reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dżoł dziękuję Ci bardzo za odpowiedź w takim razie zaraz biorę clo a to twój pierwszy cykl z clo? Czy bralas już wczesniej

Podobno przy braniu clo powinno się monitorować cykl a mnie poprzedni lekarz nie kazał sie pokazywać tylko dopiero przy pozytywnym teście czy ktoś z Was tak mial

Podobno przy braniu clo powinno się monitorować cykl a mnie poprzedni lekarz nie kazał sie pokazywać tylko dopiero przy pozytywnym teście czy ktoś z Was tak mial

Ja bralam w lutym i czerwcu. Zaszlam tylko po tym. Moze przypadek moze nie. Nie mialam wg monitoringu. Nie zostaly mi po tym torbiele. Bede brac teraz od srody do soboty. W sobote jade na wesele i sie zastanawiam czy moge chociaz winko [emoji45]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczynam od dzisiaj przez 5dni potem luteina od 16 dnia cyklu i zobaczymy chociaż nie będę się nakrecala czy tym razem się uda. Dżoł a Ty starasz się o druga ciąże czy to twoje pierwsze dziecko

Iwona, gdy ja bylam na clo to tez lekarz kazal mi brac i czekac az sie uda a jak min 3 miesiace sie nie bedzie udawac to przyjsc. Oczywiscie poza tym ze tylam jak glupia to ciazy nie bylo. Gdy poszlam drugi raz to sie okazalo ze owszem pecherzyki na clo dojrzewaly pieknie ale nigdy nie pekaly wiec owulacji nie bylo. Do tego zrobila mi sie olbrzymia torbiel z wlasnie niepeknietego pecherza. Wiec potem juz mialam monitoring i dostawalam zastrzyki z pregnylu na pekniecie. Ale moj przypadek to nie regula, kazdy jest inny, niektorym samo clo pomaga.

Gloria ja nigdy nie brałem żadnych wspomagaczy to będzie mój pierwszy raz z pierwszą ciążą też miałam problem aby zajsc ale jakos sie udalo natomiast teraz to bedzie juz pol roku jak sie staram moze mi clo coś pomoże

reklama
Do góry