Borysowa One dobrze pisze - jeśli tylko czujesz potrzebę podzielić się zarówno swoimi smutkami jak i radościami - to pisz. Po to tu jesteśmy Ja @ dostałam 6tyg. po zabiegu - także nie ma tu reguły. Na badaniu byłam jeszcze przed pierwszą @ - może zadzwoń do gina i się dopytaj kiedy masz się zjawić. Co do kontroli lekarskich z ZUSu to bywają nieprzyjemne - zwłaszcza jak przyjdzie lekarz, który nie zna się na danych problemach... Ja miałam "przyjemność" z nimi jak zaszłam w ciążę niedługo po zatrudnieniu (sprawdzali czy faktycznie pracowałam - np. pytali pracowników czy mnie znają, sprawdzali listę obecności itp.), później byli w firmie jak zaszłam w kolejną ciążę i dostałam zwolnienie oraz jako kadrowa - musiałam składać pisemne wyjaśnienia... Ale w żadnym wypadku nie robili żadnych problemów.
ewel87 Jak skurcze? Coś czuję, że albo już urodziłaś albo jesteś w drodze ;-)W razie czego trzymam kciuki za lekki poród
OneMoreTime Już niedługo czwartek! A wydzielina pod koniec ciąży jest normalna - ja cały czas się zastanawiałam czy to przypadkiem już mi wody nie odchodzą
ewel87 Jak skurcze? Coś czuję, że albo już urodziłaś albo jesteś w drodze ;-)W razie czego trzymam kciuki za lekki poród
OneMoreTime Już niedługo czwartek! A wydzielina pod koniec ciąży jest normalna - ja cały czas się zastanawiałam czy to przypadkiem już mi wody nie odchodzą