MisiaMonisia
Fanka BB :)
Anik tak jak Witch napisała nie można się glodzic. Jak pójdziesz głodna spać czyli przerwa między posiłkami będzie zbyt duża to cukier rano jest wysoki....przerabialam to na sobie. Mi dieta w ciąży nie wystarczala, byłam na insulinie. Warzyw i mięsa (gotowanego) możesz jeść do woli.
Ja przed snem zjadalam jogurt naturalny z jakimś owocem albo pomidora czy ogórka.
Unikaj pieczywa pszennego i uważaj na owoce. Najwięcej cukru zawiera winogrono.
Ja po porodzie (mimo że cukrzycy już nie mialam) trzymałam się tej diety i szybko zrzucilam kilogramy.
W ciąży przytylam 20 kg a zrzucilam 28 Teraz przez wakacje sobie pozwoliłam z jedzeniem (grill itp) ale waga na szczęście nie wzrasta tylko stanęła w miejscu. Od października ruszam na nowo z dietą.
Ja przed snem zjadalam jogurt naturalny z jakimś owocem albo pomidora czy ogórka.
Unikaj pieczywa pszennego i uważaj na owoce. Najwięcej cukru zawiera winogrono.
Ja po porodzie (mimo że cukrzycy już nie mialam) trzymałam się tej diety i szybko zrzucilam kilogramy.
W ciąży przytylam 20 kg a zrzucilam 28 Teraz przez wakacje sobie pozwoliłam z jedzeniem (grill itp) ale waga na szczęście nie wzrasta tylko stanęła w miejscu. Od października ruszam na nowo z dietą.