anik.
Mama Krzysia :)
A jakie masz wskazania do cc?Anik mój gin prywatny i ten drugi na nfz nie pracują w szpitalu gdzie rodzę. Muszę sobie radzić sama.
Najgorsze jest to że bardzo chcę poczekać aż poród się zacznie, nie rodzić cc na sucho. Każdy tylko poleca cc, wszyscy dookoła. Jestem tym bardzo zdołowana i przybita. Nie chcę narażać życia i zdrowia ani swojego ani małego. Nic nie poradzę na to, że mam w głowie coś innego niż wszyscy dookoła..
Teraz tez nie będę mówiła za wcześnie. Bo mimo, że jest mały to doskonałe rozumie, że stało się coś, co nie powinno...Gloria przytulisz swego upragnionego Maluszka!! Tak niewiele Ci zostało do rozpoczęcia II trymestru!!
Anik dzieci są bardzo mądre! Ja mojej gadule jeśli jutro potwierdzi się ciąża rozwijająca się nie powiem nic tzn. czasami rozmawiamy oczywiście na temat rodzeństwa, ale o mojej ciąży dowie się w bezpiecznym terminie. Nie chce żeby cierpiała razem z nami w razie tragedii
Strach przy każdej kolejnej ciąży będzie paraliżujący... Niestety... Tylko Aniołkowe mamusie to zrozumieją
Alza lepiej się czujesz? Czy znowu wymioty Cię męczą??
MisiaMonisia biedny Nikuś!! Koniecznie daj znać jak po wizycie!
Pleni trudno! Jeśli są wskazania do cc to nie upieraj. Niech lekarz zdecyduje za Was. Imię wybrane? No i jak się czujesz na końcówce??
To prawda... tylko ten kto stracił to zrozumie...