reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja zaczynam krwawic...takze chyba u mnie biochemiczna.... Wiecie co od początku mialam dziwne przeczucia... Te testy...niby pozytywne ale..nie wyraźne te kreski testowe. W obu poprzednich ciążach byly wyrazne drugie krechy! No nic zobaczymy co będzie do jutra ale przeczucia mam jakie mam.

reklama
Marta ale mimo wszystko rosnie! Moze jeszcze nadrobi na trasie :) ? jak ja mialam biochemiczna to beta spadala na leb.

angelstw Ale to plamienie/krwawienie masz prawie w terminie miesiączki - tak czasem bywa - niektórym dziewczynom takie plamienia się zdarzają! Ja bym się jednak do prywatnego gina zapisała jak najszybciej - może masz problem z hormonami i musisz przyjmować luteinę?

martaha A wcześniej betę robiłaś? Czy będziesz jeszcze powtarzać?

Nie poddawajcie się! Uwierzcie w swojego kropka!

Martaha Angel nadal zaciskam kciuki!! Mimo wszystko!!

Pleni nie spodziewałam się ze będziesz mnie pamiętać!!! To bardzo mile! :) Ja doskonale pamiętam Twoja historię, Twój strach o Zojke :/ Ta ciąża w emocjach tez Cie nie rozpieszcza, dobrze ze blisko końca!

A mnie chyba lapie zapalenie cewki moczowej:( Co ja mam robić? Nie wiem czy jestem w ciąży czy nie, test bede robić 4-5 marzec

angel Ja się sugerowałam Twoim suwaczkiem 4t5d = 33dni od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Więc albo masz bardzo krótkie cykle i krótkie miesiączki, albo mnie to zmyliło :)

Martussia oj tam, jasne, że pamiętam ;)
Może i mam w tym roku skończyć 34 lata ale jeszcze daję radę hyhy ;) gdyby nie cc staralibyśmy się wcześniej ale poczekaliśmy odrobinkę żeby blizna się wygoiła i do dzieła..
Z małą przerabialiśmy jeszcze podejrzenie autyzmu. Z rezonansu mózgu wyszedł obszar niedokrwienny wielkości niecałego centymetra. Rok temu na filmiku mała jeszcze nie mowila, pojedyncze słowa czasem, dzisiaj kłóci się z moim ślubnym: "tatusiu nie zabieraj mi miarki!", "a po co Ci miarka?" pyta tata. "do mierzenia" odpowiada z wyrzutem młoda.. Ehh.. Czasem nie ogarniam tego wszystkiego swoim umysłem ;)

Idź do lekarza, on weźmie pod uwagę to że możesz być w ciąży. Zapalenie pęcherza, cewki moczowej to paskudna sprawa. Polecam Ci w razie czego żurawit, ja biorę w ciąży i jest ok. Podaż płynów - kolejna wazna kwestia. Nie czekaj tylko idź żeby nie było gorzej.

Dziewczyny nie traccie nadziei! Trzymam kciuki za dobre wiesci!

Angelstw wybierz sie z rana do gina albo na izbe przyjec.zbadaja Cie,co Ci szkodzi.

reklama
Najlepiej na bazarku jak jest sezon kupic prawdziwa zurawine i z niej zrobic sok,dżem.ja mam taka prawdziwa zbierana w lesie i robimy sok a co zostaja owoce to robi sie taki ala dzem i pozbiej jak cos mnie lapie to jem lyzeczka albo dodaje do herbaty.wiec w sezonie warto o tym pomyslec:)

Do góry