reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Rety to zaraz po mnie he tylko tydzień nas różni :)) ciężko juz z brzuchem? :) mi zaczyna twardniec częściej pewnie dlatego ze zaczęłam brać mniej magnezu... A tak to mała juz szaleje do tego stopnia ze myślę czy jej nogi nie wyjdą pod moimi zebrami he

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Mam wrażenie, na przestrzeni ostatnich kilku dni, troszkę mi wypchnęło brzuszek, bo taki bardziej napięty - nawet jak leżę to wystaje - i muszę przyznać, że noce są ciężkie :sorry:ciężko znaleźć pozycję do spania...jestem z każdej strony obłożona poduszkami, ale ulga nieznaczna...:sorry:
Szczerze mówiąc to nie do końca potrafię to twardnienie/skurcze przepowiadające rozpoznać :baffled: zwykle jego dolna część jest twardsza, ale myślę, że to może dzidzia się wypina... szczególnie jak troszkę się pokręcę po domu... nie wiem...:confused:

Moja niunia 3 dni szalała strasznie a dzisiaj ledwo co ją czuję...:baffled:

Ostatnia edycja:
Tez od kilku dni mam. Brzuch twardy ale jak nic to mała wypieta, jak twardnieje to od dołu zazwyczaj i idzie ku górze choc fakt czasami ciężko rozpoznac:) noce okropne... Ja sikam co godzine, jak się ułoże i zasne musze siku i tak w kółko... :-))) ale damy rade

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Hello :-) wróciłam od gina - szew trzyma i niunia ma się dobrze :-) przepływy i budowa narządów OK :happy: już się ułożyła główką do dołu i waży ok. 1492 g.

A oto Ona:

ok - Kopia.jpg

Nasza śpiąca królewna - nie chciała się obudzić i uśmiechnąć a nawet krzywiła się i robiła śmieszne minki jak ją szturchaliśmy :-D

Gin mówi, że szew ściągamy ok. 5 listopada, więc nie sądzę by szyjka wytrzymała do 40 tc i nastawiam się na wcześniejsze spotkanie z córą :tak:Patrzę na jej zdjęcie i nie mogę przestać się uśmiechać :-):-):-)

Załączniki

• ok - Kopia.jpg
    ok - Kopia.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny u mnie 12 i pół tygodnia mdłości jeszcze gorsze niz byly w pon mam badania prenatalne . a od wtorku krotki urlop lecimy z mężem na cypr. Latalyscie samolotem w ciąży?

Do góry