reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zobaczymy jak sie sytuacka rozwinie narazie sie nie nakrecam i nie nastawiam na nic. Luteine juz biore od dni plodnych 1 raz dziennie, heparymy i noc innego nigdy nie bralam. Zobaczymy , co ma byc to bedzie trzeba byc pozytywnej myśli! Wszystkiego dobrego dziewczyny!

reklama
stokrotka8 Gratulacje! Z heparyną nie pomogę, bo nigdy nie brałam :( Może zadzwoń do lekarza i zapytaj kiedy powinnaś się zgłosić?

gloria6 Byłaś na USG? Odezwij się...

OneMoreTime A gdzie Ci w tych ramionach przybyło? Dobrze wyglądasz - śmiało możesz sukienkę ubrać.

stokrotka, trzymam kciuki za 2 grube krechy :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja biorę heparynę od pozytywnego testu (miałam w domu stary zapas i zaczęłam brać od razu).

Ja wróciłam niedawno od gina. Niby z dzidzią OK, ale.... szyjka mi się skróciła od ostatniej wizyty :baffled: o połowę :eek: miałam na połówkowych 3 tyg. temu 4,4 cm a teraz mam 2,1 cm :-( mam brać znów luteinę 2 razy dziennie i to wszystko. Żadnych innych zaleceń nie ma, no i w ogóle mam się nie martwić :baffled:. Na wesele mogę jechać i nawet trochę popląsać, ale teraz jak usłyszałam o tej szyjce to straciłam ochotę :baffled: Czy orientujecie się w tej tematyce? Fakt, że gin był zadowolony, bo przytyłam jedynie 0,7 kg, ale zastanawiam się czy moje długie spacero-marsze, dzięki którym ograniczyłam przybieranie na wadze, nie miały na to wpływu...?

Malutka dzisiaj jest wyjątkowo ruchliwa cały dzień. Nie wiem czy wyczuwa mój stres, czy po prostu ma taki aktywny dzień :happy:....

OneMoreTime dzieki !staram sie być dobrej mysli. To w ktorym tyg wlaczylas heparyne? tak sama bez lekarza? to bez recepty mozna kupic? pewnie jakbym miala pod ręką tez bym od razu wziela.Trzymam kciuki za Twoje maleństwo jeszcze troszke i bedzie!☺☺☺

Dziwne trochę ze przy tak skróconej szyjce nie zalecił oszczędzania się... Tyle co czytałam na forum zawsze jak szyjka się skraca jest nakaz nawet leżenia kurde dziwne ale to na pewno skróciła się aż o 2cm?przeciez to bardzo dużo... Nie kazał przyjść na kontrole jakaś czy coś... Dziwne ciut.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Przecież na tym etapie szyjka skrócona o połowę...kurde powinien interweniowac może skróciła się mniej a źle się zrozumieliscie bo normalnie to Passar nawet by założyli albo szew

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Czesc dziewczyny! Pisze do was ze szpitala. Dzis bylam na usg ale babka nie widziala nic w macicy i stwierdzila ze skoro beta jest tak wysoka to pewnie to ciaza pozamaciczna i przyslala mnie tutaj. Tu z kolei lekarz kaze czekac bo jego zdaniem ciaza moze sie pojawic w macicy lada chwila a beta jest wynikiem zastrzyku z pregnylu jaki dostalam w novum. Poki co mam tu spac i wzieli mi krew na powtorke bety. Sama juz nie wiem co sie dzieje :(

Gloria
Kochana mam ogromna nadzieje, ze te trudne chwile zostana wynagrodzone widokiem kropka!!!!
Myslami jestem z Toba!&&&&&

One
Niestety z szyjka nie pomoge, ale moze warto to jeszcze skonsultowac.??!

reklama
Do góry