reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Martha trzymam kciuki ! I daj znać jak będziesz miała wyniki.
Dziś wyjdę z domu to zrobię sobie to badanie. Muszę znaleźć jakieś zajęcia bo siedzę sama w domu i dostaje do głowy
Muszę się uspokoić i rzeczywiście muszę sobie zakupić zapas melisy :)

reklama
aanniiaa9205 ja w zeszłym roku miałam puste jajo płodowe i w 10 tc łyżeczkowanie. Powiem Ci tak, oprócz nabrzmiałych, lekko bolących piersi, braku okresu i bólu podbrzusza nie miałam żadnych objawów ciąży. Plamień też nie miałam. Musisz spokojnie poczekać chociaż wiem, że to bardzo trudne. Melisa to świetny pomysł :) Głowa do góry :)
martaha123 trzymam kciuki!

To chyba slaby czas dla wszystkich. Ja tez powiem wam szczerze umieram ze strachu i nie spie. Serduszko bilo w 6t3d ale teraz boje sie ze przestalo. Za tydzien dopiero ide na usg. Martwi mnie ten brak objawow ciazy. Jedyne co mi dokucza to czeste sikanie i brak apetytu. Piersi coraz mniej mniej bola brzuch to wcale. Naprawde mam wrazenie ze nic sie tam nie rozwija i ze za tydzien lekarka mi powie ze maluch nie zyje. :(

Ja objawów mam sporo. Piersi bolą tak że ich dotknąć nie mogę. Nudności praktycZnie ciągle. Pojawia się zgaga i ciągle boli mnie głowa. Plecy też mnie już bolą i ciągle jestem zmeczona. Częste sikanie i podbrzusze też mnie pobolewa. Żadnych planien ani nic.
Ja do świętego spokoju pójdę na ta betę ale i tak się boję.
Gloria Ja bym poszła na usg bo się zamartwisz w końcu. U mnie to nie ma.sensu na razie więc zostaje tylko krew.

reklama
Do góry