reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

stokrotka, &&&&&&&&&&&&&&& za pozytywne wieści z badań prenatalnych:happy: ja ryczałam podczas badań, byłam taka wzruszona takim szczegółowym podglądaniem dzidzi :tak: ja akurat nie latałam w ciąży, bo sporo problemów od początku było... ale jeśli u Ciebie nie ma żadnego zagrożenia i lekarz nie widzi przeciwwskazań, to chyba możesz lecieć - zrelaksować się troszkę :tak:

reklama
No ja myślałam iść na to 3d ale bym musiała 280zl zapłacić a zapłacę a jeśli mała dalej tak ułożona... To nic nie zobacze:)) choć mój mąż przeciwny mówi ze ja zobaczymy po porodzie :))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

OneMoreTime śliczne zdjecie :-) Mała Cudna Kruszyneczka :-D

Olasec kiedy pokazesz Michałka? ;-) Jak sie w ogóle czujesz? Jak karmienie Małego?

Ja tez nie robiłam w ciąży usg 3D.....bo po prostu nie miałam na to kasy :baffled:

Olasec fajnie, że już jesteście w domu, my ostatnio z mężem też przypomnieliśmy sobie pierwszy dzień po powrocie ze szpitala.. Byliśmy zdziwieni, że z takim maluszkiem wypuścili nas do domu i co dalej??? hyhy to był niezły mętlik, ale robiłam co mogłam żeby tylko wyjść w 3 dobie bo nocami miałam prawie "bejbi blusa".. Mąż ok 22 wychodził a ja miałam mega doła co dalej.. Rozcięty brzuch, zapadające się łóżko, mała spała ze mną żeby mogła jeść, płakała nocami.. Dobrze, że miałam pojedynczą salę, wspominam szpital niezbyt dobrze, ale tylko jako sam fakt pobytu w nim..

one super fotka, mój mąż się naszej córci wystraszył jak gin pokazał 3d :-D, mamy też jedno takie zdjęcie z echo serca z Agatowej w Warszawie, dwa tygodnie temu zorientowałam się, że to 3d.. :zawstydzona/y: nieźle..

stokrotka moje mdłości minęły w zeszłym tygodniu ale nie do końca, zostało coś a'la "nic nie zjem bo nic do mnie nie macha".. taki ogólny wstręt do jedzenia przez kilka godzin.

reklama
Hej.

Olasec powodzenia w nowej roli:)dacie radę:)

Dziewczyny?Ja sie martwie moim "brakiem"brzuszka...wydaje mis ie ,ze nic a nic nie ruszył,nawet troszke.Jak leze na plecach to już wogóle,jestem w 14t6d ... schizuje chyba?

Do góry