MisiaMonisia
Fanka BB :)
Ruda Witaj. Światełko dla Aniołka (*).
Ja poronilam przez toksoplazmoze - nie wiedziałam ze ją mam.
O pierwsza ciaze staraliśmy się ponad 6 lat.
W drugą ciaze zaszlam po 4 miesiącach od poronienia.....musiałam odczekać aż mój organizm wytworzy przeciwciala i zacznie zwalczać toksoplazmoze. Udało się Za kilka dni mój Skarb skończy 1,5 roku
Walcz bo warto
Gloria uśmiałam się ze sprzedaży nerki ZUS nie wysyła decyzji. Po prostu wypłaca Ci pieniążki na konto.
Magdalena czekamy na wieści z wizyty &&&&&&
A ja od wczoraj chodzę nabuzowana.
Mamy kredyt w banku. 2 lata temu dobieralismy mała sumkę. I wczoraj mąż znowu był w banku żeby dobrać trochę kasy żeby kupić węgiel na zimę i naprawić samochód bo coś się psuje.....a z wypłaty nie starczy na to.
No i jak się okazuje nie dostaniemy kasy bo.....dostajemy 500+ !!!
Nie rozumiem co to ma do kredytu.
Że jestem za biedna czy może za bogata bo dostaje pieniądze z państwa?.
Dziś mąż był w innym banku.....i czekamy na decyzję (tutaj Pani wzięła pod uwagę moja kuroniowke jako dodatkowy dochod).
Jak nie przydziela to nie wiem skąd weźmiemy kasę....będę musiała od kogoś pożyczyć :/ .
Ja poronilam przez toksoplazmoze - nie wiedziałam ze ją mam.
O pierwsza ciaze staraliśmy się ponad 6 lat.
W drugą ciaze zaszlam po 4 miesiącach od poronienia.....musiałam odczekać aż mój organizm wytworzy przeciwciala i zacznie zwalczać toksoplazmoze. Udało się Za kilka dni mój Skarb skończy 1,5 roku
Walcz bo warto
Gloria uśmiałam się ze sprzedaży nerki ZUS nie wysyła decyzji. Po prostu wypłaca Ci pieniążki na konto.
Magdalena czekamy na wieści z wizyty &&&&&&
A ja od wczoraj chodzę nabuzowana.
Mamy kredyt w banku. 2 lata temu dobieralismy mała sumkę. I wczoraj mąż znowu był w banku żeby dobrać trochę kasy żeby kupić węgiel na zimę i naprawić samochód bo coś się psuje.....a z wypłaty nie starczy na to.
No i jak się okazuje nie dostaniemy kasy bo.....dostajemy 500+ !!!
Nie rozumiem co to ma do kredytu.
Że jestem za biedna czy może za bogata bo dostaje pieniądze z państwa?.
Dziś mąż był w innym banku.....i czekamy na decyzję (tutaj Pani wzięła pod uwagę moja kuroniowke jako dodatkowy dochod).
Jak nie przydziela to nie wiem skąd weźmiemy kasę....będę musiała od kogoś pożyczyć :/ .