reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja zaczynam krwawic...takze chyba u mnie biochemiczna.... Wiecie co od początku mialam dziwne przeczucia... Te testy...niby pozytywne ale..nie wyraźne te kreski testowe. W obu poprzednich ciążach byly wyrazne drugie krechy! No nic zobaczymy co będzie do jutra ale przeczucia mam jakie mam.

reklama
Marta ale mimo wszystko rosnie! Moze jeszcze nadrobi na trasie :) ? jak ja mialam biochemiczna to beta spadala na leb.

angelstw Ale to plamienie/krwawienie masz prawie w terminie miesiączki - tak czasem bywa - niektórym dziewczynom takie plamienia się zdarzają! Ja bym się jednak do prywatnego gina zapisała jak najszybciej - może masz problem z hormonami i musisz przyjmować luteinę?

martaha A wcześniej betę robiłaś? Czy będziesz jeszcze powtarzać?

Nie poddawajcie się! Uwierzcie w swojego kropka!

Martaha Angel nadal zaciskam kciuki!! Mimo wszystko!!

Pleni nie spodziewałam się ze będziesz mnie pamiętać!!! To bardzo mile! :) Ja doskonale pamiętam Twoja historię, Twój strach o Zojke :/ Ta ciąża w emocjach tez Cie nie rozpieszcza, dobrze ze blisko końca!

A mnie chyba lapie zapalenie cewki moczowej:( Co ja mam robić? Nie wiem czy jestem w ciąży czy nie, test bede robić 4-5 marzec

angel Ja się sugerowałam Twoim suwaczkiem 4t5d = 33dni od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Więc albo masz bardzo krótkie cykle i krótkie miesiączki, albo mnie to zmyliło :)

Martussia oj tam, jasne, że pamiętam ;)
Może i mam w tym roku skończyć 34 lata ale jeszcze daję radę hyhy ;) gdyby nie cc staralibyśmy się wcześniej ale poczekaliśmy odrobinkę żeby blizna się wygoiła i do dzieła..
Z małą przerabialiśmy jeszcze podejrzenie autyzmu. Z rezonansu mózgu wyszedł obszar niedokrwienny wielkości niecałego centymetra. Rok temu na filmiku mała jeszcze nie mowila, pojedyncze słowa czasem, dzisiaj kłóci się z moim ślubnym: "tatusiu nie zabieraj mi miarki!", "a po co Ci miarka?" pyta tata. "do mierzenia" odpowiada z wyrzutem młoda.. Ehh.. Czasem nie ogarniam tego wszystkiego swoim umysłem ;)

Idź do lekarza, on weźmie pod uwagę to że możesz być w ciąży. Zapalenie pęcherza, cewki moczowej to paskudna sprawa. Polecam Ci w razie czego żurawit, ja biorę w ciąży i jest ok. Podaż płynów - kolejna wazna kwestia. Nie czekaj tylko idź żeby nie było gorzej.

Dziewczyny nie traccie nadziei! Trzymam kciuki za dobre wiesci!

Angelstw wybierz sie z rana do gina albo na izbe przyjec.zbadaja Cie,co Ci szkodzi.

reklama
Najlepiej na bazarku jak jest sezon kupic prawdziwa zurawine i z niej zrobic sok,dżem.ja mam taka prawdziwa zbierana w lesie i robimy sok a co zostaja owoce to robi sie taki ala dzem i pozbiej jak cos mnie lapie to jem lyzeczka albo dodaje do herbaty.wiec w sezonie warto o tym pomyslec:)

Do góry