reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Renata spokojnie... Jeśli macica nie będzie gotowa na przyjęcie Maluszka to po prostu tego nie zrobi. A może tak miało być? Spokój, spokój, spokój :)

Alza a myślisz ze ciężarna może spróbować sposoby Twojej babci? Jednak to spirytus...

Green witaj. Szkoda ze poznajemy się w takich okolicznościach. Współczuję sytuacji w której się znalazłaś...

Kochane dziękuję za wsparcie! Jesteście niezastąpione!

Mamcia ja tak żałuję, ze nie mogłam przystąpić do spowiedzi dzisiaj...

Green wspolczuje straty [*]
Każda z nas jest tu właśnie z takiego samego powodu niestety:sad:
Martusia wiem ze spokój jest najlepszy ale ja po prostu wariuje to dopiero 4 tyg po zabiegu nigdysama bym ssię nanto nie zdecydowałam co za pech :hmm:

Dziękuję za odpowiedzi. Tak właśnie doczytałam ze jeszcze te paski i igły osobno. Musze popytać w aptekach.

RENATA jedyne co mi przyszło do głowy to żebyś poszła jutro na usg zapytać w jakiej fazie są jajniki czy jakoś po owulacji czy nie. Ja akurat owulacje miałam późno po zabiegu ok 4 tyg właśnie ale mówią ze może być wcześniej. Może jesteś tuż przed okresem i nie ma co się martwić. Ale wiadomo ze do naturalnej miesiączki teraz będziesz żyła w stresie. 3mam kciuki!

Green wspolczuje straty [*]
Każda z nas jest tu właśnie z takiego samego powodu niestety:sad:
Martusia wiem ze spokój jest najlepszy ale ja po prostu wariuje to dopiero 4 tyg po zabiegu nigdysama bym ssię nanto nie zdecydowałam co za pech :hmm:
Wiem, że jest strach. Zrób za 2 tyg test jak @ nie będzie. Będziesz wiedzieć.

Martusia to tylko spirytus salicylowy... Ja bym się bardziej zastanawiała, czy ból jest wskazany w ciąży. Co do alkoholu tak w ogóle, to mam trochę inne zdanie niż większość. Może mnie zaraz zlinczujecie, ale co tam... Alkohol przez cały czas jest produkowany w naszym organizmie i niewielkie jego ilości nie mogą zaszkodzić dziecku. Ja w ciąży z Olkiem piłam szampana na weselach (jeden kieliszek przez całą noc), próbowałam nalewek po małym łyczku itd. Wszyscy reagowali wielkim oburzeniem, ale ludzie! Jedzenie w jelitach nieustająco fermentuje i jakoś nikt nie umiera z tego powodu.

Renata wdech, wydech, wdech, wydech ☺ Bedzie co ma być i na pewno będzie dobrze ☺

Dziękuje dziewczynki za jakieś tam pocieszenie ....
Proszę trzymajcie &&&& za tą moja @ - wolalabym by się pojawiła na cos innego jest za wcześnie chyba bym tego psychicznie nie znioslam widzę co wy przezywacie Martus Alzunia a co dopiero gdyby mi się cos przytrafiło ja myslale ze @ juz tuz tuz bo od 2 dni jajniki pobolywaly

Renatko nie martw się , tak jak wczesniej dziewczyny pisały co ma być to bedzie , jak twoj organiz jest gotowy to przyjmie a jak nie to odrzuci . Jedynie co mozna się troszke martwić to o infekcje , bo do pierwszej miesiaczki po poronieniu jest duże ryzyko .
Chyba ze dostałas jakiś antybiotyk po poronieniu , ja dostałam za każdym razem .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Nie dostalam antybiotyku do Domu- dostalam tylko w szpitalu w kroplowce ...
Kurcze to teraz jeszcze bardziej mnie zmartwilas chyba dziś nie zasne :hmm:

Chociaż ja myślę ze to nie możliwe nawet jeśli cos tam.się dostało bo chyba przeciesz jak nie ma @ to nie ma tez owulacji chociaż mogę się mylić ale obym się nie mylilam chcialabym cofnąć ten nieszczęsny moment :sad::-( :(

Do góry