reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Martha trzymam kciuki ! I daj znać jak będziesz miała wyniki.
Dziś wyjdę z domu to zrobię sobie to badanie. Muszę znaleźć jakieś zajęcia bo siedzę sama w domu i dostaje do głowy
Muszę się uspokoić i rzeczywiście muszę sobie zakupić zapas melisy :)

reklama
aanniiaa9205 ja w zeszłym roku miałam puste jajo płodowe i w 10 tc łyżeczkowanie. Powiem Ci tak, oprócz nabrzmiałych, lekko bolących piersi, braku okresu i bólu podbrzusza nie miałam żadnych objawów ciąży. Plamień też nie miałam. Musisz spokojnie poczekać chociaż wiem, że to bardzo trudne. Melisa to świetny pomysł :) Głowa do góry :)
martaha123 trzymam kciuki!

To chyba slaby czas dla wszystkich. Ja tez powiem wam szczerze umieram ze strachu i nie spie. Serduszko bilo w 6t3d ale teraz boje sie ze przestalo. Za tydzien dopiero ide na usg. Martwi mnie ten brak objawow ciazy. Jedyne co mi dokucza to czeste sikanie i brak apetytu. Piersi coraz mniej mniej bola brzuch to wcale. Naprawde mam wrazenie ze nic sie tam nie rozwija i ze za tydzien lekarka mi powie ze maluch nie zyje. :(

Ja objawów mam sporo. Piersi bolą tak że ich dotknąć nie mogę. Nudności praktycZnie ciągle. Pojawia się zgaga i ciągle boli mnie głowa. Plecy też mnie już bolą i ciągle jestem zmeczona. Częste sikanie i podbrzusze też mnie pobolewa. Żadnych planien ani nic.
Ja do świętego spokoju pójdę na ta betę ale i tak się boję.
Gloria Ja bym poszła na usg bo się zamartwisz w końcu. U mnie to nie ma.sensu na razie więc zostaje tylko krew.

reklama
Do góry