reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

gloria6 Lepiej się "rozczarować" w dobrą stronę. Tym radość będzie większa, jeśli faktycznie kropek się wygodnie rozgościł w brzuchu. Zajmij się czymś w weekend by za dużo nie myśleć. A ja Ci w poniedziałek będę po cichu podsyłać dobrą energię. Tylko koniecznie melduj się po wizycie!

reklama
Olasec, no proszę - Michaś już dzióbek do zdjęcia robi :-D chyba, że takie usteczka będzie miał całuśne ;-)
kwiatuszek, no właśnie, nie doprecyzowałam - kiłę z krwi się robi :happy: ja przed każdą ciążą miałam to robione, bo to podobno standard :baffled: może mimo wszystko warto jakoś uczcić tą rocznicę i urodziny męża...? myśli spróbujecie w inną stronę pokierować?

gloria, oby do poniedziałku - trzymaj się :happy:

Kinia,cieszę się, że już kryzys zażegnany - to najważniejsze :tak:

A ja tak z innej beczki: za 2 tyg. idę na wesele i oczywiście kwestia kreacji się pojawia. Byłam wczoraj w jednym sklepie "ciążowym", ale ceny masakryczne jak na sukienkę na 1 może 2 razy :baffled: przypomniało mi się, że miałam kiedyś taką sukienkę odcinaną pod piersiami. Dzisiaj całą szafę przerzuciłam i ZNALAZŁAM :-) fakt, że jest sprzed 10 lat, ale nie jest zniszczona i chyba nadal się nadaje. Co myślicie?

20150724_113403 - Kopia.jpg 20150724_112833 - Kopia.jpg

Zdecydowanie lepiej bokiem się w niej prezentuję - tak musiałabym pozować do zdjęć ;-)tylko nie podoba mi się, że na ramiączkach, bo wiadomo - w ramionach trochę przybyło i tak sobie to wygląda... no i gdyby było chłodniej, to nie bardzo do niej jakaś marynarka, czy sweterek wygląda - odpada wierzchnie okrycie :baffled:

Zastanawiam się, czy skoro mogę już normalny tryb życia prowadzić, to popląsać też będę mogła...:confused: dopytam gina w poniedziałek.

Załączniki

• 20150724_113403 - Kopia.jpg
    20150724_113403 - Kopia.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 69
  • 20150724_112833 - Kopia.jpg
    20150724_112833 - Kopia.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
One sukienka bardzo fajna:) śmiało możesz w niej iść.
U mnie kolejny tydzień ciąży wiec coraz bardziej czuje się pewniej ze będzie dobrze :-) od wczoraj czuje juz mocne bardzo ruchy czasami nie przyjemne he bo np czuje jak mała kopie w odbyt :-) te początkowe takie słodkie delikatne nic widać ze ma. Juz sile:))
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego weekendu.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

ewel, no rozpoczęłyśmy 6 m-ąc :-) musi być dobrze :tak:ja też czuję maleńką o tyle wyraźniej, że już nie tylko w pozycji leżącej, ale nadal jest to przyjemne :happy: te nieprzyjemne kopniaki jeszcze przede mną :-p podglądałam Was na listopadówkach odnośnie ewentualnych zakupów/wyprawek i widzę, że już przygotowania w toku. Sama się zaczęłam zastanawiać, czy nie powinnam powolutku coś kompletować... trochę się boję jeszcze.... zaczęłam się w necie rozglądać za wózkiem itp. na razie, by zrobić rozeznanie w temacie a zakupy odłożę jeszcze o jakiś miesiąc :happy:

Jutro rano przyjeżdża mój luby na weekend, więc powinien być udany :-)

Pozdrawiam :-*

OneMoreTime właśnie w tych usteczkach się zakochałam, są takie całuśne :-)
Ja bym poszła w tej sukience:-) a co do pląsów to zobaczysz jak się będziesz czuła. Ja miałam 3 wesela ostatnio i może 3 razy wyszłam na parkiet bo bolały mnie plecy i ogólnie się bałam, że coś się stanie.

A tak w ogóle One i Ewel ale Wam też suwaczki zasuwaja :-) super

Olasec najgirzy pierwszy trymestr za mna:) Ty też daleko :)))
One po malu kompletuje zaczęłam od drobnych rzeczy na koniec zostawiam łóżeczko i wózek... Tak naprawdę już się nie boje tak jak na początku czuje ze będzie dobrze... Musi być i tyle :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dawno mnie nie było:) Podczytuję co jakiś czas ale jak mam coś napisać to zawsze coś wyskakuje. Piękne te Wasze brzuszki, ślicznie dzieciaczki:-D
One More Time cudnie Ci w tej sukience, śmiało możesz iść i marynarkę w razie czego jak najbardziej też możesz założyć;-)

Hej dziewczęta u mnie oczekiwania na @ miała być 2 dni temu- ani widu ani słychy nic. Nie wytrzymałam oczywiście i zrobiłam test -druga kreska bardzo delikatna. Poczekam jeszcze 2-3 dni i powtórze.Nie wiem tylko kiedy mam iść do lekarza , bo jesli to rzeczywiście ciąża to powinnam jak najszybciej chyba dostać heparynę? prawda? w którym tygodniu wy dostawałyscie?Pozdrawiam i życzę powodzenia!

reklama
Stokrotka85 ale super :-) gratuluję!
Zrób test ponownie za 2 dni i jak wyjdą 2 kreseczki nawet ta druga bardzo jasna to idź do lekarza po heparyne i pewnie duphaston lub luteine. Ja clexane brałam od 6 tygodnia jak poszłam do lekarza.

Ostatnia edycja:
Do góry