musiałam sie przełamać bo życie i zakupy zweryfikowało kolorystykę ;)

Gloria Mała jest Cudna :* :)
Pewnie nie możesz się napatrzec na Nią co? :D
Ja urodziłam w nocy o 00:30....o 3:00 przewieziono nas na salę.....mąż nas pożegnał i pojechał do domu.....a ja zamiast choć trochę się przespać, zwłaszcza ze poród trwał 21,5 h....patrzyłam na Nikosia i nie mogłam uwierzyć ze w koncu mam swój Cud :) no i ogólnie to bałam się zasnąć żeby ktoś mi Go nie ukradł :D :p

Gloria ogromne gratulacje dla Ciebie i męża! Mała jest śliczna, jestem nią zachwycona!:happy: Szkoda, że lekarze szybciej się nie zdecydowali na wywoływanie porodu i cc, cierpiałaś się tylko.
Magdalena trzymam kciuki, żeby to był tylko błąd pomiarowy, daj koniecznie znać po badaniach.

Powiem Wam ze chyba jeszcze do mnie nie dotarlo ze ona jest prawdziwa i przede wszystkim moja...nawet jak ja zobaczylam tuz po wyjeciu z brzucha to myslalam sobie kurcze jak to mozliwe ze ona taka duza mi sie zmiescila w brzuchu i ze to zywe dziecko a nie jakas abstrakcja :)
Z karmieniem na razie slabo bo moje brodawki sie zrobily plaskie jak nalesniki i mala nie ma jak chwycic. Dzis maz ma mi przywiezc te nakladki moze cos to pomoze. No i wiadomo ze po cesarce nie tak latwo o pokarm. Wiec jest dokarmiana mm. Ja sie jakos nie zawzinam na kp, jak sie uda to dobrze a jak nie to trudno.

reklama
Gloria wszystkiego dobrego dla was obydwóch :) córę masz śliczna , az sie same oczy śmieją do niej.

Gdzieś czytałam że kiedyś robili badanie wód płodowych, że nie było to przyjemne ale sprawdzali czy wody nie sa zielone i jak były to robili cesarkę ale lekarze odeszli od tej metody, a położne tego żałują i szkoda bo nie jedno dziecko pewnie byli by w stanie uratować

Do góry