reklama
OneMoreTime
Fanka BB :)
Olasec, no proszę - Michaś już dzióbek do zdjęcia robi chyba, że takie usteczka będzie miał całuśne ;-)
kwiatuszek, no właśnie, nie doprecyzowałam - kiłę z krwi się robi ja przed każdą ciążą miałam to robione, bo to podobno standard może mimo wszystko warto jakoś uczcić tą rocznicę i urodziny męża...? myśli spróbujecie w inną stronę pokierować?
gloria, oby do poniedziałku - trzymaj się
Kinia,cieszę się, że już kryzys zażegnany - to najważniejsze
A ja tak z innej beczki: za 2 tyg. idę na wesele i oczywiście kwestia kreacji się pojawia. Byłam wczoraj w jednym sklepie "ciążowym", ale ceny masakryczne jak na sukienkę na 1 może 2 razy przypomniało mi się, że miałam kiedyś taką sukienkę odcinaną pod piersiami. Dzisiaj całą szafę przerzuciłam i ZNALAZŁAM :-) fakt, że jest sprzed 10 lat, ale nie jest zniszczona i chyba nadal się nadaje. Co myślicie?
Zdecydowanie lepiej bokiem się w niej prezentuję - tak musiałabym pozować do zdjęć ;-)tylko nie podoba mi się, że na ramiączkach, bo wiadomo - w ramionach trochę przybyło i tak sobie to wygląda... no i gdyby było chłodniej, to nie bardzo do niej jakaś marynarka, czy sweterek wygląda - odpada wierzchnie okrycie
Zastanawiam się, czy skoro mogę już normalny tryb życia prowadzić, to popląsać też będę mogła... dopytam gina w poniedziałek.
kwiatuszek, no właśnie, nie doprecyzowałam - kiłę z krwi się robi ja przed każdą ciążą miałam to robione, bo to podobno standard może mimo wszystko warto jakoś uczcić tą rocznicę i urodziny męża...? myśli spróbujecie w inną stronę pokierować?
gloria, oby do poniedziałku - trzymaj się
Kinia,cieszę się, że już kryzys zażegnany - to najważniejsze
A ja tak z innej beczki: za 2 tyg. idę na wesele i oczywiście kwestia kreacji się pojawia. Byłam wczoraj w jednym sklepie "ciążowym", ale ceny masakryczne jak na sukienkę na 1 może 2 razy przypomniało mi się, że miałam kiedyś taką sukienkę odcinaną pod piersiami. Dzisiaj całą szafę przerzuciłam i ZNALAZŁAM :-) fakt, że jest sprzed 10 lat, ale nie jest zniszczona i chyba nadal się nadaje. Co myślicie?
Zdecydowanie lepiej bokiem się w niej prezentuję - tak musiałabym pozować do zdjęć ;-)tylko nie podoba mi się, że na ramiączkach, bo wiadomo - w ramionach trochę przybyło i tak sobie to wygląda... no i gdyby było chłodniej, to nie bardzo do niej jakaś marynarka, czy sweterek wygląda - odpada wierzchnie okrycie
Zastanawiam się, czy skoro mogę już normalny tryb życia prowadzić, to popląsać też będę mogła... dopytam gina w poniedziałek.
Załączniki
Ostatnia edycja:
stokrotka85
Zaciekawiona BB
super kiecka !!
One sukienka bardzo fajna śmiało możesz w niej iść.
U mnie kolejny tydzień ciąży wiec coraz bardziej czuje się pewniej ze będzie dobrze :-) od wczoraj czuje juz mocne bardzo ruchy czasami nie przyjemne he bo np czuje jak mała kopie w odbyt :-) te początkowe takie słodkie delikatne nic widać ze ma. Juz sile)
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego weekendu.
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
U mnie kolejny tydzień ciąży wiec coraz bardziej czuje się pewniej ze będzie dobrze :-) od wczoraj czuje juz mocne bardzo ruchy czasami nie przyjemne he bo np czuje jak mała kopie w odbyt :-) te początkowe takie słodkie delikatne nic widać ze ma. Juz sile)
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego weekendu.
