reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

U nas tak było na początku z używaniem "katarku".. Ryk na odgłos włączonego odkurzacza. Przeszło jak miała ponad roczek.

Witch nie wgłębiałam się w słowa gina. Tak robią w tym szpitalu pewnie z zachowania ostrożności - oxy nie bo za duże natężenie skurczy i zzo nie bo nikt nie wie co się dzieje.. Takie odniosłam wrażenie. Aha, kobieta ma być pozytywnie nastawiona do sn i akceptować ryzyko.. ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny byłam na ostrym. Miałam konkretne plamienie. Stwierdziła puste jajo plodowe.. Dziś wypada 7tyg3d a na uysg Nie było nic.. Nie dałam się zamknąć w szpitalu. Jutro idę do mojego lekarza i zobaczymy co będzie chciał ze n na zrobić.

Kat 1 marca wyszła mi beta 8, więc jutro jadę ja powtórzyć. Co się wiążę z tym ze nie odpowiem na pytanie czy jestem w ciazy, bo sama nie wiem. Nie zmienia to faktu, ze baaardzo ciągną mnie boki brzucha. Jeśli jutro dowiem się, ze beta przyrasta dzwonię do swojego gina.

Anik ja mam super gina tyle, ze dzis dzwoniłam i na wizytę do niego czeka się teraz trzy tygodnie!!!! Będę musiała na prywatny nr dzwonic.

Magdalena tylko ja się zastanawiam czy ten ból jest lekki :/ Bo mocno ciągnie :/

MisiaMonisia a próbowałas mu włączyć jakieś piosenki? Nawet dac swój telefon do zabawy??

Pleni oczywiście lepiej zarówno dla Ciebie jak i dla dziecka żeby cc Nie była wykonana na zimno. Oby synuś zdecydował sam, ze chce wyjść a nie lekarze :p

Co do inhalatora- moja od małego Anioł :) Jak widzi to się uśmiecha :p Także współczuję Wam przeżyć :/

Aniu mam nadzieje ze jeszcze los sie odmieni i sie okaze ze w szpitalu mieli po prostu za slaby sprzet ktory nie wykryl maluszka :( odezwij sie po wizycie jutro! Sciskam mocno !

Dziewczyny byłam na ostrym. Miałam konkretne plamienie. Stwierdziła puste jajo plodowe.. Dziś wypada 7tyg3d a na uysg Nie było nic.. Nie dałam się zamknąć w szpitalu. Jutro idę do mojego lekarza i zobaczymy co będzie chciał ze n na zrobić.
Mam nadzieję, że jednak ta diagnoza się nie potwierdzi. Może ciąża jest młodsza i dlatego tak jest. Trzymam mocno kciuki i modlę się aby jednak wszystko okazało się pomyłką! Dobrze by było zrobić betę i sprawdzić jej przyrost po 2 dniach. Mnie tak sprawdzali w szpitalu, żeby mieć 100% potwierdzenie obrazu USG.
Mocne kciuki kochana!

Ania również wierzę w zla diagnozę. &&&&&& za wizytę Kochana :*

Martusia....na Nikosia nic nie działa. Nawet poprosiłam moja mamę żeby przyszła....bo na widok babci to wariacji dostacje :) Mamusie ma już wtedy gdzieś :p Ale i to nie podzialalo. Wczoraj nie inhalowalismy się.

Dziś niestety kolejna noc nieprzespana. Spalismy tylko od 1:30 do 2:30 ...i to jeszcze w pozycji siedzącej (siedzialam i mialam Nikosia przytulonego przodem do siebie). Biedactwo tak sie meczy. A mi głowa peka i oczy szczypia....ale co sie dziwic skoro nie spie juz 48 godzin :/

Pleni ciekawe ile jeszcze pochodzisz w dwupaku :) Jak maz i mama??

Aanniiaa czekamy na wieści! Szczególnie te dobre!!

MisiaMonisia jak Nikos śpi to Ty chodz razem z nim. Dom przez parę dni brudem nie zarosnie, a dla Młodego jest potrzebne mama która ma dużo sił i cierpliwości ;*

Zaraz jadę na bete. Proszę o kciuki!!

Ania, czekamy na wieści. Oby to jednak była pomyłka...

Martusia, wyniki będziesz miała dzisiaj? Dsj znać!

Biedny Nikoś. Szkoda, że z tak słabo z tą inhalacją, ale czasem są rzeczy, których nie przeskoczysz...

reklama
Martusia &&&&&&&& mocno zaciśnięte.

Dziś napewno w dzien jak będzie choć trochę spał to ja też się poloze. Wczoraj nie mogłam....bo musiałam zawieźć moją mamę do kardiologa. Więc jak wyjechalyśmy z domu o 15:00 to wrócilyśmy o 18:00. Z Nikosiem został mój tata. Później kąpiel, kolacja....i tak zlecial cały dzień.

Do góry