reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gloria pozostali uczestnicy to tylko chrzestni i dziadkowie.
Teściowej to ja nigdy nie dorownam....bo Ona ma kasę i daje duże prezenty.
Dam najwyżej pieniądze (nad kwotą sie jeszcze zastanowimy z mezem) i jakieś czekoladki albo kwiatki.
Dziękuję za podpowiedzi ;)

reklama
Dziewczynki mój syn po raz pierwszy zrobił siku na nocniku:)

Pekam z dumy.

Renata oj ciepło jest faktycznie przydałby się deszczyk lekki tylko bez burzy bo ja się boję burzy.

Gratulacje! Dzielny synuś!

Ale ja nie będę świadkiem. Zapraszają na kolację najbliższą rodzinę. Zupełnie nie wiem co kupić albo ile dac w kopercie :/
Prawdopodobnie pójdę sama z Nikosiem, bo mąż będzie miał na popołudniu do pracy.....wolnego nie będzie mógł wziąć ponieważ pracuje na jednej zmianie ze swoim szwagrem który akurat jest chrzestnym tej dziewczynki (a raczej dziewczyny ;) ) więc On pewnie weźmie wolne.

Edit: Mamcia dopiero doczytałam.....gratulacje dla Wiktoria :) Pięknie :)
My w przyszłym roku na wiosnę ruszamy z odpieluszaniem, bo we wrześniu 2017 r. chciałabym dac Nikosia do przedszkola :)

No ja byłam na 3 bierzmowaniach. Raz byłam swiadkowa (wtedy właśnie kupilam perfumy), u kuzyna dawalismy...tez perfumy - jego ulubione z Diora, mój brat no to dostał ode mnie kaske (ale to brat to dlatego ;) ) a ja na swoje od świadków ej dostałam dwie fajne książki - i dla mnie to był jeden z najlepszych prezentów :)
No bo po bierzmowaniu zaprosiliśmy najbliższych na małą kawkę (tak bylo u mnie i brata) do domu posiedzieć i każdy dawał jakiś drobiazg. Podobnie zresztą u kuzyna i koleżanki było - kawa, ciasto itp.

A tak z innej beczki... zrobiłam test. Negatywny... :(

anik dziękuję w imieniu Wiktorka: )
Dziś cały dzień nie spał i padł po 20 już. Jak nigdy. Miałam dużo czasu na kąpiel i żeby trochę zadbać o siebie bo zwykle padam na twarz po całym dniu. Teraz wysusze włosy i może coś obejrzę w tv lub po prostu pójdę spać.
Dobranoc dziewczyny.

Aha anik szkoda, że test negatywny: (

Anik to szkoda :(( moze sprobuj testow owulacyjnych w nastepnym cyklu?

Mamcia, ja rowniez dolaczam sie do gratulacji dla malego spryciarza:)

Jeszcze wstrzymam się z testami. Teraz po prostu chciałam sprawdzić przyczynę braku @
Widać po zabiegu jeszcze nie wszystko jest ok

Gloria dziękuję: )
Ja dziś obudziłam się o 6.Wypilam kawkę, zjadłam śniadanie i czekam aż mój maluszek się obudzi.
Dziś zapowiada się ładny dzień. No i przyjeżdża moja babcia w odwiedziny.
Miłego dnia dziewczyny: )

reklama
Do góry