reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A jestes pewna ze to pecherz a nie kamien z nerki? Mnie w piatek zszedl taki o srednicy 1 cm, meczylam sie caly tydzien i sama nie bylam pewna czy to pecherz czy kamien bo bol niesamowity i to chodzenie do lazienki co 15 min, koszmar. Tyle ze kamice nerkowa mam od 15 lat wiec jestem poniekad przyzwyczajona. Tak czy siak pij duzo wody

reklama
Witch ostatnia betę robilam w czwartek i bylo 500 wczoraj wieczorem powtórzyłam i bylo 1193 (po 4,5dnia). Przyrost słaby. ..

Ostatnia edycja:
Angelstw, jak samopoczucie dziś? Idziesz gdzies do lekarza, na betę albo na IP?

Martaha, czemu Ty traciłaś poprzednie ciąże? Były wcześniej serduszka, beta prawidłowo wtedy przyrastała, bo nie pamiętam.

Czekam w kolejce na bete. Krwawie od rana brzuch pobolewa szyjka miekka otwarta takze same wiecie. Ta beta to formalnosc. Mam tylko nadzieje ze sie oczyszcze sama bez problemu

Doris 2 pierwsze to puste jaja płodowe bety wtedy wcale nie badałam. Później zrobili mi kariotypy i sama troszkę pobadałam i bez jakichkolwiek leków urodzilam córkę brałam tylko femibion. Później 2 ciąże z obumarciem zarodka znowu jakieś badania i wszysyko niby ok ale dostałam acard i clexane ale wtedy byla biochemiczna bo beta doszła do 180 i spadła. A teraz... czekam na cud a jutro zrobie betę. ...
Angelstw kciuki za ciebie&&&

Ok 13:30 powinnam miec wynik na necie ale dziewczyny nie mam złudzeń. Krwawie mocno jak w okres, brzuch tak samo boli. Ewidentnie biochemiczna u mnie

reklama
Do góry