OneMoreTime
ewel, no rozpoczęłyśmy 6 m-ąc :-) musi być dobrze ja też czuję maleńką o tyle wyraźniej, że już nie tylko w pozycji leżącej, ale nadal jest to przyjemne te nieprzyjemne kopniaki jeszcze przede mną podglądałam Was na listopadówkach odnośnie ewentualnych zakupów/wyprawek i widzę, że już przygotowania w toku. Sama się zaczęłam zastanawiać, czy nie powinnam powolutku coś kompletować... trochę się boję jeszcze.... zaczęłam się w necie rozglądać za wózkiem itp. na razie, by zrobić rozeznanie w temacie a zakupy odłożę jeszcze o jakiś miesiąc
Jutro rano przyjeżdża mój luby na weekend, więc powinien być udany :-)
Pozdrawiam :-*
Jutro rano przyjeżdża mój luby na weekend, więc powinien być udany :-)
Pozdrawiam :-*
Olasec
OneMoreTime właśnie w tych usteczkach się zakochałam, są takie całuśne :-)
Ja bym poszła w tej sukience:-) a co do pląsów to zobaczysz jak się będziesz czuła. Ja miałam 3 wesela ostatnio i może 3 razy wyszłam na parkiet bo bolały mnie plecy i ogólnie się bałam, że coś się stanie.
A tak w ogóle One i Ewel ale Wam też suwaczki zasuwaja :-) super
Ja bym poszła w tej sukience:-) a co do pląsów to zobaczysz jak się będziesz czuła. Ja miałam 3 wesela ostatnio i może 3 razy wyszłam na parkiet bo bolały mnie plecy i ogólnie się bałam, że coś się stanie.
A tak w ogóle One i Ewel ale Wam też suwaczki zasuwaja :-) super
Olasec najgirzy pierwszy trymestr za mna Ty też daleko ))
One po malu kompletuje zaczęłam od drobnych rzeczy na koniec zostawiam łóżeczko i wózek... Tak naprawdę już się nie boje tak jak na początku czuje ze będzie dobrze... Musi być i tyle
One po malu kompletuje zaczęłam od drobnych rzeczy na koniec zostawiam łóżeczko i wózek... Tak naprawdę już się nie boje tak jak na początku czuje ze będzie dobrze... Musi być i tyle
enya81
Dawno mnie nie było Podczytuję co jakiś czas ale jak mam coś napisać to zawsze coś wyskakuje. Piękne te Wasze brzuszki, ślicznie dzieciaczki
One More Time cudnie Ci w tej sukience, śmiało możesz iść i marynarkę w razie czego jak najbardziej też możesz założyć;-)
One More Time cudnie Ci w tej sukience, śmiało możesz iść i marynarkę w razie czego jak najbardziej też możesz założyć;-)
stokrotka85
Zaciekawiona BB
Hej dziewczęta u mnie oczekiwania na @ miała być 2 dni temu- ani widu ani słychy nic. Nie wytrzymałam oczywiście i zrobiłam test -druga kreska bardzo delikatna. Poczekam jeszcze 2-3 dni i powtórze.Nie wiem tylko kiedy mam iść do lekarza , bo jesli to rzeczywiście ciąża to powinnam jak najszybciej chyba dostać heparynę? prawda? w którym tygodniu wy dostawałyscie?Pozdrawiam i życzę powodzenia!
reklama
Olasec
Stokrotka85 ale super :-) gratuluję!
Zrób test ponownie za 2 dni i jak wyjdą 2 kreseczki nawet ta druga bardzo jasna to idź do lekarza po heparyne i pewnie duphaston lub luteine. Ja clexane brałam od 6 tygodnia jak poszłam do lekarza.
Zrób test ponownie za 2 dni i jak wyjdą 2 kreseczki nawet ta druga bardzo jasna to idź do lekarza po heparyne i pewnie duphaston lub luteine. Ja clexane brałam od 6 tygodnia jak poszłam do lekarza.
Ostatnia edycja: