Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Baslan próbuj jeśli tylko chcesz. Ja spróbowałam bo mi wszystko pasowało w układance i oszczędziłam sobie monitoringów, clostilbegytu, zastrzyków w z pregnylu na pękanie pęcherzyków i brania progesteronu w drugiej fazie cyklu. Trzymam kciuki żeby Ci pomógł &&&&. Może zajmie to trochę czasu ale z pewnością czas i tak płynie więc warto to wykorzystać.
Martussia witaj znowu miło spotkać się znowu na rodzimym wątku trzymam kciuki &&&& za powodzenie akcji :*
Ja obecnie 37 tydzień hyhy spora już jestem w pasie. Młody ważył w zeszłym tygodniu 3245 wiec brat Zoi będzie chyba konkretniejszy od niej wagowo
Ona jeśli nic się nie dzieje to ja też bym sobie poszła
U nas od roku rządzi szczoteczka elektryczna braun oral b dla dzieci. Doradziła nam ją pani psychiatra z Synapsis na wizycie w Warszawie bo mała nie chciała myć zwykłą szczoteczką zębów. Histeria, ryki, zaciskanie wszystkiego. Tej do końca nie lubi jednak daje umyć zęby, a i w krótszym czasie więcej da się umyć.. Wszyscy w domu używamy szczoteczek elektrycznych więc młoda łatwiej wpisuje się w panującą dookoła niej "dorosłość"
Używamy u niej elmexa i nici dentystycznej. Nauczyła się wypluwać pastę więc "ciągniemy ten wózek"
Smoka nie było, kciuk nie istnieje. Ciekawe jaki będzie kolejny egzemplarz hyhy
Na 12.00 idę na echo serca małego. Oby wszystko było dobrze.
Pozdrowienia dla wszystkich
Martussia witaj znowu miło spotkać się znowu na rodzimym wątku trzymam kciuki &&&& za powodzenie akcji :*
Ja obecnie 37 tydzień hyhy spora już jestem w pasie. Młody ważył w zeszłym tygodniu 3245 wiec brat Zoi będzie chyba konkretniejszy od niej wagowo
Ona jeśli nic się nie dzieje to ja też bym sobie poszła
U nas od roku rządzi szczoteczka elektryczna braun oral b dla dzieci. Doradziła nam ją pani psychiatra z Synapsis na wizycie w Warszawie bo mała nie chciała myć zwykłą szczoteczką zębów. Histeria, ryki, zaciskanie wszystkiego. Tej do końca nie lubi jednak daje umyć zęby, a i w krótszym czasie więcej da się umyć.. Wszyscy w domu używamy szczoteczek elektrycznych więc młoda łatwiej wpisuje się w panującą dookoła niej "dorosłość"
Używamy u niej elmexa i nici dentystycznej. Nauczyła się wypluwać pastę więc "ciągniemy ten wózek"
Smoka nie było, kciuk nie istnieje. Ciekawe jaki będzie kolejny egzemplarz hyhy
Na 12.00 idę na echo serca małego. Oby wszystko było dobrze.
Pozdrowienia dla wszystkich