reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny u mnie dzisiaj termin z usg i na razie cisza.W nocy miałam lekkie skurcze z krzyża co 10 minut(taki przeszkadzające w spaniu ).Ale po 3 godzinach przeszło,jak myslicie czy to przepowiadające czy dziś może coś zacząć się dziać?

reklama
IwiX Teraz w każdej chwili może coś się zacząć dziać :laugh2:Ja tak ze skurczami czekałam 3-4 dni aż mi wody odeszły i wówczas pojechałam do szpitala :laugh2:No i 3 noce prawie nie spałam, bo tak mnie skurcze męczyły, a czwarta to był poród.

Witch84 ja też przy pierwszym porodzie się nameczyłam.Na szkole rodzenia kazali jechać do szpitala jak skurcze będą co 4 minuty a u mnie to trwało przez 2 dni które spędziła na patologii a i tak skończyło się na CC.Mam tylko nadzieję że drugi poròd będzie lżejszy.

Witch , dlatego napisałam :) mój miał być z 20.06 a jest z 5.06
Iwix , dokładnie , teraz to juz może w każdej chwili -nie ma gotowego scenariusza.powodzenia i &&&&

IwiX A będziesz miała cc czy będziesz próbowała sn? A w jakim wieku jest starsze dziecko (przepraszam jeśli pisałaś, ale nie pamiętam)?

Będę próbować SN bo CC było tylko że względu na przedłużający się poròd, okazało się że byla owinięta pępowiną. Starszą ma 7 lat,chciałam mniejsza różnice ale pewnie jak większość z was wie chcieć to sobie można.Pierwszą ciąża po miesiącu starań i wszystko było ok ,potem długie starania i strata,a 6 miesięcy po stracie obecna szczęśliwa ciąża.

reklama
Do góry