reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Doris. Wizyta dopiero 5 maja wiec caly miesiac przede mna. Z kazdym dniem wypatruje ruchow Marcysi ale poki co to nic sie nie dzieje. W sumie to kazda mama opisuje je inaczej wiec nawet nie wiem czego oczekiwac? Czy jak sie zaczna te pierwsze to bede wiedziala ze to to?

reklama
Gloria, tak. Na pewno będziesz wiedziała, że to ruchy. Będą na początku baaaaardzo nisko. Ja nie spodziewałabym sie wcześniej ruchów niż 20 tc. Ja poczułam teraz w 18 tc ale to moja kolejna ciąża.

Gloria na początku na pewno będziesz mieć watpliwosci czy to na pewno ruchy, ale gdy zacznal się pojawiać coraz bardziej regularnie wtedy znikną:) Ja jestem duża babka, a ruchy poczułam równo w 18 tygodniu :)

Ostatnia edycja:
Ja poczułam ruchy w 20tc i wiedziałam, że to to: )

Byliśmy na placu zabaw w parku potem na zakupach, staram się aktywnie spędzać czas jak jest ładna pogoda ruch dobrze robi na nadmiar kg: )a ja ich mam o 10 za dużo.
Biorę się za siebie trzeba mniej jeść, a częściej .

Witam :-)
Często Was czytam ale mało się u nas dzieje to mało też pisze.

Witam nowe mamy Aniołków [*]

Anglestw, MisiaMonisia trzymam kciuki za staranka :-)

Alza dobrze, że już trochę lepiej z dolegliwościami i gratuluję udanej wizyty. Ja zawsze marzyłam o córce ale jak się Michaś urodził to takich Misiałków mogę mieć więcej :-)

Może napisze co u nas nowego.
Michałek dziś kończy 7 mcy i mieliśmy kontrolę u kardiologa. Niestety ubytek miedzy
miedzy komorami nadal jest :-( Pani doktor mówi żeby sie nic a nic nie przejmować bo jest ta dziurka bardzo mała ale w sumie myślałam, że się zarosła a tu zonk. Kolejna wizyta we wrześniu. Misio oczywiście zrobił kupę w gabinecie i taki śmieszny mega czerwony był jak robił :-D generalnie pani dr była nim tak zachwycona, że aż miło było słuchać :-) Teraz śpi bo był tak padnięty, że ledwo żył. Chociaż ciężko mu było usnać bo miał męczący dzień i mało spał w ciągu dnia.
A no i waży 9250 gram:-) także kawał chłopa :-)

Doris no pewne zawirowania wyszły w tym cyklu. Dwa 2 przed owu mieliśmy jedno serduszko. Więc nie nastawiam się na Kropusia ale wiadomo jakaś iskierka nadziei się tli :) także czekam. Zobaczymy. Dziś 4 dpo.

reklama
Do góry