reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzoł ja przy mutacji femibion i polocard brałam przed zajściem w ciążę, reszta leków od pozytywnego testu.

Alza mi stopy mieszczą się w jedną parę większych balerinek i trampki, obym urodziła przed przymrozkami :)

Ciekawe co u Glorii :)

reklama
Dziewczyny u mnie własnie koniec ciąży !!! Wszystko spłynęło jak po kaczce . Brzuch boli i krew jak w okresie ;( . Pozamiatane !!!

Znacie może w Polsce dobrych lekarzy od poronień zajmujących się wadami macicy .?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ovli bardzo mi przykro:sad: niestety nie pomogę z tym lekarzem
Dżoł to faktycznie miałaś wysoki progesteron, ale przynajmniej owu się całkiem potwierdziła:tak: Co do wizyty, to ja bym chyba przełożyła i załatwiła wszystko za jednym zamachem.

Alza kosz Mojżesza to co ala kołyska ;-) z racji ze u nas łóżeczko drewniane się w ogole nie sprawdziło to na poczatek Lilka wyląduje w takim koszu. Można sie z nim przemieszczac do woli po mieszkaniu. A później będzie w turystycznym po Jasiu ;-)
1474984729919.jpg

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474984729919.jpg
    1474984729919.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 293
Ovli bardzo mi przykro :(

Dżoł też bym chyba poczekała na wyniki. Co ten lekarz Ci powie bez badań? Chyba, że coś jeszcze miał zrobić?

Angelstw fajny ten kosz :) Ile takie coś kosztuje?
Nawiasem mówiąc aż mnie trzęsie na widok różu... :) Ja nie wiem, jak będziemy mieli kiedyś córkę, to chyba będę musiała się przełamać... Chociaż dziewczynki chyba można ubierać w inne kolory tak,żeby było wiadomo, że to dziewczynka...

Ovli tak mi przykro Kochana :(
Echh..... :( Przytylam :*

Alza bo tak się przyjęło ze jak dziewczynka to różowe a chłopiec niebieskie.....tyle że ja Nikosiowi nie robiłam niebieskiej wyprawki.....przelamaliśmy z mężem stereotyp ;)
Pościel miał biało-Zielona i pomarańczową (w prezencie dostal niebieska), rozek do szpitala bialo-zielony, wanienka fioletowa, wózek zielono-czarny, ubranka kolorowe ale wiekszosc w bieli.
Czyli u nas zamiast niebieskiego królował zielony ;)
Ogólnie....mój ulubiony kolor to szary....nawet kuchnię mam w odcieniach szarości, łącznie z meblami;)

Moją bratanice zawsze ubierali z jakimś różowym akcentem i pamiętam jak miała już ok 4 lat to powiedziała z taką złością "jak ja nieznoszę różowego koloru" :)

reklama
Alza ja jutrzejsza wizyte odwolalam bo bez wynikow nie ma sensu.Tylko chodzilo mi o to czy zapisac sie na piatek czy poczekac do nastepnej srody. Czy to nie bedzie zbyt dlugie zwlekanie z lekami.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry