reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

gloria6 Lepiej się "rozczarować" w dobrą stronę. Tym radość będzie większa, jeśli faktycznie kropek się wygodnie rozgościł w brzuchu. Zajmij się czymś w weekend by za dużo nie myśleć. A ja Ci w poniedziałek będę po cichu podsyłać dobrą energię. Tylko koniecznie melduj się po wizycie!

reklama
Olasec, no proszę - Michaś już dzióbek do zdjęcia robi :-D chyba, że takie usteczka będzie miał całuśne ;-)
kwiatuszek, no właśnie, nie doprecyzowałam - kiłę z krwi się robi :happy: ja przed każdą ciążą miałam to robione, bo to podobno standard :baffled: może mimo wszystko warto jakoś uczcić tą rocznicę i urodziny męża...? myśli spróbujecie w inną stronę pokierować?

gloria, oby do poniedziałku - trzymaj się :happy:

Kinia,cieszę się, że już kryzys zażegnany - to najważniejsze :tak:

A ja tak z innej beczki: za 2 tyg. idę na wesele i oczywiście kwestia kreacji się pojawia. Byłam wczoraj w jednym sklepie "ciążowym", ale ceny masakryczne jak na sukienkę na 1 może 2 razy :baffled: przypomniało mi się, że miałam kiedyś taką sukienkę odcinaną pod piersiami. Dzisiaj całą szafę przerzuciłam i ZNALAZŁAM :-) fakt, że jest sprzed 10 lat, ale nie jest zniszczona i chyba nadal się nadaje. Co myślicie?

20150724_113403 - Kopia.jpg 20150724_112833 - Kopia.jpg

Zdecydowanie lepiej bokiem się w niej prezentuję - tak musiałabym pozować do zdjęć ;-)tylko nie podoba mi się, że na ramiączkach, bo wiadomo - w ramionach trochę przybyło i tak sobie to wygląda... no i gdyby było chłodniej, to nie bardzo do niej jakaś marynarka, czy sweterek wygląda - odpada wierzchnie okrycie :baffled:

Zastanawiam się, czy skoro mogę już normalny tryb życia prowadzić, to popląsać też będę mogła...:confused: dopytam gina w poniedziałek.

Załączniki

• 20150724_113403 - Kopia.jpg
    20150724_113403 - Kopia.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 67
  • 20150724_112833 - Kopia.jpg
    20150724_112833 - Kopia.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
One sukienka bardzo fajna:) śmiało możesz w niej iść.
U mnie kolejny tydzień ciąży wiec coraz bardziej czuje się pewniej ze będzie dobrze :-) od wczoraj czuje juz mocne bardzo ruchy czasami nie przyjemne he bo np czuje jak mała kopie w odbyt :-) te początkowe takie słodkie delikatne nic widać ze ma. Juz sile:))
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego weekendu.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

ewel, no rozpoczęłyśmy 6 m-ąc :-) musi być dobrze :tak:ja też czuję maleńką o tyle wyraźniej, że już nie tylko w pozycji leżącej, ale nadal jest to przyjemne :happy: te nieprzyjemne kopniaki jeszcze przede mną :-p podglądałam Was na listopadówkach odnośnie ewentualnych zakupów/wyprawek i widzę, że już przygotowania w toku. Sama się zaczęłam zastanawiać, czy nie powinnam powolutku coś kompletować... trochę się boję jeszcze.... zaczęłam się w necie rozglądać za wózkiem itp. na razie, by zrobić rozeznanie w temacie a zakupy odłożę jeszcze o jakiś miesiąc :happy:

Jutro rano przyjeżdża mój luby na weekend, więc powinien być udany :-)

Pozdrawiam :-*

OneMoreTime właśnie w tych usteczkach się zakochałam, są takie całuśne :-)
Ja bym poszła w tej sukience:-) a co do pląsów to zobaczysz jak się będziesz czuła. Ja miałam 3 wesela ostatnio i może 3 razy wyszłam na parkiet bo bolały mnie plecy i ogólnie się bałam, że coś się stanie.

A tak w ogóle One i Ewel ale Wam też suwaczki zasuwaja :-) super

Olasec najgirzy pierwszy trymestr za mna:) Ty też daleko :)))
One po malu kompletuje zaczęłam od drobnych rzeczy na koniec zostawiam łóżeczko i wózek... Tak naprawdę już się nie boje tak jak na początku czuje ze będzie dobrze... Musi być i tyle :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dawno mnie nie było:) Podczytuję co jakiś czas ale jak mam coś napisać to zawsze coś wyskakuje. Piękne te Wasze brzuszki, ślicznie dzieciaczki:-D
One More Time cudnie Ci w tej sukience, śmiało możesz iść i marynarkę w razie czego jak najbardziej też możesz założyć;-)

Hej dziewczęta u mnie oczekiwania na @ miała być 2 dni temu- ani widu ani słychy nic. Nie wytrzymałam oczywiście i zrobiłam test -druga kreska bardzo delikatna. Poczekam jeszcze 2-3 dni i powtórze.Nie wiem tylko kiedy mam iść do lekarza , bo jesli to rzeczywiście ciąża to powinnam jak najszybciej chyba dostać heparynę? prawda? w którym tygodniu wy dostawałyscie?Pozdrawiam i życzę powodzenia!

reklama
Stokrotka85 ale super :-) gratuluję!
Zrób test ponownie za 2 dni i jak wyjdą 2 kreseczki nawet ta druga bardzo jasna to idź do lekarza po heparyne i pewnie duphaston lub luteine. Ja clexane brałam od 6 tygodnia jak poszłam do lekarza.

Ostatnia edycja:
Do góry